Spelen

Review DohVinci juwelenbox

10 januari 2017
Review-DohVinci-juwelenbox-GoodGirlsCompany

De DohVinci juwelenbox is het nieuwste paradepaardje uit de stal van Habro. Met het vloeibare gekleurde speeldeeg, versier je in een handomdraai een echte sieradendoosje. Bovendien heeft het deeg dit keer glitters. Hier worden een hoop kleine meisjes blij van.

DohVinci-juwelen kist-GoodGirlsCompany

Veel moeders hebben een hekel aan kleien omdat het spul altijd overal gaat zitten waar je het niet hebben wilt. Tussen de bank, vastgekleefd in de vloerbedekking of op andere rare plaatsen. Dan nog maar te zwijgen over dat de kleur er na een keer kleien gewoon echt niet meer uitziet. Is het een stilzwijgende afspraak tussen kleine kinderen dat ze alle kleurtjes door elkaar moeten mengen tot een vieze kleur?! Eerlijk gezegd ben ik blij dat mijn oudste dochters alweer een hele tijd uit de klei-fase zijn. En dreumes heeft er geen interesse in. Tot nu toe.

DohVinci-juwelenbox-GoodGirlsCompany

DohVinci juwelenbox

Toch kan ik DohVinci altijd wel waarderen. Alleen al om de naam verdient het merk een lintje. Daarnaast vind ik het werkelijk GE-NI- AAL dat je de kleipasta aan kan brengen met iets wat meer wegheeft van een mini kit spuit. Daardoor kun je met veel meer precisie te werk gaan. Wel leert ervaring dat je moet beschikken over een fijne motoriek en veel geduld. Maar hey dan krijg je ook wat.

DohVinci-pops-glitter-juwelen doos-GoodGirlsCompany

DohVinci pops met glitters

DohVinci-juwelenkist-GoodGirlsCompany

De verpakking bestaat uit een styler, 6 DohVinci pops (buisjes met kleipasta) en natuurlijk de juwelenbox. Deze laatste moet je nog wel even in elkaar zetten. Maar echt hogere wiskunde is dat niet. Dochter van 10 deed het allemaal zelf. En dat zonder de gebruiksaanwijzing te hebben geraadpleegd.

Review-DohVinci-juwelenbox-versieren-GoodGirlsCompany

Review_DohVinci-juwelenbox-versieren-GoodGirlsCompany

Review DohVinci juwelenbox

De kleipasta mag inmiddels wel glitters bevatten, maar de formule blijft hetzelfde. Je versierd een voorwerp door met de styler op de voorbedrukte lijntje kleipasta aan te brengen. Zo ontstaat er een 3D patroon aan kleurige lijntjes.

DohVinci-juwelendoos-GoodGirlsCompany

Een kind kan de was doen, niet? Toen ik enkele jaren geleden voor de eerste keer DohVinci aanschafte vond Miss G het niks. Het lukte haar niet. Pas toen ze na een half jaar het weer probeerde beschikte ze over voldoende behendigheid en geduld om het te kunnen. Maar je merkt weldegelijk dat ze vooruit gegaan is. Nu doet ze alles zelf. Zonder tussenkomst van mij en ook zonder na het de gebruiksaanwijzing te kijken. Met geduld maar in sneltreinvaart, maakt ze binnen ene half uur haar DohVinci juwelenbox af. Door de kleipasta te laten drogen wordt het hard. Vervolgens kun je de DohVinci pops netjes in de onderste la stoppen. Of je stopt er natuurlijk je sieraden in.

Funny facts:

  • Vanaf 6 jaar
  • Prijs: €39,99

Liefs Josan

Kende jij de DohVinci juwelenbox al? Heb jij ook een hekel aan kleien?

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]