Spelen

Review Cut It Out! starterset

28 mei 2017
Cut-It-Out!-starterset-GoodGirlsCompany

Met de Cut It Out! starterset kan je je op een magische manier kleuren, snijden en je eigen figuurtje maken. Samen met Miss G probeerde ik het en ontdekte dat er

Cut_It_Out_starterset_GoodGirlsCompany

Zodra kinderen groter worden, verliest het ouderwetse knippen en plakken zijn magie. Dit geldt ook voor Miss G. De dagen dat ze onder de indruk was omdat ze in plaats van met een kleuterschaar nu met een echte mag knippen, liggen al weer heel ver achter ons. Tegenwoordig zie ik haar nog maar zelden een schaar pakken. Tenzij het echt nodig is. Daarom was ik benieuwd of de Cut It Out! starterset haar weer enthousiast kon maken.

Cut It Out! starterset

In het bovenstaande filmpje kan je precies zien hoe de stiften werken en het magische mes het papier snijdt. Zelf heb ik het ook geprobeerd en vertel ik wat ik er van vind. Het Cut It Out! starterset knutselpakket wordt geleverd met accessoires zoals een snijmat, projectbladen, Cut It Out stiften, lijmstift en een handleiding.

Do’s & don’ts

  • Houd de stift in een hoek van 90 graden vast als je ermee werkt. Onder deze hoek krijg je het beste snij-resultaat
  • Stiften niet op je huid gebruiken. Er zit een soort van stanleymesje in.
  • Test eerst even op een stukje papier. Zo kan je alvast voelen hoeveel kracht je moet zetten en je behendigheid trainen voor het maken van bochtjes.
  • kopieer de sjablonen voordat je begint zo kan je vaker hetzelfde figuurtje maken.

Review_Cut_It_Out_starterset_GoodGirlsCompany

Review Cut It Out! starterset

Het uitpakken van de Cut It Out! Starterset ging erg makkelijk. Alle onderdelen zitten er overzichtelijk los in. Wanneer je besloten hebt wat je gaat maken, kan je beginnen. Stop een stift in de magische wartel en snijden maar. Het duurt even voordat je de behendigheid in de vingers hebt, dus kan je beter beginnen met de grote onderdelen dat met de kleine. Want daar is een fijne motoriek wel handig bij. Nadat Miss G het juiste gevoel had, kon ze er erg goed mee uit de vingers. Ik daarentegen wat minder, ik drukte namelijk te hard en dan maak je het papier al snel kapot. Bovendien heb ik minder geduld. Gelukkig is dit knutselpakket dan ook niet voor ongeduldige mama’s gemaakt.

Review-Cut-It-Out!-starterset-GoodGirlsCompany

Toch hebben we er allebei veel plezier mee gehad. Ik moet het waarschijnlijk gewoon nog eens ene keer proberen. Want het geldt wel; hoe langer je het doet, hoe makkelijker het wordt.

Kende jij de knutselpakket van Cut It Out al?

Je koopt de Cut It Out! starterset hier:

Ook leuk speelgoed:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]