Beauty

Review Aussie Miracle Nourish shampoo + winactie

29 april 2017
Aussie-Miracle-Nourish-conditioner-GoodGirlsCompany

Wanneer je ons haar hebt, ben je niet zo snel meer onder de indruk van alles wat shampoos en haarproducten beloven te doen met je haar. Eerst zien en dan geloven. Vandaar dat we enigszins sceptisch waren toen we de Aussie Miracle Nourish lijn probeerden.

Het grappige aan Aussie vind ik de verhaaltjes op de flessen. Stiekem zorgt die bij mij toch altijd voor een glimlach op mijn gezicht. Nadat ik mijn oudste dochter had verteld dat de lijn bedoelde is voor haar dat een ‘verzorgende knuffel’ nodig heeft, trok ze kritisch haar wenkbrauwen op. “Serieus mam, is dat niet een beetje overdreven?”

winactie-Aussie-Miracle-Nourish-GoodGirlsCompany

Aussie Miracle nourish conditioner

Omdat ik op de ingrediëntenlijst al gezien had dat de shampoo sulfaten bevat, liet ik mijn kinderen alleen de conditioner gebruiken. Ik gebruik voor hun haren alweer een aantal jaren sulfaat-vrije shampoos omdat dit hun haren minder uitdroogt. Daarnaast was ik hun haren ook niet met reguliere shampoos maar alleen met conditioner. Co-washen zorgt er voor dat hun haren goed doorkambaar zijn en minder snel klitten. Vandaar dat in mijn huishouden goede conditioners er doorheen gaan alsof ons leven er van afhangt.

Nadat hun haren 2 weken in vlechtjes hadden gezeten, probeerden de oudste meiden de Aussie Miracle nourish conditioner.

De Aussie Miracle nourish conditioner bevat een extract van bladeren van de Australische blauwe gomboom. Deze Australische Eucalyptusboom heeft bladeren die bekend staan om hun verzachtende eigenschappen. Zodra Miss G beneden kwam, riep ze meteen “Mam, moet je mijn haar voelen, het is echt heel zacht!” Ik voelde haar haren en deze waren inderdaad lekker fluffy zacht en niet droog.

Aussie-Miracle-Nourish-kroeshaar-GoodGirlsCompany

Avocado olie voor je haar

De Aussie 3 Minute Miracle nourish deep treatment is een haarmasker. Ik was enigszins bevooroordeeld want ik had van anderen al gehoord dat deze echt geweldig werkt op kroeshaar. Tijd om dit voor mijzelf uit te vinden. Het masker bevat onder andere avocado olie. Dat ken ik! Wanneer ik zelf haarmaskers voor de kinderen maak, stop ik daar ook avocado in. Ik vind die dingen niet te eten. Maar avocado’s hebben namelijk verschillende goede eigenschappen voor je huid en haar.

 • Het dringt diep je huid in
 • Hydrateert droog en bschadigd haar onwijs goed
 • Het is rijk aan vitamin A, B, D, E, K, eiwitten, aminozuren, ijzer, koper, magnesium en foliumzuur.
 • Ze herstellen de glans en het volume van je haren
 • Het bevat een laag percentage SPF waardoor het je haar beschermt tegen schade van de zon
 • Het voedt droge hoofdhuid
 • De vitamines, aminozuren en het hoge vetgehalte bevorderen een gezonde celgroei
 • Ook is avocado rijk aan antioxidanten die de bloedtoevoer naar de haarzakjes verbeteren en zo dus ook haargroei stimuleren.
 • In avocado olie zit bovendien biotine en dat versterkt het haar.

Meestal als ik avocado gebruik, gebruik ik direct de vrucht. Daarom was ik benieuwd wat een kant- en-klaar haarmasker doet.

Aussie 3 Minute Miracle nourish deep treatment

De flacon van Aussie 3 Minute Miracle nourish deep treatment is zo gemaakt dat het product er makkelijk uit komt. Het heeft een witte kleur en ruikt erg lekker. Zoals de naam al zegt hoef je dit wondermiddel maar 3 minuten in je haren te laten zitten om het een boost te geven.

De flacon staat al op de kop en je brengt het makkelijk aan. Terwijl je het masker zijn werk laat doen, word je omgeven met een heerlijke geur. Enig minpuntje? Het bevat parabenen. Nu snap ik dat het in dit middel gebruikt wordt om de levensduur te verlengen. Aangezien je het maar 3 minuten laat zitten, voordat je het uitspoelt til ik er niet te zwaar aan.

Het enige wat ik niet geprobeerd heb is de shampoo omdat deze sulfaten bevat. Voor ons haar werkt dat niet.

Aussie-Miracle-Nourish-lijn-GoodGirlsCompany

Win een Aussie Miracle nourish pakket

Ik mag een Aussie Miracle Nourish pakket weggeven aan een gelukkige lezer.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zaterdag 6  mei 2017. De winnaar krijgt na 7 mei via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Anita H.
  6 mei 2017 at 23:58

  Op de valreep: ik doe ook mee. Fijn merk; heb er wel eens shampoo en conditioner van gehad.

 • Reply
  Linda Smeets
  6 mei 2017 at 01:47

  Leuk artikel en hartelijk dank voor de tips! Mijn dochters haar is ook zo en ik heb dus ook al vanalles geprobeerd maar het blijft droog en pluizig… Heel jammer want ze heeft zulke leuke krulletjes.
  Over die parabenen en sulfaten dat wist ik niet… moet ik mij toch maar eens in gaan verdiepen.

  Ik doe uiteraard graag mee want ik ben benieuwd! Ik heb dit artikel opTwitter gedeeld.

 • Reply
  Evi Huys
  4 mei 2017 at 23:55

  Aussie heeft geweldige producten! Ik doe heel graag mee.

 • Reply
  Noortje
  4 mei 2017 at 14:03

  Ik doe heel graag mee want ik heb meega droog krullend haar! En vooral nu de zomer er aan komt word het extra droog! En ik vind de geur van Aussi gewoon echt super super lekker!

 • Reply
  Melissa Van Stipdonk
  2 mei 2017 at 10:09

  Ik doe graag mee want die ruikt zoooo lekker! liefs melissa

 • Reply
  Oma Will
  1 mei 2017 at 22:51

  De Aussie producten zijn vast perfect voor mijn haar, die wel wat goede verzorging kunnen gebruiken.
  Graag doe ik mee om deze shampoo en conditioner in mijn badkamer neer te kunnen zetten.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

  • Reply
   Oma Will
   1 mei 2017 at 22:53

   Foutje, sorry : niet kunnen maar kan gebruiken.

 • Reply
  Kowaczek
  30 april 2017 at 13:58

  Ik loot graag mee voor mijn dochter .ben op zoek naar een goede producten voor haar krullen haar

 • Reply
  Edwards
  29 april 2017 at 15:33

  Whooo whoooop whoooop ???ik doe heel erg graag mee ben op zoek naar goede producten voor mij en mijn kids

 • Reply
  Marian B
  29 april 2017 at 15:01

  Mijn droge, pluizige haar kan wel wat extra’s gebruiken en dat is Aussi! Ik doe een poging om de gelukkige lezer te zijn 😉

 • Reply
  Annemiek Visser
  29 april 2017 at 13:53

  Ik zou dit ook graag willen uitproberen. Mijn haar is nogal krullend en vaak ook erg droog. Ik doe dan conditioner in mijn haren en dat werkt redelijk. Ik ben nieuwsgierig wat dit product zal doen.

 • Reply
  Clau-dya
  29 april 2017 at 13:46

  Ik doe heel graag mee voor mijn tienerdochter!

 • Reply
  Lidy
  29 april 2017 at 13:40

  Ik ben altijd op zoek naar shampoo die mijn haar gladder maakt. Fan van Aussie maar deze kende ik nog niet 🙂

 • Reply
  Anna
  29 april 2017 at 13:31

  Cool ik doe graag mee !
  Facebook; An Na

 • Reply
  Jikke
  29 april 2017 at 12:55

  Ik ben nog altijd op zoek naar goede producten voor de haren van mijn kids. Doe graag mee.

 • Reply
  Fariza
  29 april 2017 at 12:27

  Wat fijn dat jij een goede shampoo merkt heb gevonden voor jullie dikke kroeshaar. Hier bij mij het zelfde probleem. Hebt echt paardeharen…. heb dik pluizig haar, dus hopelijk kan mijn haren hierdoor wat zachtiger, krachtiger aanvoelen en glanzig uitzie! Daarom doe ik mee om uit een keer te mogen uitproberen.

 • Reply
  Shadé Bonten
  29 april 2017 at 12:23

  Ik doe graag mee. Zou het graag willen proberen op mij haar en van mijn zoontje. Vooral mijn krullen kunnen wel een goede boost gebruiken. Duimen maar

 • Reply
  Sherida
  29 april 2017 at 12:05

  Zou geweldig zijn om te winnen met mijn kroeskoppie. En m’n dochtertje blijkt ook een klein kroeskoppie te zijn. Wat zou het fijn zijn om goed doorkambaar haar te hebben.

 • Reply
  Marian Zw
  29 april 2017 at 11:33

  Mmm die geur van Aussi! Ik vind het echt geweldig. Daarbij zijn het ook gewoon fijne producten. Ik loot heel graag mee

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!