Baby's en kinderen

Hoera Red-Rag 10 jaar!

17 april 2015

Tien jaar geleden werd Nederland getrakteerd op een nieuw kinderschoenen merk. Red-Rag bracht een brutale, onderscheidende lijn op de markt die niet alleen prikkelend en opvallend was, maar ook nog eens voldeed aan alle hoge eisen die er aan kinderschoenen worden gesteld: comfortabel, bijzonder sterk en een goede pasvorm. Red-Rag bleek een ware aanvulling op het bestaande aanbod, want nu, tien jaar later, viert het merk een feestje!

GoodGirlsCompany-Red Rag Persevenement

Red-Rag 10 jaar

Red-Rag heeft in de afgelopen tien jaar nog nooit een veilige weg bewandeld. De ontwerpers denken steevast behoorlijk ‘out of the box’ en lijken precies aan te voelen wat er in eigenwijze kinderen omgaat. Red-Rag bekijkt de wereld vanuit een stoere bril.  De brutale ontwerpen en de levendige kleuren staan al een decennium lang garant voor verrassende collecties. En dat was precies waar men in 2005, ten tijde van de lancering van de eerste collectie van Red-Rag, op zat te wachten. Een creatieve en inspirerende broedplaats dus. Combineer dat met verrassend design met hoge kwaliteit en de fijne pasvorm en je zult begrijpen waarom het al tien jaar een succesformule is. Red-Rag verrast regelmatig met een hip event en te gekke winacties om het contact met de jongere doelgroep te houden.

GoodGirlsCompany-Red-Rag shoes 10 jaar-feestelijk persevenement

In 2006 ontstond naast Red-Rag kids ook een lijn voor men & women. Deze lijn heeft na een kleurrijke start een flinke metamorfose ondergaan en kenmerkt zich momenteel als stoer en ongepolijst.

Red-Rag shoes bestaat 10 jaar-persevenement

Feestelijk persevent

Tijdens een feestelijk persevent op woensdag 15 april ter ere van het 10 jarig jubileum kregen journalisten, bloggers en stylisten als eersten de kans een blik te werpen op wat ons na deze zomer aan schoenmode te wachten staat. De najaarscollectie heeft als thema ‘Dutch Masters’ en brengt voor jongens onder meer sneakers in stoere materialen waarbij veel met kleur is gecombineerd. Voor de meisjes metallic, dieren- en Pied de Poule prints en laarzen met embroidery direct op het leer. De mannencollectie bestaat uit een kleine collectie schoenen met een stoere look & feel en verrassende elementen in de zool. Voor Red-Rag women een dandy stijl op z’n Red-Rag’s met opvallende kleuren en prints, een western groep met gewaagde materialen zoals gevlamd crocco, enkele robuuste bikerboots en tenslotte maken dé Red-Rag runners de collectie compleet!


Kinderschoenen van Red-Rag-GoodGirlsCompany-Persevenement

Let’s celebrate!

Naast het persevent zal Red-Rag tijdens het gehele jubileumjaar unieke acties voor retailer en consument brengen. Maar boven alles wordt er achter de schermen vooral volop gewerkt aan nieuwe prikkelende ontwerpen. Red-Rag staat geen seconde stil! Op naar de volgende tien jaar!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 april 2015 at 10:51

  Ik kende dit merk niet eens. Schaam. Bedankt voor de info dus.

  • Reply
   Josan
   17 april 2015 at 15:04

   Nee?! Nou hier zijn al heel wat schoentjes van Red-Rag versleten. Erg handig als je kids smalle voeten hebben.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!