Lifestyle

Rainbows & Unicorns | eenhoorns van Lidl

19 februari 2018
Eenhoorns- Lidl-GoodGirlsCompany

Ben jij gek van eenhoorns? Dan moet je even langs de Lidl om hun nieuwste collectie collectie Rainbows & Unicorns te bewonderen. Voor een fijn budget prijs je koop je de leukste spulletjes. Waaronder eenhoorn sloffen, dagboeken, notitieblokjes en een skippy figuur.

De eenhoorn trend is nog steeds niet over gewaaid. Dagelijks komen er leuke spulletjes bij en ook Lidl doet een duit in het zakje. Nu de Vitamini’s spaaractie een beetje op zijn einde loopt, verrast de budgetketen met een leuk assortiment aan vrolijke eenhoorn spulletjes. Rainbows & Unicorns heet het. En dat is ook precies het magische gevoel dat een eenhoorn geeft.

unicorns-Lidl-GoodGirlsCompany

Eenhoorns van Lidl

2018 zou wel eens het jaar van de eenhoorn kunnen zijn. Ik heb het idee dat ze populairder zijn dan ooit te voren. Van thema feestjes tot extravagante taarten, we hebben de eenhoorn omarmd. En terecht. Het beestje heeft de nodige charme en magie. Steede meer winkelketens komen met leuke eenhoorn goodies op de proppen. Met de collectie Rainbows & Unicorns doet ook Lidel een duit in het zakje. Bovendien is het ook nog eens heel lekker betaalbaar. Prijzen beginnen bij € 0,99 voor een stickervel en € 9,99 voor een skippy dier. Rainbows & Unicorns bestaat uit stationary, speelgoed en kleding. Het welbekende Lidl Merk Lupilu heeft een tweedelig set T-shirts voor 4,99.

Rainbows & Unicorns-Lidl

Rainbows & Unicorns

Natuurlijk heb ik ook een paar favorieten. Met stip op de eerste plaatst staat voor mij het springdier. Dat is een eenhoorntje waar je kind op kan gaan zitten. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten lekker mee rond te springen. Zo’n skippybal als eenhoorn figuur is ideaal voor het ontwikkelen van evenwichtsgevoel en motoriek. Door de grote oren heeft je kind extra houvast. De verpakking bevat ook een handpomp. Scheelt weer hoef je het zelf niet op te blazen.Og en hij is er in 3 verschillende kleuren: wit, grijs en roze.

Ook de sloffen vind ik aller schattigst. Ze zien er zo warm en fluffy uit! Het goede nieuws is dat ze beschikbaar zijn vanaf maat 32 t/m 41. Ja ja, kan je gezellig samen met je dochter twinnen! Mijn middelste dochter is inmiddels trotse eigenaar van het eenhoorn knuffeltje. Maar ik sluit niet uit dat er nog andere spullen volgen.

Wil je er zeker van zijn dat de sloffen in jouw maat beschikbaar zijn? Bespaar jezelf dan de moeite en koop het in de online shop.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!