Reviews Spelen

Mommy Monday Project Mc2 H2O Nagel Design Kit

1 mei 2017
Project-MC2-H2O-Nagel-design-kit-GoodGirlsCompany

Wist jij dat nagellak op water drijft? Met Project Mc2 H2O Nagel Design Kit leert je dochter dat beauty en brains best samen gaan. En deze mommy monday jij kan deze gave kit winnen. Wat je daarvoor doen moet, zie je als je verder leest.


Sinds vorig jaar draait de serie Project Mc² op Netflix.  Deze serie probeert jonge meiden enthousiast te maken voor een Bèta schoolopleiding.  Slim is nu eens niet nerdy maar ‘geek chic’. Waar veel serieus voor tienermeiden vooral gericht zijn op oppervlakkigheden zoals mode, jongens, en hun uiterlijk laat dit team van vier superslimme en coole meiden zien dat het ook anders kan. Samen bezoeken de Maywood Glenn Academy en ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionnenvaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 (‘innovate’).

Adrienne-Atoms-MC2-H2O-Nagel-design-kit-in-elkaar-zetten-GoodGirlsCompany

Project Mc2 H2O Nagel Design Kit

Adrienne Atoms, één van de vier Project Mc² meiden introduceert twee nieuwe Project Mc kits waarmee experimenten met gewone huis-tuin-en-keuken ingrediënten uitgevoerd kunnen worden. De hoofdingrediënten die je nodig hebt zijn water en nagellak. Met de Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit maak nagelontwerpen die met de wetenschappelijk methode, hydrografische druk, op de nagels wordt gezet. Creëer verbazingwekkende marmerpatronen in de beker met water en breng het daarna over op je nagels door ze er in te dopen. Test je designs op de inbegrepen plaknagels of rechtstreeks op je eigen nagels.

Ervaringen-Project-MC2-H2O-Nagel-design-kit-GoodGirlsCompany

Project Mc2 Make-upset met kleurkrijt

Naast de Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit is er ook nog een Make-upset met kleurkrijt. Gebruik de favoriete krijtkleuren van de meiden om je eigen make-up tinten samen te stellen! Maak ze met huis-tuin-en-keukeningrediënten zoals kokosolie en maak zo je eigen make-up! De make-up kit bevat een lipstickvorm waarmee je drie  lipsticks tegelijkertijd kan maken. Verder heeft het ook nog twee  lipstickhulzen. Daarbij hoort ook het make-up palette en een handig doosje om blush, oogschaduw of lipgloss in op te bergen. Als laatste bevat de set een draaibaar pallet met krijt in 6 verschillende kleuren, afgestemd op de stijl van de vier meiden.

Review-Project-MC2-H2O-Nagel-design-kit-GoodGirlsCompany

Review  Project Mc2 H2O Nagel Design Kit

Ik heb de Project Mc2 H2O Nagel Design Kit samen met mijn dochter van 8 uitgepakt en geprobeerd. Vol goede moede volgden we de intructies op zoals deze in het boekje stonden. De basis met led lamp is zelf door kinderen in elkaar te zetten. Voor het toevoegen van batterijen (3 AA deze zijn niet inbegrepen) is de assistentie van een volwassene wel even handig. Maar het in elkaar zetten in geen hogere wiskunde. Binnen no-time kun je beginnen.

We hebben het geprobeerd met de nepnagels die op de bijgeleverde nagelwielen zitten. Deze breng e met stickertjes aan. En eerlijk? Deze stickertjes bleven niet zo goed zitten. Als je ze dan ook nog de nagel in het water doopt, laten ze heel snel los. Jammer, dus wij zouden je aanraden om het direct op de nagel te doen. Het drogen daarentegen ging wel sneller dan alleen met lucht. Het is dus zeker een leuk stukje speelgoed voor meiden vanaf 8 jaar.

Project-MC2-H2O-Nagel-design-kit-in-elkaar-zetten-GoodGirlsCompany

Win de Project Mc2 H2O Nagel Design Kit

Ik mag een Project Mc2 H2O Nagel Design Kit weggeven aan een trouwe fan. Deze kit kost normaliter € 29,99.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 1 mei 2017.  De winnaar krijgt na 2 mei  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Kende jij de Project Mc2 H2O Nagel Design Kit al?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Num Noms nagellakmaker - Num Noms nailpolish maker
  13 december 2017 at 07:30

  […] van speelgoedmerk MGA. Met speelgoedmerken zoals Gel-a-peel, Bratz, Lalaloopsy, Moxie Girlz en Project MC2 heeft die merk heel wat hippe paradepaardjes onder haar hoede die goed aansluiten bij de […]

 • Reply
  Mommy Monday winactie Frozen Elsa met pianojurk
  28 november 2017 at 21:32

  […] Project MC2 speelgoed […]

 • Reply
  Beste speelgoed voor verlanglijst Sinterklaas - GoodgIrlsCompany
  17 november 2017 at 19:31

  […] hier over onze ervaringen met de Project MC2 nailkit en GoldieBlox Parade […]

 • Reply
  Het beste speelgoed voor Sinterklaas - GoodgIrlsCompany
  12 november 2017 at 15:30

  […] hier over onze ervaringen met de Project MC2 nailkit en GoldieBlox Parade […]

 • Reply
  Alyt van der Heide
  2 mei 2017 at 10:39

  Doe graag mee voor mijn meid van bijna 7,5 jaar. Ze is gek op make up enzo.
  Dus ja….

 • Reply
  Melissa Van Stipdonk
  2 mei 2017 at 10:10

  Dit is de droom van elk meisje. mijn 6 jarige dochter lakt al regelmatig (met speciale nagellak) sinds haar 4e samen met mama haar nageltjes; want ze is een echt dametje 🙂

 • Reply
  Naomi van der Laan
  1 mei 2017 at 22:44

  Ohh wow dit lijkt me super samen met mn dochtertje en haar vriendinnetjes!! Geweldig

 • Reply
  Michael noo
  1 mei 2017 at 21:25

  Doe heel graag mee!! Zou leuk zijn hiermee mijn dochter te verrassen. Al ben ik bang dat ik dan ook mijn nagels zal moeten doen

 • Reply
  Dhini
  1 mei 2017 at 21:14

  Wat leuk winactie! Mijn nichtje blij zou zijn als ik dit winactie meedoe

 • Reply
  Annet
  1 mei 2017 at 21:08

  Doe graag mee.

 • Reply
  Marianne V
  1 mei 2017 at 20:51

  Ik doe graag mee voor ons metekindje!

 • Reply
  Elena
  1 mei 2017 at 20:19

  Super leuk! Dank u vel voor de mooie actie 🌹

 • Reply
  Tessa F.
  1 mei 2017 at 20:15

  Wij doen ook graag mee!

 • Reply
  Zulema
  1 mei 2017 at 20:14

  Ha hier doe ik zeker aan mee. Ze heeft alle afleveringen gezien en vind het super cool.

 • Reply
  Saskia
  1 mei 2017 at 19:47

  Ohhhh super!!! Weet zeker dat mijn frutsel- knutsel-tierelantijntjes dochter die eind deze maand 8 jaar wordt dit geweldig vindt!!
  Ze vindt het nu al super leuk om samen nagels te lakken maar zulke mooie als deze lukt ons niet; en dan dat lange wachten tot ze droog zijn…
  Ik waag heeeeel graag een kans!!
  Liefs van Saskia van der Heijden

 • Reply
  lisanne bons
  1 mei 2017 at 19:41

  Mijn plusdochter vindt dit heel erg leuk. Nagellakken, haar vlechten en kammen, make upen. Ze vindt het geweldig. Mijn eigen dochter ondergaat deze beautybehandeling meestal. Dus hiermee zouden de meisjes uren zoet mee zijn.

 • Reply
  Gina
  1 mei 2017 at 19:30

  Ik doe graag mee voor me dochter alysha (7 jaar) na het pratend boek, en de 2 proefjes tassen. Mag deze zeker niet bij haar ontbreken.
  Ze is gek van de serie en makeup en nagellakkjes 😍

 • Reply
  Anna
  1 mei 2017 at 19:17

  Ik doe graag mee!!

  facebook: An Na

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!