Meisjeskleding video en vlogs

Primark Peuter shoplog herfst 2017

22 oktober 2017
Primark Peuter shoplog herfst 2017

In de nieuwste video Primark Peuter shoplog herfst 2017 laat ik je de nieuwste aankopen zien. Kan dochter weer een paar maanden vooruit op het kinderdagverblijf.

Elk jaar merk ik aan het begin van de herfst dat ik hoognodig nieuwe kleding moet kopen. Mijn jongste dochter had de hele zomer in kleding gelopen die bijna te klein was. Maar nu was het toch wel tijd om het weg te doen. Na elke wasbeurt gooide ik het weer in haar kast. En elke ochtend was het weer een strijd om iets te vinden wat ze past en wat ook nog bij elkaar past. Tijd om de kledingkast uit te spitten en te kleine kleding weg te doen. Al snel bleek dat ze geen passende broek meer had om aan te trekken. Tijd om even groot in te slaan voor haar dagen op het kinderdagverblijf.

Video Primark Peuter shoplog Herfst 2017


Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]