Meisjeskleding video en vlogs

Primark kinder & Make-up basics shoplog

8 oktober 2017
Primark-kinder-Make-up-basics-shoplog-GoodGirlsCompany

Bij Primark kocht ik een aantal kinder & Make-up basics. In deze video laat ik zien wat ik kocht voor de kledingkast van Miss C. Zo kocht ik haar allereerste spijkerbroekje.

Ken je dat? Na de zomervakantie kom ik altijd op het punt dat ik schrik van de kledingkast van mijn dochters. In de zomer laat ik haar namelijk altijd de te kleine maatjes dragen, maar als de dagen korter worden en de herfst zich aandient moet de bezem door de kledingkast. Alles wat te klein is gaat weg. En ik maak weer een goede scheiding tussen kleding voor het kinderdagverblijf en thuis.

Video Primark kinder & Make-up basics shoplog

Op het kinderdagverblijf draagt Miss C andere kleding dan thuis. Op de een of andere rare manier wordt haar kleding daar viezer. Daarom vind ik het zonde om dan hele dure kleding voor haar te kopen. Maar dat betekent niet dat ze geen leuke basis kleding krijgt.

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]