Meisjeskleding

Fashion Friday Primark Girls 2016 zomercollectie

11 maart 2016

Toen ik in december de Primark Spring Summer 2016 bekeek, was ik natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar de kindercollectie. Uiteindelijk heb ik daar net iets meer affiniteit mee dan de vrouwenkleding. Ook op mijn blog was er in de afgelopen maanden veel interesse in de zomerkleding voor kinderen. Tenminste dat bleek uit de zoekresultaten. En toen bleef het dus angstvallig stil op mijn blog. Ik twijfelde even of ik er nog aandacht aan moest besteden. Want was moest ik er over zeggen en wat willen jullie zien?

meisjeskleding-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-spijkerjack meisjes

Met de opkomst van winkels zoals Primark ik het best wel een beetje een uitdaging om het modebeeld nog bij te benen. De collectie wisselt haast net zo snel als mijn jongste kindje uit haar kleding groeit. Aan de ene kant een voordeel want je kan vrij gemakkelijk van kledingstukken wisselen. Bovendien ben je verzekerd van regelmatig nieuwe aanwas. Maar het is daardoor wel lastig om een adequaat beeld te geven van wat je nu in de winkels kan verwachten.

Primark Kids-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-tuinbroek

Primark Kids-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-tuinbroekje

In de Primark Girls zomer 2016 collectie speelt denim een hoofdrol. Dat zie je doorvertaald in trendy tuinbroeken, overgooiers, jeans blouses maar natuurlijk ook jeans. Op de preview spotte ik een leuke korte jeansbroek met kant langs de pijpen. Dus ik vermoed dat je deze op den duur ook in je plaatselijke Primark ziet.

Primark Baby-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany

Primark Kids-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-zomerjurkjes voor meisjes

Verder zijn er voor meisjes natuurlijk nog schattige jurkjes. In zachte roze kleurtjes, maar ook natuurlijke met bloemen. Jurken om er op je Paasbest uit te zien en jurkjes om heerlijk relaxed in te flaneren op het strand.

meisjes-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany

Primark Baby -zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-zomerjurkjes voor meisjes

Naast het modegevoelige koraalrood en zalmroze zie je ook navy invloeden. Coole blazers, matrozen streepjes en natuurlijk veel blauw.

Primark Girls-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-stoere meisjeskleding

Primark Girls-zomer 2016-Primark Girls 2016-GoodGirlsCompany-stoere meisjeskleding-navy themed

Wat vind jij van de Primark Girls 2016 zomercollectie?

Klik hier voor de Primak herfts/winter 2016 collectie. Hier zie je alvast de Primark winterkleding voor 2016.

GoodGirlsCompany-handtekening

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!