Fashion Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Interieur Lifestyle Meisjeskleding

Fashion Friday: Preview Primark lente zomer 2016

4 december 2015
Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-sneake peek-Primark lookbook spring summer 2016

Toen ik werd uitgenodigd om de Primark lente zomer 2016 collectie te bewonderen, aarzelde ik geen moment. Samen met Miss C ging ik op weg naar Amsterdam. Tijdens de autorit er naar toe, besefte ik mij dat de tijd gevlogen is. Een half jaar geleden, had ik haar mee genomen naar de presentatie van de herfst zomer collectie. Toen was ze net een maand oud. Wat vliegt de tijd en wat is ze veranderd! Toch herkende het geweldige team van Oona ons nog. In dit blog geef ik je alvast een sneak peak van wat items voor de komende lente zomer. Met baby op de arm en fotocamera in de andere hand was het wat lastig fotograferen, maar hopelijk geeft het een beetje een beeld van de Primark lente zomer 2016 collectie.

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16- schoenen
Blogevents bezoeken? Ik houd er van. Ik vind het altijd leuk om collega bloggers te ontmoeten. Ook al schrijf ik dan voor een wat andere doelgroep dan de fashion bloggers ik kan veel van ze leren. Ik vind het ook altijd fantastisch om te zien hoe stylish ze er bij lopen. Nu baby een half jaar is, en ik steeds beter in normale kleding past, gaat het bij mij ook weer wat meer kriebelen om de kledingkast onder handen te nemen. Afgelopen modeseizoen was ik misschien veroordeeld tot positiemode, maar vanaf nu ga ik weer gewoon elkemaand iets voor mijzelf kopen. Gewoon omdat ik dat waard ben. Ik vond het super leuk om Femke Kamps van Younique te ontmoeten. Voor mij echt wel een soort van fangirl moment. Ik lees haar vrolijke blogjes altijd met veel plezier. Wat word ik er vrolijk van!

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark-blazer

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark-kleding

Primark lente zomer 2016

Tja wat kan ik als niet fashionblogger zeggen over PrimarkSS16? Nou allereerst vond ik het grappig om te zien hoe veel kledingstukken mij aan mijn jeugd deden herinneren.  Dan bedoel ik niet toen ik een jaar of 15 was, maar eerder. Denim overgooiers? Ja, dat moest en zou ik tijdens het kerstfeest in groep 8 dragen. Spijkerrokjes met knopen op de voorkant met een oranje Truitje? Dat droeg ik  als dertien jarige. Dus ruim 20 jaar geleden. Het was dus zekere een feest der herkenning. Ook de gebloemde, gelaagde maxi dresses en tunieken (helaas geen foto’s van) deden me denken aan de tijd dat ik mij begon te interesseren voor mode. Aan de andere kant besefte ik ook pijnlijk; ik word oud. Ik weet niet of ik nu na 3 kinderen nog steeds dergelijke outfits zou dragen, maar het doet me in elk geval goed dat ik mijn tijd ver vooruit was.

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16- lingerie

Primark lente zomer 2016 kinderkleding

De mamablogger in mij moest natuurlijk ook even naar de Primark zomercollectie voor kinderen kijken. Om door een ringetje te halen. Het jurkje in de nautische kleuren rood, navy blauwe en wit met off shoulder kapmouwtjes is een plaatje. Heel volwassen maar toch ‘ age appropriate’. Of terwijl volwassen mode vertaald naar een kindervariant zonder dat je dochter daarmee haar onschuld verliest. Ik houd er van. Ook de gebloemde jurk van glimmende stof, het lieve roze babyjurkje en de denim jacket en kanten shorts zijn leuk. Dit jaar kan je dochter kiezen uit een hele scala aan schoenen om haar outfit mee af te maken. Je kan ze namelijk niet vroeg genoeg leren dat je als vrouw nooit te veel schoenen kan hebben.

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark kinderkleding-jurkje-licht roze

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark kinderkleding-jurkje-licht

daglicht

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark kinderkleding-jurkje

Primark zomerkleding 2016-GoodGirlsCompany-meisjesjurken

daglicht

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark kinderkleding-roze jurkje

 

Primark Beauty

Wie denkt dat Primark alleen kleding verkoopt, heeft het mis. Je kan er ook terecht voor beauty producten. De kleuren zijn dusdanig gevarieerd zodat je met een donkere huidskleur ze ook dragen kan.

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark Beauty mascara

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark Beauty blushers-contouring

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark Beauty 2016-lipstick-lip gloss

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark Beauty 2016

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark Beauty 2016 lipstick

Primark Home

Primark Home-GoodGirlsCompany

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16 Home- coffee

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark Home 2016

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Home collectie 2016-sprei

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Home collectie 2016-decoratie voor in huis

Primark schoenen 2016

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Nude Pumps

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Gladiator sandals

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16- zwarte pumps- black high heels

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16- zwarte pumps- black high heels

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16- black pumps-zwarte pumps

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16- zwarte pumps

Primark sieraden en accesoires

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark- houten sieraden

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark- sieraden

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark sieraden

Preview Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Kinderkleding Primark 2016

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-boho sieraden

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark- kettingen Primark

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark- zonnebrillen

Primark tassen

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark tas

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark tassen lente

Primark lente zomer 2016-GoodGirlsCompany-Primark SS16-Primark tassen

Primark SS26-GoodGirlsCompany-Primarkt lente zomer 2016

Mijn #PrimarkSS16 favorieten

Zoals je kan zien, de  Primark  lente zomer 2016 collectie er fantastisch uit. Voor Miss C zou ik zomaar dat roze jurkje kunnen kopen. Miss B zie ik in het mariteime jurkje met kapmouwtjes en Miss G in de gebloemde. Voor mijzelf kies ik waarschijnlijk iets uit de sleepwear. De gebloemde short vind ik er super schattig uitzien. Ik zie al helemaal zomerse ontbijtjes voor mij. Of gewoon lekker warme ochtenden in de  tuin in mijn shortje zonder dat iemand mij ziet.

Primark loungewear lente zomer 2016-pyjama 2016-GoodGirlsCompany

Welke kledingstukken en accessoires zijn jouw favorieten uit de Primark lente zomer 2016 collectie en kan je niet wachten totdat ze in de winkel liggen?

 • Reply
  Stefanie
  28 januari 2016 at 17:11

  Super leuke foto’s! And I love die zwarte pumps!!

  • Reply
   Josan
   28 januari 2016 at 22:05

   Ja geweldig hé

  • Reply
   Josan
   30 januari 2016 at 08:17

   Dank je wel Stefanie

 • Reply
  Maaike
  5 december 2015 at 15:24

  Wel jammer van al die kindertjes die nog steeds aan Primark producten werken. En van Primark, dat groot genoeg is om een verschil te maken door een duidelijk statement (ik werk in de kledingindustrie, dus weet hoe het werkt). Niet echt een fijne Kerstgedacht voor die kinderen om aan mee te werken, vind ik zelf. Leuke spullen, maar ik laat ze uit principe links liggen…

 • Reply
  Judith
  4 december 2015 at 22:20

  Vooral dat laatste shortje wil ik!!! Maar ook die schoenen.. Te leuk!

 • Reply
  Cassandra
  4 december 2015 at 21:16

  Die hakken en die kinder jukjes! Super leuk! Ook de home collectie ziet er super uit. Die zonnebrillen vind ik echt afschuwelijk haha!

 • Reply
  Noor
  4 december 2015 at 20:49

  oooeeehhh, ik zie veel moois!! Vooral de jurkjes voor kids zijn supermooi! Ook de home-collectie is helemaal mijn smaak. Yep, dat wordt een tripje richting Primark 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]