Bloggen Lifestyle

Prêt à Pregnant Summer Party Video

16 juli 2016
Prèt â Pregnant Summer Party Video-GoodGirlsCompany-Pret a Pregnant Summer Party

In de afgelopen dagen heb ik al het enige verteld over de Prêt à Pregnant Summer Party. Maar ik had ook een video gemaakt. Dan kunnen jullie soort van meekijken en je eigen beeld vormen. Janine had deze party georganiseerd. Een aftrap voor de vakantie en een mooie gelegenheid om  elkaar nog  even te kunnen zien. Het beloofde een stralende warme dag te worden.  Samen met de oudste meiden reisde ik af naar het Vondelpark. Hier hing een gezellige relaxte sfeer. Verschillende (Mama) bloggers, BN’ers, aanhang en kinderen vermaakten zich in de koele schaduw van een boom.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

Door de marathon koste het ons enige moeite om de weg te vinden. Maar anno 2016 hoef je dan niet te verdwalen. Vriendinnetje Cassandra had lastminute afgesproken om er ook te zijn. Zoals een goed vriendinnetje betaamt, appte ze mij de weg. Iets later, maar nog steeds ruimschoots op tijd, kwam ik aan bij de locatie van de Prêt à Pregnant Summer Party.

Prêt à Pregnant Summer Party

Deze locatie kon ik niet over het hoofd te zien. Er stonden tafels voor de ouders en spelletjes voor de kinderen. Zelf plofte ik neer op een kleedje. Dit kleedje was onze uitvalsbasis voor de rest van de.

Good Life #2-GoodGirlsCompany-Prèt â Pregnant Summer Party Video-GoodGirlsCompany-Pret a Pregnant Summer Party video-Garnier

Garnier vertelde ons over het belang  van je kind(je) goed beschermen in de zon. En er was ruimte voor het stellen van vragen zoals wat het verschil is tussen kinder- en volwassen En dat bleef niet alleen bij woorden, maar ook bij daden. We ontvingen een leuke goodiebag met verschillende flacons zonnebrandcreme mee zoals de wet skin milk. Mooie producten om de komende tijd weer even op mijn blog te testen.

Goosecraft presenteerde zijn unieke diaper bag. Een tas die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen het merk en Janine. Oprichter van Prèt â Pregnant. De tas heeft aan de buitenkant 3 verschillende grote vakken. Net zoals bij elke andere luiertas vind je binnenin voldoende vakjes en opbergruimte voor luiers, fopspenen, luierdoekjes, flesjes, spuugdoekjes en reservekleding. Aan de binnekant zit een persoonlijke noot van Janine. De zwangere contributors zoals Bobbi Eden, Hazjar Maria Tailor ontvingen een exemplaar waar hun naam in gegraveerd stond. Super stylish.

Socializen op de Prêt à Pregnant Summer Party

Van tevoren had ik erg uitgekeken naar de Prêt à Pregnant Summer Party. Een mooi moment om weer even offline bij te praten met andere bloggende collega’s. Je leest het nodig van elkaar online, maar in het echte leven bijkletsen vind ik heel waardevol. Sommige anderen had ik nog nooit echt gesproken. Dit was een ultieme kans die ik daarom ook met beide handen aanpakte.

Liefs Josan

Bedankt Janine dat ik er bij mocht zijn!

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]