Spelen

De schattige mini pompoms van PomPom Wow

6 november 2016
pompom-wow_goodgirlscompany

Nog een week en dan vaart Sinterklaas ons landje al weer binnen. Tijd voor een nieuwe Sint cadeautip; PomPom Wow. Zelfklevende mini Pompoms die je makkelijk op al je spulletjes bevestigt waardoor ze een onwijs aaibaar en fluffy zacht laagje krijgen! Ook heel budget proof dus prima voor Pakjesavond.

pompom-wow-kamerversierset_review_goodgirlscompany

Als kind heb ik heel wat pompoms gemaakt. Ik pikte de rage op via klasgenoten en van het één kwam het ander. Ik kocht van mijn zakgeld bolletjes wol en knipte uit karton zo’n rondje met een gat in het midden. Ik kan me niet herinneren dat ik echt iets bijzonders deed met mijn zelf gemaakte pompoms. Behalve de pracht exemplaren showen aan vriendinnetjes. Ach, het was een leuk tijdverdrijf. Vandaar dat ik de magie van pompoms maken zo’n jaar geleden ook deelde met mijn eigen dochters. Maar helaas…zij waren minderen enthousiast. Daarom was ik ook heel benieuwd hoe PomPom Wow het bij ze zou doen.

pompom-wow-starterset_goodgirlscompany

Zo werkt PomPom Wow

Ik had de commercial al een paar keer voorbij zien komen. Vrolijk, roze en typisch meisjesachtig. Maar als moeder was ik benieuwd; hoe werkt zoiets? Ik zag ze geen gebruik maken van lijm dus hoe blijven die PomPoms dan plakken? Antwoord op deze vraag kreeg ik al snel toen we de PomPom Wow starterset uitpakten.

plakbandrolletje-pompom-wow_goodgirlscompany

Elke doos bevat een rolletje tape met transparante plakstickers. Hiermee plak je de PomPoms haast onzichtbaar op elk oppervlakte. De PompPoms zitten in gekleurde plastic buisjes. De PomPom heeft dezelfde kleur als het buisje. Dus geen verrassingen achteraf.

mini-pompoms-pompom-wow_goodgirlscompany

Zoals ik hierboven al beschreef, heb je een starterset. Maar wij mochten ook de Pompom Wow klik- en decoreerset en de kamerversierset proberen. In vergelijking met de starterset zijn deze sets uitgebreider. Ze bevatten meer PompPoms en accessoires. Maar het principe blijft natuurlijk hetzelfde.

pompom-wow-klik-en-dekoreerset_review_goodgirlscompany

Onze ervaringen met PomPom Wow

Officieel is PomPom Wow geschikt vanaf 6 jaar. Maar ik vermoed dat een kind van 4 of 5 jaar die regelmatig knutselt er ook mee overweg kan. Het plakken van de stickers is namelijk geen hogere wiskunde, maar werkt wel verslavend. Al snel hadden beide dochters de smaak zo erg te pakken dat het rolletje en de pompoms er doorheen vlogen. Met natuurlijk het nodige gezusterlijke gekibbel (Jij hebt er meer gebruikt dan ik!)

pompom-wow-kamerversierset2_goodgirlscompany

De ouderwetse manier van Pompoms maken, vinden ze niks. Maar dit dus wel. Ook Miss G die hard op weg is een tiener te worden en vaak veel dingen al weer kinderachtig vind. Maar het leuke van PomPom Wow is dat het voorziet in haar behoefte om letterlijk haar eigen smaak en kleur aan dingen te geven. Waardoor ze zich kan onderscheiden van haar zusje en klasgenootjes. Muziekmappen, spiegels en andere dingen die pre- tienermeisjes koesteren worden op deze manier eigen gemaakt.

pompom_wow_versierset_goodgirlscompany

Review PomPom Wow

Al met al zijn beide meiden de hele middag zoet geweest met het versieren van allerlei spulletjes die er eerst wat alledaags en saai uitzagen. Potloden, mappen, potjes en andere dingen zijn bekleed met een heel aaibaar fluffy zacht laagje. De enige die af en toe roet in het eten gooit, is dreumes die met veel enthousiasme de gekleurde pompoms van spulletjes aftrekt. Ook moet je niet te wild omgaan met de spulletjes waar ze op zitten, want dan laten ze los. Dat is wel een klein minpuntje. Maar je bevestigt ze er zo weer opnieuw op. En om de prijs hoef je het ook niet te laten. Een starterset heb je al voor minder dan € 8,- wat het een leuk cadeautje maakt om te geven op het feestje van een jarig klasgenootje maar natuurlijk ook onwijs leuk als schoencadeautje tot € 10,-

hoe-werkt-pom-pom-wow_goodgirlscompany

Pluspunten

 • de prijs
 • makkelijk om te doen
 • door verschillende setjes ook veel afwisseling
 • PomPoms verharen niet

Nadelen

 • laat snel los wanneer je er wat te ruw mee bent

Pom Pom Wow koop je:

Nog meer leuke Sinterklaascadeau tips:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product en affiliate links.

 • Reply
  Gera
  7 november 2016 at 16:06

  Leuk, ik maakte ze vroeger ook van wol inderdaad!

 • Reply
  Marsha
  6 november 2016 at 15:26

  Superleuk dit! Die maakte ik vroeger ook altijd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]