Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Plog zomercollectie Deux par Deux 2015

8 februari 2015
zomercollectie Deux par Deux Little miss sunshine_GoodGirlsCompany

Ik vind het leuk om aandacht te besteden aan de zomercollecties van Europese kinderkleding.  Net zoals ik zijn veel modebewuste moeders al ruim van tevoren bezig met het kijken, beslissen en kopen van zomerkleding van hun dochters. Naast Europese kleding, kijk ik ook graag verder. Door internet zit je in een paar muisklikken in een hippe e-boutique aan de andere kant van de wereld. Uit de statistieken bleek dat er de afgelopen tijd verschillende bezoekers geïnteresseerd waren in de zomercollectie van het Canadese kinderkledingmerk Deux par Deux. Tijd voor een plog.

zomercollectie Deux par Deux-Fizz Pop-GoodgirlsCompany-meisjeskleding-zomerkleding

Het Canadese kinderkledingmerk Deux par Deux zette in 1982 de modewereld op zijn kop. Oprichters Claude Diwan en Maurice Elmaleh, introduceerden een flamboyante stijl met Europese kenmerken. Zoals Claude Diwan in 1986 zei “Voor ons vertegenwoordigen kinderen blijdschap, onschuld en vrijheid daarom moesten we een merk ontwikkelen waarin dit allemaal samenkomt”. Door hun gedurfde, fantastische collecties werden ze al snel een begrip binnen de Canadese mode-industrie.

Voor actieve kinderen

Deux Par Deux ontwerpt kleding van een zeer goede kwaliteit die is afgewerkt met leuke ontwerpen, speelse accenten en voorzien van sprankelende kleuren. Van boxpakjes tot skipakken. Kleding voor elke dag of ‘special occasions’ biedt Deux par Deux een breed assortiment. Voor kleintjes van 1-3 jaar oud maar ook voor grote kinderen van 2-16 jaar. Deux par Deux is gemaakt van ultracomfortabele zachte materialen. Het past prima bij kinderen die actief zijn en niet stil kunnen zitten. Ook ouders zijn er blij mee. Kleding van Deux par Deux is makkelijk te onderhouden bovendien besteedt Deux par Deux veel aandacht aan bewegingsvrijheid. Kleding moet in de eerste plaats lekker zitten.

zomercollectie Deux par Deux_Tropical Punch_GoodGirlsCompany

Tropical punch

De zomercollectie Deux par Deux 2015 bestaat dit jaar uit verschillende thema’s. Voor meisjes vanaf 3 maanden tot 4 jaar heb je de Little Miss sunshine collectie. Zoals de naam doet vermoeden, betreft het kleding in de vrolijke tint geel. Aangevuld met grijs en wit. Fizz pop is voor meiden van 2 tot 10 jaar. Denk aan kleurrijke polkadots en andere knallende kleuren. Meisjes van 2 tot 12 jaar boffen dit jaar met maar liefst 4 verschillende collecties. Jolie Daisy kenmerkt zich door bloemenprints. No nonsense, hip en sailor , met kleuren als oranje, wit, navy en geel. Miss butterfly is voor dromerige romantische meisjes. Grote vlindermotieven met kleuren als oranje, roze en navy. Vervolgens heb je nog de collectie coquette pasteque die zich  het beste laat omschrijven als speels, vrolijk en eigenzinnig met een vleugjes Franse accenten. Als laatste heb je de collectie Tropical punch. Deze is heerlijk exotisch.

zomercollectie Deux par Deux Little miss sunshine_GoodGirlsCompany

Little miss sunshine collectie

zomercollectie Deux par Deux-Fizz Pop-GoodGirlsCompany-meisjeskleding

Fizz pop voor baby’s

zomercollectie Deux par Deux Little_Miss Butterfly_GoodGirlsCompany

Miss Butterfly

zomercollectie Deux par Deux Little_Jolie Daisy_GoodGirlsCompany

Jolie Daisy

zomercollectie Deux par Deux_coquette pasteque _GoodGirlsCompany

Coquette pasteque

Verkrijgbaar

In Europa ( zonder extra invoerkosten)
PoppyDoll
Tickety Boo
Puddle Ducks
Bibaloo
Koast

In Nederland
Parrit
Wow kids
Zazou

Foto credits: Deux par Deux

  • Reply
    Deux Par deux wintercollectie 2010 - GoodgirlsCompany
    6 maart 2015 at 12:15

    […] Bekijk hier de Deux par Deux zomercollectie 2015. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!