Baby's en kinderen

Plog Roberto Cavalli Kids SS 2015

25 april 2015
Roberto Cavalli Junior Spring Summer 2015

Er was een tijd dat ik gruwelde van panterprintjes. Die aversie heb ik ook mijn dochters mee gegeven. Maar inmiddels weet ik dat je met een subtiel gebruikt panterprintje best een leuke look kan creëren. Zo hebben de printjes langzaam hun intrek genomen in de kledingkasten van deze 3 dames. Miss B heeft een broek en schoenen met print. Miss G een faux fur jasje en ik heb een witte broek met print die ik chique combineer met een jasje in tweedstof en ketting met parels. Ja, een mooi tijgerprintje is niet lelijk.

Als er een modekoning is die al jaren een overdaad aan panterprintjes gebruikt afgewerkt met gouden en andere elementen is het Roberto Cavalli. En vandaag gaan we een paar gouden juweeltjes uit de Roberto Cavalli Kids SS 2015 collectie bekijken. Niet geschikt voor moeders die van natuurlijke kleuren houden. Maar mama’s die hun kroost graag onderscheidend kleden zullen hun hart hier aan ophalen.

Roberto Cavalli Kids SS 2015-luxe kinderkleding-GoodGirlsCompany-kinderkleding voor meisjes

Net zoals de collectie van Dolce & Gabbana oogt ook deze kledinglijn voor kinderen heel erg Mediterraans.  Bij het zien van sommige kledingstukken moest ik zelfs heel erg denken aan prints uit de Zara Home zomercollectie 2015. Vooral de kledingstukken met citrusvruchten gaven me een gevoel van “Dat heb ik eerder gezien”. Toch zijn het juist deze kledingstukken die misschien wel voor een welkome afwisseling zorgen in alle dierenprints. Natuurlijk staat de kleding leuk op een zongebruind huidje

Roberto Cavalli Kids SS 2015-Just Cavalli-Cavali Junior-luxe kleding voor meisjes-GoodGirlsCompany-kinderkleding voor meisjes

Roberto Cavalli Kids SS 2015-luxe kleding voor meisjes-GoodGirlsCompany-kinderkleding voor meisjes

Roberto Cavalli Kids SS 2015-Just Cavalli-kidsfashion-luxe kleding voor meisjes-GoodGirlsCompany-kinderkleding voor meisjes

Roberto Cavalli Junior-Roberto Cavalli Kids-Spring Summer 2015

 

 

 • Reply
  Sonja
  27 april 2015 at 10:54

  Typisch uitbundig cavalli. Moet je van houden. Ik vind die panterprint babyjurk eigenlijk wel fantastisch!

 • Reply
  Saskia
  26 april 2015 at 06:25

  De citrus jurkjes vind ik onwijs leuk, de tijgerprintjes iets minder.

  • Reply
   Josan
   26 april 2015 at 21:22

   Ja, te veel tijger zou ik ook niet doen. Maar door de Zara home collectie doet het me toch een beetje aan tafelkleedjes denken.

 • Reply
  Nicky
  25 april 2015 at 08:33

  Moet eerlijk zeggen dat ik geen grote van van panter printjes ben. De collectie is wel leuk maar zelf zou ik ze niet voor mijn kids kopen.

  • Reply
   Josan
   25 april 2015 at 09:39

   Ik zie 1 of 2 items kopen (als ik het geld had), maar niet allemaal tegelijk. Dat zou ik too much printje vinden

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!