Nederland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Review Peppa Pig Live Verrassingsfeest

6 februari 2019
Peppa Pig Live

Peppa Pig Live is een nieuwe familiemusical voor de allerkleinsten. De  productie is een samenwerking van Van Hoorne Entertainment met EOne en tourt tot en met 16 juni langs de Nederlandse theaters. Afgelopen zondag ging hij in het Zaantheater in Zaandam in première.

Video Peppa Pig Live Verrassingsfeest

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Mijn peuterdochter is op een leeftijd waarop leuk vindt om samen van muziek te genieten. Ze kan ontzettend genieten van samen zingen, klappen en dansen. Ze vond het dan ook erg leuk om aanwezig te zijn bij het verrassingsfeest van Peppa Pig. Het schattige roze varkentje kende ze al van Netflix. Maar om haar in het echt te zien is natuurlijk  veel leuker. Vooral als je uitgenodigd bent voor haar feestje. Voorafgaand aan de première mocht ze samen met andere kinderen in de lobby een feesthoedje maken. En er was natuurlijk ook allerlei lekkers, want het is wel een verjaardagsfeest!

Peppa Big Live musical

Peppa Pig Live Verrassingsfeest

Het verhaal

Peppa Pig is jarig en dat gaat ze vieren met mama, papa, George en Polly. Als eerste mag ze kiezen wat ze die ochtend wil eten. Maar Peppa is een beetje verdrietig. Ze wil  haar verjaardag ook graag samen vieren met haar vriendjes Suzie Schaap, Pedro Pony en Henkie Hond zien. Daarom organiseert Papa Pig een verrassingsfeest voor Peppa. Maar dat mag ze natuurlijk niet weten. 

Zo gaan ze met zijn allen picknicken in het park. Maar op weg naar de locatie, moeten ze letterlijk een  obstakel overwinnen. En als Polly tijdens de speurtocht alle zaadjes opeet die de kinderen naar de verborgen schat moet wijzen, zorgt dat ook voor de nodige spannende momenten. Gelukkig sluit de voorstelling af met een leuke talentenjacht onder leiding van Meneer Aardappel.

Peppa Pig Live Verrassingsfeest musical

Dit vonden wij er van

De familiemusical ‘Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest’ ging op 3 februari in het Zaantheater in Zaandam in première. Samen met Miss C was ik een van de aanwezigen in de  uitverkochte zaal om het leuke verjaardagsfeest te vieren. Miss C ging helemaal op in het verhaal. Elk karakter heeft zijn eigen persoonlijkheid en stemgeluid. Terwijl ik meer oog had voor de acteurs. Het was heel kunstig om te zien hoe ze zo vloeiend van poppen verwisselden. Maar ook met hoeveel plezier ze vorm gaven aan hun pop. Heerlijk om dat enthousiasme te zien!

De liedjes zijn erg aanstekelijk en kun je makkelijk mee zingen. Maar wat ‘Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest’ zo leuk maakt, is dat het interactief is. Op verschillende momenten worden er acties van het jonge publiek verwacht. Van kaarsen uitblazen, tot je feesthoedje opzetten, je verstoppen en stampen op de grond. Mijn blije peuter ging helemaal los en vond het geweldig! En als je dan dat blije snoetje ziet, geniet je als moeder toch ook gewoon heel erg.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Benieuwd of er ook bij jou in de buurt een voorstelling is? Klik dan hier.

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]