Baby's en kinderen Babyspullen Interieur Kinderkamer Lifestyle Spelen

Pearls and Swines

6 januari 2015

Als je de naam hoort, zou je niet vermoeden dat het hier toch echt om een Nederlandse webwinkel gaat. Maar kinderwebwinkel Pearls and Swines doet wel meer dingen anders dan anderen. Zo hebben ze geen massaproducten, maar unieke en soms zelfs handgemaakte producten voor baby’skinderen, mama’s en je huis.

Eigenlijk ontdekte ik Pearls and Swines via Instagram. De grappige eigentijds kinderspullen vielen mij meteen op. Het was anders dan ik kende. Het had iets nostalgisch, anders dan de massa. In eerste instantie wist ik dan ook niet of ik met een nationale of internationale webwinkel te maken had. Even zoeken op internet leerde al snel dat het ‘gewoon’ een Nederlandse webwinkel betrof. Maar het assortiment is daarmee allesbehalve ‘gewoon’.

Pearls and swines_Nogaravin_handmade bunny rattle_webwinkel_lifestyle_hippe spullen voor kinderen_GoodGirlsCompany

Pears and Swines

Pearls and Swines onderscheidt zich door in kleine oplage een unieke collectie lifestyleartikelen voor baby’s kinderen en moeders te bieden. Ze werken samen met lokale onafhankelijke ontwerpers. Zo verkopen ze onder andere spulletjes van Mini Rodini, MarMar Copenhagen, Mini Mocks, Tiny Cottons, Tas-ka, Studio Escargot, Solly Baby Wraps, Hugo loves Tiki en Noe & Zoe. Ideaal voor moeders die eens wat anders willen dan de rest. Vele artikelen zijn zeg maar echt ‘one of a kind’.

Pearls and swines-Mini Mocks Lollyphant_kinderwebwinkel_lifestyle_hippe spullen voor kinderen_GoodGirlsCompany

Wat is een prinses zonder schoenen? Pearls en swines verkoopt te schattige schoentjes van het merk Mini Mocks. Deze grijze met roze strikken zijn lekker stoer en een tikkeltje lief tegelijk. Kun je niet genoeg krijgen van roze dan ga je helemaal los met deze Mini Mocks flamingo. Natuurlijk zijn miss B. en G. weg van de lappenpoppen van studio Escargot. Onder deze naam ontwerpt Sophia Smeekens handgemaakte poppen. Naast ballerina’s verkoopt Pearls en Swines ook een zeemeermin en dit schattige poppetje. Voor de nieuwe baby vind ik deze romper van Hugo Loves Tiki erg leuk.

Pearls and swines_wrap_draagdoek voor babys_kinderwebwinkel_lifestyle_hippe spullen voor kinderen_GoodGirlsCompany

Mama’s kunnen hun hart ophalen aan de hippe lifestyle spulletjes, maar ook handige draagdoeken van Solly Baby Wraps. Met deze laatste draag je je kleintje altijd dicht bij je hart.

Onze tip? Deze leuke vleugels voor je (b)engeltje.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!