Beautiful mama

Paula’s choice Clear Daily Skin-Clearing Treatment

25 januari 2015

Dit nieuwe jaar heb ik mijzelf beloofd vaker mijn huid te verwennen. Uiteindelijk zorg ik vaak heel goed voor mijn gezin, maar is het als drukke moeder soms lastig om me-time te claimen. De maskertjes en crèmes zijn al aangeschaft en het lukt me zowaar om met enige regelmaat mijn badkamer om te toveren tot  een kleine wellness oase. Paula’s choice is een effectieve kuurbehandeling voor een gave, heldere en opvallend stralende teint zonder huidverkleuringen.

Nieuw van Paula’s Choice is de Clear Daily Skin-Clearing Treatment. Deze multifunctionele formule maakt je huidskleur lichter, opvallend stralend en rimpels minder zichtbaar. Ook vervaagt het huidverkleuringen zoals bruine (pigment)vlekjes. Dankzij een combinatie van. azelaïnezuur, salicylzuur en zoethoutextract vermindert de samenstelling puistjes.

Voor het beste resultaat breng je de Clear Daily Skin-Clearing Treatment aan op een schone huid. Direct na het reinigen en vóór het aanbrengen van de verzorgende crème. De samenstelling met een hoge concentratie azelaïnezuur geeft direct effect. Bruine vlekjes en rode vlekjes na puistjes vervagen. Puistjes verminderen en rimpels worden minder zichtbaar.

Paula's choice_CLEAR PORE NORMALIZING CLEANSER

De samenstelling van de  Clear Daily Skin-Clearing Treatment is licht hydraterend. Dat  geeft de huid een fluweelachtige, matte finish en maakt grove poriën kleiner. Ideaal voor mijn donkere huid. Krachtige anti-aging ingrediënten waaronder rode berenklauw en adenosine (een bio-organische verbinding die van nature een belangrijk onderdeel uitmaakt van o.a. het DNA in de huid), gaan huidveroudering tegen, maken de huidtextuur gladder en geven de huid een opmerkelijk egalere en stralende teint.

 

Bovendien is de nieuwe Clear Daily Skin-Clearing Treatment met azelaïnezuur een uitstekend alternatief voor wie last heeft van puistjes, maar overgevoelig is voor benzoylperoxide.

Sinds kort zijn de producten van Paula’s Choice verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl Maar natuurlijk vind je Paula’s Choice ook terug bij de verschillende professionele schoonheidssalons.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!