Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Girls Outfit Meisjeskleding Moeder & Kind Moeder dochter kleding

Video | Exclusieve party collectie Nicolette van Dam voor Shoeby

29 november 2018
Shoeby by Nicolette

Dinsdag 27 april werd de exclusieve party collectie van Nicolette van Dam gelanceerd. Tijdens een kerst lunch en mode show mocht ik alvast een blik werpen op de gave setjes. Mommy & Mini me mode die met veel gemaakt is door Nicolette en Mieke, eigenaresse van Shoeby. De toon is gezet voor een geweldig glamoureuze kerst waarbij jij dezelfde outfit kan dragen als je dochter.

Exclusieve partycollectie Nicolette van Dam

Klik hier als je de video niet goed kan zien

De kledingcollectie bestaat uit swierige metallic rokjes, zwarte jurkjes van transparante stoffen en shiny details zoals glitters, pailletten en gouden kusjes. Deze mini-me party collectie heeft alles in huis om de feestdagen samen stylish te vieren.

feestkleding kerst Nicolette van Dam

Twinnen aan de kerstdis

Eerder dit jaar was de Back to School-collectie van Shoeby en Nicolette al een daverend succes. De samenwerking bleek een match made in heaven. “Nicolette heeft een unieke stijl en een neus voor wat kids leuk vinden”, aldus Shoeby oprichtster Mieke van Deursen. “We waren al snel super enthousiast om samen een collectie te ontwerpen voor de feestdagen; het moment om uit te pakken met je outfit. Hoe leuk is het om als moeder en dochter(s) in dezelfde outfit aan het kerstdiner te kunnen verschijnen?”

Mini-me party collectie Shoeby Nicolette van Dam

Shoeby x Nicolette Mini-me

Nicolette van Dam x Shoeby

De exclusieve party collectie van Shoeby x Nicolette is speciaalontworpen voor mommy’s en hun mini-me’s. “We hebben bij mijthuis de favorieten uit de kledingkast van mijn meisjes erbij gepakt en zijn van daaruit gaan brainstormen voor de meisjescollectie”, vertelt

Nicolette. “Voor de dames vond ik het belangrijk dat ik de items zelf ..k zou willen dragen tijdens de feestdagen. Vrouwelijk en een beetje sexy, maar wel classy! Ik heb tijdens het hele proces kritisch meegekeken en uiteindelijk zelf alles doorgepast. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had.”

party colectie Nicolette van Dam

Shoeby x Nicolette van Dam Party collectie mini-me

Gouden kusjes

Met veel goud en zwart is de collectie lekker girly en vrouwelijk met een stoere twist. “Voor de kusjes heeft mijn eigen mond model gestaan”, lacht Nicolette. “En comfort is key; het moet wel lekker zitten.” Alle items zijn onderling te mixen & matchen en ook na kerst nog op allerlei manieren te stylen. Een schoudertas – groot voor de dames, klein voor de meisjes – maakt de collectie compleet. “Die gaan mijn dochters ook he-le-maal fantastisch vinden.”

De mini-me party collectie wordt op dinsdag 27 november gelanceerd en zal vanaf dat moment in alle 220 winkels en op shoeby.nl verkrijgbaar zijn.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nathalie
  29 november 2018 at 23:29

  Echt een hele gave collectie met dat goud en zwart. Top!!

  • Reply
   Josan
   30 november 2018 at 06:35

   Ja staat eigenlijk iedereen wel. Vindt het ook zo leuk dat ze zoveel verschillende items hebben.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]