Food hacks en zelf maken Pasen Recepten

Paasontbijt met kinderen, zo maak je er een succes van

26 maart 2016
Paasontbijt met kinderen, zo maak je er een succes van

De paasontbijt met kinderen is een van mijn favoriete momenten tijdens het paasweekend. Met deze leuke Paassontbijtjes voor kinderen tover je Pasen om tot een echt feest. Versier de ontbijttafel met lentebloemen, pak je mooister servies en geniet van elkaars gezelschap.

De paasontbijt met kinderen tovert elk jaar een lach op mijn gezicht. Ze steken er veel tijd en liefde in. Schrijven lieve briefjes en stralen van geluk bij het zien van mijn reactie. Net zoals bij Moederdag mag ik natuurlijk niet in de keuken komen terwijl ze bezig zijn. Dat spreekt voor zich want dan is het effect van de verrassing natuurlijk weg. Al jaren ga ik met deze stille verbanning akkoord. Tenminste voor de ochtend op Eerste Paasdag. Op Tweede Paasdag ontbijten we samen uitgebreid. Met kinderen aan tafel moet dat moment natuurlijk zo leuk mogelijk zijn. Daarom ging ik dut jaar op zoek naar 6 creatieve Paassontbijtjes voor kinderen.

Paasontbijt met kinderen

Pannenkoekhaasje

creatieve-paasontbijtjes-GoodGirlsCompany-ideeen-voor-paasbrunch.jpg

Op Instagram en op blogs zie ik regelmatig creatieve moeders hun ochtendpannenkoekjes delen. Met banaan of van verantwoord meel zoals spelt. Ik maak ook regelmatig pannenkoeken in de ochtend, maar tot op heden voelde ik nog niet zo erg de behoefte om ze online te delen. Maar deze leuke pannenkoek  Paashaasjes van Taste of home zijn zeker geschikt als een van de leuke Paasontbijtjes voor kinderen.

Meloen vliegtuig

creative paasbrunch-GoodGirlsCompany

Dit vliegtuigje van Art of Nutrition is wat mij betreft ook een favoriet. Gebruik een ander kleur bord als je meisje nog in de prinsessenfase zit. Maar in principe kan dit vruchtenvloegtuigje voor zowel jongens als meisjes.

Beestachtig ontbijtje

Katten snack-Paasontbij-GoodGirlsCompany

Wanneer je kindje graag ontbijtgranen eet kan je daar natuurlijk creatief mee zijn. Dat laat fridge check zien met dit leuke katje.

ZeevruchtenCreatief met ontbijtgranen-foodart-GoodGirlsCompany

Mijn dochters zijn dol op fruit, maar niet zo’n fan van zeevruchten. Toch kunnen ze zit bordje van Kix waarschijnlijk niet weerstaan. Het is ook te schattig.

Panda

Panda-foodart-GoodGirlsCompany-Paasbrunch

Ik houd van panda’s daarom smolt ik meteen toen ik dit leuke ontbijtje van Meet the Dubbiens zag. Voor de ogen kan je zowel olijven als druiven gebruiken.

Eitje

Paasontbijtjes-voor-kinderen-GoodGirlsCompany

Met Pasen kom je niet onder eieren uit. En dat is niet erg want How about cookie maakt er een geweldig ontbijtje van.

Dit waren 6 inspirerende Paasontbijtjes voor kinderen. Ik wens jullie een Fijn Paasweekend!Liefs Josan

 

 

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]