DIY Pasen

Paaseitjes Action versieren met rhinestones

16 maart 2016
Paaseieren versieren low budget inspiratie

Wil jij ook Paaseitjes Action versieren met rhinestones zodat ze schitteren als gave bling bling eieren? Bekijk dan snel onze makkelijke DIY voor Pasen.

Natuurlijk kan je alles uit de kast trekken om met Pasen je huisje lente/paas-proof te maken. Maar als je het geld er niet voor over  niet hebt moet je gewoon wat creatiever zijn. Er gaat al snel een aardig bedragje in zitten. Dus kocht ik wat low budget spulletjes bij Action en Lidl. Verder keek ik wat we nog allemaal in  de knutselkist hebben zitten. Daarmee pimpte verschillende paaseieren. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan lekker verder.

Paaseitjes Action versieren

Paaseieren Action-GoodGirlsCompany-

Tijdens een bezoekje aan de Action stuitte ik op deze plastic paaseieren. Ja, plastic ja. Ik weet het, maar met een rondtijgerene baby moet alles zo langzamerhand wat meer baby-proof worden en dit vond ik een goed alternatief. 6 plastic eieren voor €0,99. In principe zijn ze zo al prima.  Niet te opvallend en passend bij elk interieur. Door ze met rhinestones te versieren (€ 0,89 per setje), maar je ze net iets feestelijker.

Paaseitjes Action versieren doe je zo

Paaseiere versieren_GoodGirlsCompany

Zoals in die TLC doc Queen of Bling zat ik met een pincet en veel geduld de plastic eieren van bling bling te versieren. Stiekem eigenlijk ontzettend leuk. Natuurlijk MOEST ik een roze variant maken. Niet omdat dit in huize GoodGirlsCompany een lievelingskleur is, maar gewoon omdat het kan.

Decorating Easter eggs-Paaseieren versieren-low budget-GoodGirlsCompany

Het principe is heel simpel. Haal de eieren uit hun doosje en beplak ze met de rhinestones. Het is handig om de paaseieren van tevoren even af te nemen met een nat doekje. Door de touwtjes kunnen er minuscule draadjes op de ei plakken, Deze  zijn dan statisch. Door ze van tevoren even af te nemen en te laten drogen plakken de rhinestones beter op het oppervlakte.

Paaseieren-Lidl-Action-GoodGirlsCompany.jpg

Paaseieren-Action-low budget-GoodGirlsCompany

Je kan het voorbedrukte patroon volgen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon je eigen fantasie gebruiken.  Alles kan. Omdat de glimmertjes sowieso al een beetje opvallen is het handig om voor een bepaal kleurenpallet te kiezen en het niet te bont te maken.

Paaseieren Lidl-GoodGirlsCompany-

Action plastic paaseitjes versieren

Wat vind jij van deze low budget Paaseieren? En als je zoiets zou aken,

Ook leuk om te lezen:

Paaseieren Action

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicole
  16 maart 2016 at 06:26

  Wat een leuk toeval! Je hebt ze mooi gepimpt.. Ik heb voor dat gefriemel geen geduld haha..

  • Reply
   Josan
   16 maart 2016 at 06:36

   Ik vond het heel therapeutisch werken hoor 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]