Over The Millennial Mom & Josan

Over The Millennial Mom

Hoi! Ik ben Josan Jongbloed. Geboren in 1982 en dus een echte Millennial Mom. Op mijn blog schrijf ik dagelijks over het moederschap. In de breedste zin van het woord. We zijn de generatie die opgevoed is met dat we alles kunnen worden wat we willen. Dus naast moeder van zijn wij millennial moeders ook gewoon nog vrouw. We zijn hoogopgeleid, idealistisch, koesteren onze mom squad, durven voor onszelf te kiezen en maken bewuste keuzes op basis van waar we gelukkig van worden.

En dat is precies waar ik je met mijn blogs bij wil helpen: een gelukkige moeder worden. The Millennial Mom is een feelgood mamablog. Waar ik dagelijks opvoedtips, inzichten, inspiratie en motivatie deel zodat jij moeiteloos kan switchen tussen je rol als bad ass mommy en power vrouw. En je minder overweldigd bent door de ups & downs van het moederschap. Sluit je aan bij mijn Mom Tribe: You got this! 

Lees ook: Wat is een Millennial Mom?

Over Josan

Toen ik klein was wilde ik schrijver worden. Van boeken. Nu ik groot ben, heb ik die droom verwezenlijkt; ik ben schrijfster. Alleen van een blog. Dat had ik zelf nooit kunnen bedenken, want in mijn tijd (ja echt zo praat ik al) bestond internet nog niet. En ik had al helemaal nooit van bloggen gehoord. (Yet here we are).

En zoals dat lekker kenmerkend is voor generatie Y kan ik gewoon nooit 1 ding tegelijk. Naast schrijven voor The Millennialmom (wat ik doe sinds 2009) werk ik als communicatieadviseur bij een gemeente in midden Nederland. Verder ben ik mama van 3 dochters (Grace, Bailey en Chloé) en een zoon (Novan). Samen wonen we in Arnhem. Op The Millennial Mom deel ik mijn levenslessen, opvoedtips, inzichten en ervaringen. Eigenlijk alles wat ik in al die jaren moeder zijn geleerd heb. Inspiratie voor mijn blogs haal ik uit opvoedboeken, observeren, ervaringen uit het dagelijks leven, boeken over persoonlijke groei, snuffelen over het internet, trial and error en de Bijbel.

Een gelukkige moeder zijn is namelijk veel makkelijker dan veel vrouwen denken. Met mijn tips en inspiratie wil ik je laten zien hoe ik het aanpak. Wat jij daarvan kan leren en hoe je het toepast op je eigen leven.

Liefs Josan Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Debbie
  27 september 2018 at 20:12

  Ondanks dat ik geen kinderen heb, kom ik graag op je blog, YouTube & social media. Je bent een leuke vrouw met humor en een eigen uitgesproken mening die altijd respectvol is. Groetjes, Debbie.

  • Reply
   Josan
   9 oktober 2018 at 23:15

   Aaaah dank je wel. Echt super!

 • Reply
  Jorinde
  2 april 2018 at 08:53

  Beste Josan, ik zie dat er ook nog een Afrikaanse pop onder Prik met een rietje staat kan je die ook veranderen in Homelanddolls.nl? Wel heel leuk dat je mijn site noemt en erg goed dat je op deze manier mensen bewust maakt, dank je! groet Jorinde

 • Reply
  hia lourens
  22 september 2017 at 18:06

  goede dag mevr ik wil graag wat kleding op deze sait kopen maar ik weet niet wat jullie adres is in nederland zodat ik kan naar de winkel gaan peroonlijk een jurk uitkozen of kan ook op de sait bestellen maar ik weet de rekening nummer niet en de gegevens etc.

  kan u mij aub helpen

  ok bedankt ik hoor van u .

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]