Europa Travel video en vlogs Wales

Familievlog 50 | We gaan op vakantie naar Wales

12 mei 2019

Toen ik begin mei stopte met werken, dachten mensen dat ik me volledig op mijn blog zou storten. Maar ik had anders besloten. We gaan op vakantie naar Wales, en daarna zie ik wel wat ik met het blog ga doen.

De Brexit leek even roet in het eten te gooien. Vooral de mogelijkheid dat May haar plan er zonder deal doorheen zou kunnen drukken, zorgde voor onzekerheid. Maar toen de Brexit (weer) werd uitgesteld stond niks ons meer in de weg om naar Noord Wales af te reizen. Naar het Llanerch-y-medd op het eiland Anglesey. 

Video| We gaan op vakantie naar Wales

Vandaag staat video 1 online. Thuis pak ik de autoreistassen in voor onze road trip. Zonder inpaklijst, gewoon uit het blote hoofd. Zijn we niks vergeten? Daarna gaan we nog even de laatste benodigdheden halen. Bij de ANWB winkel kocht ik speciale stickers voor de koplampen. Links rijden draai ik mijn hand niet voor om, maar het is wel zo fijn als ik tegenliggers dan niet verblind. En ik had nog een paar wereldstekkers nodig.

Vanaf Arnhem rijden we naar Hoek van Holland waar we aan board gaan van de Stenaline Britannica. Daar slapen we samen in de hut en kijken we hoe het schip de Rotterdamse haven uitvaart. Benieuwd naar hoe de reis verder gaat? Kijk gezellig mee naar familievlog 50.

De komende weken zal ik in verschillende blogs, video’s en foto’s delen van onze de autorondreis door Wales die ik samen met mijn dochters maakte.

Lees ook:

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]