Meisjeskleding

OOTD zusjes in Zeeman

10 oktober 2016

Het liefst slaag ik voor al mijn kinderen in dezelfde winkel. Dat scheelt een hoop tijd. Deze Outfit of the Day kleedde ik de zusjes in Zeeman. Dreumes in een leuke oversized sweater met legging met print en haar zus in een broek met houthakkersblouse en gekleurd bontje. 

zusjes-in-zeeman_goodgirlscompany

Mijn dochters zijn dol op hun kleinere zusje. Door het leeftijdverschil is twinnen een beetje lastig. Maar als de kans zich voordoet dragen ze wel eens kleding van dezelfde winkels. Eerder berichtte ik al over de leuke Zeeman baby– en kinderkledingcollectie. Natuurlijk had ik ook zelf al de nodige items gekocht. Voor dat geld kon ik het niet laten liggen. En ze groeien als kool.

ootd-zusjes-in-zeeman_goodgirlscompany_zeeman-shoplog-teens

Tienerkleding

Mijn oudste dochter is nog geen 10 maar wel erg lang. In haar kast hangen dus ook al de eerste tienerkleding maatjes. Wel even wennen hoor voor mij als moeder. Kinderkleding weet ik wel wat ik wel en wat bij mijn kinderen past. Maar pré-tiener kleding is een nieuwe wereld. Samen met mijn dochter zet ik de eerste stappen. Houd rekening met wat zij wil.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens4

Maar ben ook duidelijk over waar mijn grenzen liggen wat betreft haar kledingkeuze. Het is een nieuwe fase, maar ik heb wel het idee dat we hier samen uit gaan komen. Althans voor nu. Spreek me maar over 5 jaar wanneer ze met ogen als een panda demonstratief haar ogen draait en zucht bij alles wat ik voorstel 😉

Zusjes in Zeeman

Samen met de meiden ging ik naar de dierentuin. Ondanks ons abonnement was ik er de hele zomervakantie niet geweest. Tijd om dat nu in te halen. In de afgelopen maanden was er een ware babyboom geweest. Dus wilden we de nieuwe diertjes wel even zien. En natuurlijk spelen op onze favoriete plek in de dierentuin. Een waterstroompje in de woestijn. Heerlijk verkoelend. Van daar uit kan je de lynxen goed bekijken terwijl de vogels over je hoofd suizen.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens

Outfit van Miss G

Voor Miss G kreeg ik een leuk setje uit de Zeeman Teens collectie toe gestuurd. Een zwarte broek met ritsjes bij de zakken die naar beneden toe wat smaller toe loopt. Deze kan goed gecombineerd worden met de houthakkersblouse in de bordeaux rood. wanneer je de mouwen opstroopt geeft dat een extra stoer effect.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens2

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby5

En nu het kouder wordt, is een fluffy bontje behaaglijk warm. Ook kreeg ik een trui van Sweat stof. Draag de blouse hier onder en de look verandert van stoer in netjes.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens3

ootd-zusjes-in-zeeman_goodgirlscompany_zeeman-shoplog

Een erg leuke set. Vooral omdat mijn oudste dochter meestal nette kleding draagt vind ik het ook wel leuk om haar stoere kant eens te zien. En ik kan zo makkelijk wisselen.

 • broek € 5,99
 • Trui € 8,99
 • Vest € 7,99
 • Blouse € 7,99

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby

Outfit Miss C

Voor Miss C kreeg ik ook een leuk setje toegestuurd. Haar kleding is letterlijk een set. Het bestaat uit een witte legging met hartjes en een fuchsia roze trui met Love Print. Een dergelijk setje past helemaal bij mijn dreumes.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby3

Ze draagt meestal leggings of broekjes van stof die zacht is en waarin ze zich goed bewegen kan. En zoals je weet houd ik van stoere kleertjes voor mijn meisje. Dus als het roze is, moet het stoer zijn.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby2

legging + oversized Sweater met ‘Love’ print € 7,99

 

 

Liefs Josan

♥ Dit blog bevat opgestuurde producten

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marguerita
  11 oktober 2016 at 12:38

  Leuke kleding, vooral die van de jongste zou ik zelf ook zo kopen!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 oktober 2016 at 10:56

  Ze zien er leuk uit. Vooral dat harige hesje vind ik erg mooi.

 • Reply
  Carlijn
  11 oktober 2016 at 08:47

  Och wat een mooie foto’s van jouw schatjes! Echte fotomodellen! Ik vind de trui met hartjes op de ellebogen het leukste, een beetje minimalistisch, daar hou ik wel van. Ik ben nog nooit bij Zeeman geweest voor mijn meiden, dus thanks voor de tip.

 • Reply
  Tine van Juwelendoosje
  11 oktober 2016 at 08:43

  Ik heb zelf een kleinzoontje van 14 maanden, de tweede gaat vandaag geboren worden by the way, mijn zoon zit nu in het ziekenhuis nagels te bijten (hihi), en de meeste van zijn kleertjes komen van bij Zeeman, goede kwaliteit voor een megagoede prijs, en tegenwoordig zijn hun collecties zo hip en modern! Go Zeeman!

  • Reply
   Josan
   11 oktober 2016 at 09:12

   Ooooh spannend! Moge alles goed gaan. Ja, ik heb Zeeman de afgelopen jaren ook helemaal herontdekt hun nieuwe collecties zijn zo leuk!

 • Reply
  Nicole
  11 oktober 2016 at 07:29

  Die oversized sweater vind ik leuk!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]