Meisjeskleding

OOTD zusjes in Zeeman

10 oktober 2016

Het liefst slaag ik voor al mijn kinderen in dezelfde winkel. Dat scheelt een hoop tijd. Deze Outfit of the Day kleedde ik de zusjes in Zeeman. Dreumes in een leuke oversized sweater met legging met print en haar zus in een broek met houthakkersblouse en gekleurd bontje. 

zusjes-in-zeeman_goodgirlscompany

Mijn dochters zijn dol op hun kleinere zusje. Door het leeftijdverschil is twinnen een beetje lastig. Maar als de kans zich voordoet dragen ze wel eens kleding van dezelfde winkels. Eerder berichtte ik al over de leuke Zeeman baby– en kinderkledingcollectie. Natuurlijk had ik ook zelf al de nodige items gekocht. Voor dat geld kon ik het niet laten liggen. En ze groeien als kool.

ootd-zusjes-in-zeeman_goodgirlscompany_zeeman-shoplog-teens

Tienerkleding

Mijn oudste dochter is nog geen 10 maar wel erg lang. In haar kast hangen dus ook al de eerste tienerkleding maatjes. Wel even wennen hoor voor mij als moeder. Kinderkleding weet ik wel wat ik wel en wat bij mijn kinderen past. Maar pré-tiener kleding is een nieuwe wereld. Samen met mijn dochter zet ik de eerste stappen. Houd rekening met wat zij wil.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens4

Maar ben ook duidelijk over waar mijn grenzen liggen wat betreft haar kledingkeuze. Het is een nieuwe fase, maar ik heb wel het idee dat we hier samen uit gaan komen. Althans voor nu. Spreek me maar over 5 jaar wanneer ze met ogen als een panda demonstratief haar ogen draait en zucht bij alles wat ik voorstel 😉

Zusjes in Zeeman

Samen met de meiden ging ik naar de dierentuin. Ondanks ons abonnement was ik er de hele zomervakantie niet geweest. Tijd om dat nu in te halen. In de afgelopen maanden was er een ware babyboom geweest. Dus wilden we de nieuwe diertjes wel even zien. En natuurlijk spelen op onze favoriete plek in de dierentuin. Een waterstroompje in de woestijn. Heerlijk verkoelend. Van daar uit kan je de lynxen goed bekijken terwijl de vogels over je hoofd suizen.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens

Outfit van Miss G

Voor Miss G kreeg ik een leuk setje uit de Zeeman Teens collectie toe gestuurd. Een zwarte broek met ritsjes bij de zakken die naar beneden toe wat smaller toe loopt. Deze kan goed gecombineerd worden met de houthakkersblouse in de bordeaux rood. wanneer je de mouwen opstroopt geeft dat een extra stoer effect.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens2

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby5

En nu het kouder wordt, is een fluffy bontje behaaglijk warm. Ook kreeg ik een trui van Sweat stof. Draag de blouse hier onder en de look verandert van stoer in netjes.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-teens3

ootd-zusjes-in-zeeman_goodgirlscompany_zeeman-shoplog

Een erg leuke set. Vooral omdat mijn oudste dochter meestal nette kleding draagt vind ik het ook wel leuk om haar stoere kant eens te zien. En ik kan zo makkelijk wisselen.

 • broek € 5,99
 • Trui € 8,99
 • Vest € 7,99
 • Blouse € 7,99

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby

Outfit Miss C

Voor Miss C kreeg ik ook een leuk setje toegestuurd. Haar kleding is letterlijk een set. Het bestaat uit een witte legging met hartjes en een fuchsia roze trui met Love Print. Een dergelijk setje past helemaal bij mijn dreumes.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby3

Ze draagt meestal leggings of broekjes van stof die zacht is en waarin ze zich goed bewegen kan. En zoals je weet houd ik van stoere kleertjes voor mijn meisje. Dus als het roze is, moet het stoer zijn.

ootd-zusjes-in-zeeman_zeeman-baby2

legging + oversized Sweater met ‘Love’ print € 7,99

 

 

Liefs Josan

♥ Dit blog bevat opgestuurde producten

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marguerita
  11 oktober 2016 at 12:38

  Leuke kleding, vooral die van de jongste zou ik zelf ook zo kopen!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 oktober 2016 at 10:56

  Ze zien er leuk uit. Vooral dat harige hesje vind ik erg mooi.

 • Reply
  Carlijn
  11 oktober 2016 at 08:47

  Och wat een mooie foto’s van jouw schatjes! Echte fotomodellen! Ik vind de trui met hartjes op de ellebogen het leukste, een beetje minimalistisch, daar hou ik wel van. Ik ben nog nooit bij Zeeman geweest voor mijn meiden, dus thanks voor de tip.

 • Reply
  Tine van Juwelendoosje
  11 oktober 2016 at 08:43

  Ik heb zelf een kleinzoontje van 14 maanden, de tweede gaat vandaag geboren worden by the way, mijn zoon zit nu in het ziekenhuis nagels te bijten (hihi), en de meeste van zijn kleertjes komen van bij Zeeman, goede kwaliteit voor een megagoede prijs, en tegenwoordig zijn hun collecties zo hip en modern! Go Zeeman!

  • Reply
   Josan
   11 oktober 2016 at 09:12

   Ooooh spannend! Moge alles goed gaan. Ja, ik heb Zeeman de afgelopen jaren ook helemaal herontdekt hun nieuwe collecties zijn zo leuk!

 • Reply
  Nicole
  11 oktober 2016 at 07:29

  Die oversized sweater vind ik leuk!!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!