Moeder & Kind

Een cursus babymassage volgen? Dat kan nu ook online!

3 november 2017
Online cursus babymassage- GoodGirlsCompany

Staat een cursus babymassage ook hoog op jouw lijstje, maar weet je niet waar je de tijd vandaan moet helen? Geen paniek vanaf deze maand kunnen kersverse ouders online leren hoe zij hun baby teder en fijn kunnen masseren. Gewoon vanuit je luie stoel wanneer jij daar tijd voor hebt.

Op het nieuwe platform Babymassageonline.nl leren ouders babymassagetechnieken. Je hoeft er de deur niet vooruit maar het kan gewoon in de voor jouw baby vertrouwde huiselijke omgeving. Door babymassage maken jonge ouders kennis met hun ouderlijk instinct en om hierop te vertrouwen. 

Babymassage

 We komen er steeds meer achter hoe belangrijk het is om je baby het eerste levensjaar veel aan te raken. Huid-op-huid contact bevordert het ontwikkelen van de hersenen. Het is een goede manier om je kind een fijne start in het leven te geven. Door de Online Babymassagecursus leren ouders hun baby beter kennen in een vertrouwde omgeving en in hun eigen tempo. Bewezen is dat een baby door babymassages beter hecht, minder huilt en beter slaapt. Ook bij darmkrampjes is een massage erg fijn.

Hoe werkt het?

Hoe Babymassageonline werkt? Ouders met een jonge baby kunnen zich online aanmelden. Daarne krijgen ze twaalf maanden lang onbeperkt toegang tot een persoonlijke digitale leeromgeving. Hier leer je stap voor stap jouw baby te masseren. En dat onder begeleiding van een professioneel babymassagedocente. De Online Babymassagecursus bestaat uit zeven videolessen en bonusmateriaal. Er zijn  zes extra videolessen over massage bij darmkrampjes. Maar ook video’s over de beste til- en draagtechnieken. En als laatste babyoefeningen. Spreekt bovenstaande jou aan, maar zit je zelf niet meer in deze fase? Vanaf 2018 is het mogelijk om de cursus inclusief speciaal cadeaupakket als kraamcadeau te geven.

Bedenker van Babymassage Online

Arlette Dijkstra geeft al meer dan zeven jaar cursussen babymassage op locatie in de regio Utrecht. Ze bedacht dat het fijn zou zijn als ouders thuis, in hun eigen tempo en omgeving zo’n cursus konden volgen. Het wennen aan een nieuwe baby en dat combineren met je leven is vaak al uitdagend genoeg. Voor sommige ouders is het dan best een behoorlijk drempel die ze over moeten om de deur uit te moeten voor een cursus. Dus ze zag het gat in de markt en besloot hierom de Online Babymassagecursus te ontwikkelen. Om (toekomstige) ouders extra te ondersteunen fungeert Babymassageonline.nl bovendien als een kennisplatform met blogs en vlogs waar Arlette leuke weetjes en haar kennis deelt.

Arlette staat trouwens dit weekend op het We are Pregnant Event in de Werkspoor Kathedraal Utrecht.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]