Interieur Lifestyle

OnceUponaTree

22 februari 2015

OnceUponaTree maakt hippe levensbomen. Familiestambomen met fotolijstjes.

Het is mooi om te zien hoe het ene blog een nieuw blog oplevert. Toen ik over Stichting beschermde wieg schreef, wist ik natuurlijk niet dat dit Femke Hertsenberg zo zou aanspreken dat ze contact met mij zou opnemen. In eerste instantie hadden we het even over adoptie, maar door de handtekeningen als afsluiting van haar e-mail werd ik toch wel erg nieuwsgierig. Wat bleek Femke maakt een uniek en authentiek product: levensbomen.

OnceUponaTree

Als ontwerpster van OnceUponaTree heeft Femke altijd al wat met bomen gehad. Tijdens haar opleiding gebruikte ze vaak bomen als concept voor haar werk. Bomen zijn divers en hun symboliek kan je op verschillende manieren gebruiken. Het verbindt mensen en vertelt een levensverhaal.  Zo ontwierp Femke voor haar beide kinderen een stamboom als geboortekaartje.

 

OnceUponaTree_Bo_28frames_€99 and Bo+pink leaves_€129_Living room

Alhoewel het zaadje om iets met bomen te beginnen toen misschien al wel gepland werd, duurde het nog een tijdje voordat het wortel schoot. Dat gebeurde toen haar contract als communicatieadviseur niet werd verlengd. Totaal niks meer te verliezen besloot Femke om te doen waar ze het meest van hield. En haar eigen product te verkopen.

OnceUponaTree_Bo+grey_28frames_€129

Zo groeide Once UponaTree uit van idee aan de keukentafel tot lifestyleproduct om een levensverhaal te vertellen. De takken wisten niet alleen de Nederlandse markt te bereiken maar reikten zelfs tot in Italië, Brazilië en Japan! Ook vind je OnceUponaTree op hippe beurzen in Parijs, Keulen en Tokyo.

Familiestamboom

Dat OnceUponaTree een succes is, daar kunnen we niet omheen. Maar wat maakt OnceUponaTree nu zo bijzonder? De levensboom heeft maar liefst 28 fotolijstjes voor foto’s van vrienden, klasgenootjes en familie. Zoals elke foto een momentopname is, vertelt het ook weer een ander verhaal. Kinderen blijven er eindeloos naar kijken. En het is een mooie manier om keer op keer herinneringen op te halen. De boom is dan ook een echte eyecatcher op elke kinderkamer!

OnceUponaTree_Bo+black_28frames_€129_Boys room

Een levensboom voor aan de muur

De houten Bo is er in verschillende kleuren en wordt met de hand gemaakt van duurzame materialen. De boom kan zowel staan als aan de muur worden gehangen. Heb je nog een lege muur over? Dan is er de extra grote BoXL met 38 fotolijstjes. De houten bomen verf je gemakkelijk in je favoriete kleur. En met schoolbordverf kun je data en namen bij de foto’s schrijven.

Naast de houten bomen verkoopt OnceUponaTree ook een kleinere variant van karton: BoMini. Door hem zelf in te kleuren kan je kind hem nog persoonlijker maken. Bijna alle bomen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd.

OnceUponaTree_Bo_28frames_€99_Baby room

Op de website vind je bovendien een gratis kleurplaat die je kan downloaden

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]