Beauty Mama

Oliv’ Bio, zachte verzorgingsproducten met biologische olijfolie

5 juli 2017
Oliv'-Bio-GoodGirlsCompany

Ik ben dol op voedende oliën. Avocado, argan, olijfolie, we hebben het allemaal in huis en gebruiken het vaak voor huid en haar. Oliv’ Bio heeft verzorgingsproducten op basis van biologische olijfolie.

Oliv'-Bio-natuurlijke-verzorgingsproducten-GoodGirlsCompany

Mijn man kan maar niet wennen aan onze uitgebreide collectie met verzorgingsproducten. Volgens hem staat de hele badkamer vol. Volgens mij valt het allemaal nog wel mee. Elk product heeft een andere werking. Dus je kan ze nooit allemaal op een hoop gooien. Favoriet van mij en de kinderen zijn lekkere oliën. Ze smeren lekker en zijn onwijs voedend. Olijfolie behoort ook tot die categorie. Voorheen werd het vaak in de keuken gebruikt, maar deze krachtige olie is multi-inzetbaar. Het reinigt, verzorgt en is uitermate zacht voor de huid.

te-en-effectieve-verzorgingsproducten-met-biologische-olijfolie-GoodGirlsCompany

Oliv’ Bio

Olijfolie werkt verzachtend, helend en voedend en is daardoor geschikt voor alle huidtypen, alle huidcondities en alle leeftijden. Fijne bijkomstigheid is dat olijfolie rijk is aan antioxidanten. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen en gaan huidveroudering tegen. Ondanks de veelzijdige positieve eigenschappen van olijfolie is dit natuurlijk niet het enige ingrediënt in de verzorgingsproducten. Oliv’ Bio maakt gebruik van verschillende natuurlijke oliën, boters, bloemen en planten. Deze natuurlijke toevoegingen in combinatie met olijfolie maakt dat hun producten zo uitermate doeltreffend zijn

Of een verzorgingsproduct bij je past heeft namelijk niets met de leeftijd van je huid te maken.

oliv-bio--zachte-verzorgingsproducten-met-biologische-olijfolie-GoodGirlsCompany

Waarom Oliv ‘ Bio universele producten maakt

De producten van Oliv´Bio zijn niet gemaakt voor een bepaalde leeftijd. Of een verzorgingsproduct bij je past heeft namelijk niets met de leeftijd van je huid te maken. Je huidtype en de conditie van je huid zijn daarbij juist veel belangrijker. Reinigen is de basis van een goede huidverzorging. Daarom ontwikkelde Oliv´Bio een reinigingsmilk en een multinfunctionele toner. Om de conditie van je huid wekelijks te boosten, hebben ze een exfoliating cream en een radiance face mask aan het assortiment toegevoegd. Ook zijn er verschillende gezichtscrèmes verkrijgbaar zoals voor de normale huid, de geïrriteerde huid. Maar ook voor de huid die begint anti ageing producten en de rijpere huid. Verder is er een aparte lijn ontwikkeld, speciaal voor de huid met pigmentvlekjes.

Oliv'-Bio-verzorgingsproducten-GoodGirlsCompany

Producten apart voor je lichaam

De huid van je lichaam is anders dan die van je gezicht. Daarom heeft deze ook andere behoeften wanneer het om verzorging gaat. Speciaal daarvoor ontwikkelde Oliv’ Bio aparte producten voor de verzorging van je lichaam. Denk aan een smeltende bodylotion en een relaxerende body-olie die ook als massageolie, badolie en haarolie gebruikt kan worden. En er is een lijn met speciale verzorgingsproducten voor de handen en voeten.

Gebruik jij al veel body olies?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!