Beautiful mama

Mommy Monday winactie Olaz Ultimate Eye Cream

3 april 2017
Olaz-Ultimate Eye-Cream-GoodGirlsCompany

Olaz Ultimate Eye Cream helpt tegen de wallen en donkere kringen onder je ogen daarnaast pakt het de rimpels en fijne lijntjes aan. Deze Mommy Monay kan je een potje winnen en vertel ik je er iets meer over.

Van nature ben ik een ochtendmens. Wat betekent dat ik het ’s avonds nooit laat maak en in principe dus voldoende nachtrust krijg. En voldoende slapen helpt bij het behouden van een jeugdig uiterlijk. Jarenlang werd ik een stuk jonger ingeschat dan ik in werkelijkheid ben. Maar, toen kreeg ik kinderen en daar krijg je behoorlijk veel voor terg behalve slaap. Vandaar dat het onder mijn ogen tegenwoordig ook een beetje donkerder is.

Olaz-Eyes-Olaz-Ultimate Eye-Cream-GoodGirlsCompany

Olaz Ultimate Eye Cream

De Olaz Ultimate Eye Cream is ontwikkeld voor de 25+ generatie. Want zoals ooit eens bewezen is, is dat de leeftijd waarop de aftakeling begint. Tij om je huidverzorging serieus te nemen. Mooi oud worden heeft namelijk veel te maken met hoe je je verzorgt.

Wat meteen opvalt is het potje van Olaz Ultimate Eye Cream. Die is best klein. De inhoud is 15ml en het kost €24,99. Nou geldt meestal dat goede dingen in kleine verpakkingen zitten, dus er is geen enkele reden tot paniek. Het heeft ook wel iets aandoenlijks dat kleine potje met glimmende deksel.

Olaz-Eyes-Ultimate Eye-Cream-GoodGirlsCompany

Olaz Ultimate Eye Cream vervaagt de lijntje en rimpels maar ook donkere kringen. Wederom bevat ook dit product Vitamine B3. Ook wel Niacinamide. Wat zorgt dat de vochtbarrière van de huid in stand blijft. Verder treffen je nog wat vitamines, glycerine en peptiden. Kortom ingrediënten die zorgen voor een goede hydratering en elk meewerken bij het tegen gaan van verouderingsverschijnselen zoals pigmentvlekjes, donkere kringen en ander onregelmatigheden. Positief is dat Olaz Ultimate Eye Cream geen parfum bevat. Wel parabenen. Maar zoals ik al eens eerder opmerkte, wordt dit voornamelijk aan cosmetica toegevoegd om producten langer houdbaar te houden. Aangezien de crème in een potje komt, en niet in een flacon wordt hij elk gebruik opengesteld aan lucht en al het andere wat op je handen zit. Vandaar dat ik de keuze voor parabenen begrijp.

Review-Olaz-Eyes-Ultimate-Eye-Cream-GoodGirlsCompany

Review Olaz Ultimate Eye Cream

De crème heeft een huidkleurige kleur. Nu is de term huidskleur enigszins discutabel. Wat doorgaat voor nude, is meestal namelijk niet mijn huidskleur. Het zou passen bij nagenoeg alle huidstinten. Dus ik ben benieuwd.

Wat opvalt is dat je maar een klein beetje Olaz Ultimate Eye Cream hoeft te gebruiken. Als je een droge huid hebt, voel je meteen dat je huid opleeft en verzorgder aanvoelt. Het enige puntje van kritiek wat mij betreft is de kleur. Deze niet aan bij mijn huidskleur. Ja het camoufleert wel maar de kleur is te licht. Maar ik denk dat hij geschikt is voor de meeste Aziatische tot middelbruine huidstinten.

Olaz-Ultimate-Eye-Cream-donkere-huid-GoodGirlsCompany

Winactie Olaz Ultimate Eye Cream

Ik mag 1 lezers blij maken met Olaz Ultimate Eye Cream. Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 10 april maart. De winnaar krijgt dinsdag 11 april via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Linda Smeets
  9 april 2017 at 15:53

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze crème en zou hem graag zelf eens willen proberen. Weg met de walken!
  Ik heb dit bericht gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Grete Karina
  8 april 2017 at 10:03

  Ik ben verpleegkundige, moeder en mantelzorgster en volgens mij heb ik altijd wel wallen of donkere kringen onder mijn ogen!
  Vooral die onregelmatige diensten hakken erin en laten letterlijk sporen achter op mijn gezicht.
  Ik loot dus graag mee.

 • Reply
  Marian B
  6 april 2017 at 20:53

  De aftakeling is hier helaas begonnen 😉 Wil graag een frisse blik houden dus ik doe mee!

 • Reply
  lmcmr
  5 april 2017 at 11:39

  Ik doe zeker mee!

 • Reply
  Dhini
  4 april 2017 at 22:13

  Ik doe mee

 • Reply
  Marta
  4 april 2017 at 20:58

  Een must have voor moeders na al die korte nachtjes…En ik doe ook graag mee

 • Reply
  Marian Zw.
  3 april 2017 at 14:00

  Ik doe heel graag mee, super fijne producten van Olaz. Wil graag kennis maken met deze eye creme

 • Reply
  Liesbeth
  3 april 2017 at 12:15

  Mooie aanvulling op de dagcreme! Wat een fijn product lijkt mij dit! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Jenifer
  3 april 2017 at 11:44

  Met 3 kids onder de 3 jaar is slaap een luxe 😂.! Dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Miriam - Mamazijn
  3 april 2017 at 09:20

  Die crème is perfect voor mij. 25+ generatie.. check! Wallen onder de ogen.. check!! Ik doe dus graag mee 😊

 • Reply
  Manon
  3 april 2017 at 07:23

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Anna
  3 april 2017 at 06:54

  Ik doe graag mee ☺️☺️
  Facebook : An Na

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!