Babyspullen Moeder & Kind Reviews Spelen

Ockyz Sweakers voorkomen uitglijden bij zwembad

25 september 2016
ockyz-sweakers-zwemsokken-voorkomen-uitglijden-bij-zwembad_goodgirlscompany

Zijn jouw kinderen bij mooi weer ook altijd in- en rondom het zwembad te vinden? Dan zijn de Ockyz Sweakers zwemsokken echt een handige musthave. Wij verbleven tijdens onze vakantie in Turkije in een hotel met een waterpark. Dus hadden we voldoende mogelijkheden om deze handige zwemsokken uitgebreid te testen op grip en gebruiksgemak. Wij zijn enthousiast en ik vertel je ook waarom.

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van deze ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar. Daarom werden de Ockyz Sweakers. Dit zijn eigenlijk watersneakers. Hierdoor glijden kinderen niet meer uit en omdat het materiaal mee rekt kunnen ze er ook nog eens lang mee doen.

ockyz-sweakers-voorkomen-uitglijden-bij-zwembad_goodgirlscompany

Snelle levering

In de week voordat wij op vakantie naar Turkije gingen, bestelde ik de handige zwemsokken van Ockyz. Echt zo’n klusje op een lange to-do list voordat je op vakantie gaat. Ik was het al een paar dagen vergeten, vandaar dat ik ergens op een avond rond 22:00 uur nog bedacht dat ik het moest doen. Groot was dan ook mijn verbazing toen ze de volgende ochtend al met de post langs werden gebracht. Nou hoor je mij niet klagen over een snelle levering. Dat vind ik alleen maar fijn.

De voordelen van Ockyz Sweakers

Naast dat ze snel geleverd worden, hebben de Ockyz Sweakers ook nog andere voordelen:

 • Ze geven meer grip op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel
 • Door de open tenen kan je kind ze ook in teenslippers dragen
 • De uitsparingen voor de tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Ze zijn antibacterieel en zorgen voor hoge hygiënefactor in openbare ruimtes
 • Verschillende designs voor zowel jongens als meisjes
 • Europese kwaliteit
 • Drogen snel op en machine uitwasbaar
 • Sweakers gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Mijn ervaringen met Ockyz Sweakers

Mijn dochters hadden zich deze vakantie tot doel gesteld om elke dag te zwemmen. Was zit niet in het Aquapark dan wel in een van de andere 5 zwembaden die ons hotel rijk was.

In eerste instantie wilden ze geen zwemsokken dragen. Hier zat helemaal geen logische reden achter, maar het is toch even wennen als alle andere kinderen voornamelijk blootvoets rond het zwembad rennen.

Ik persoonlijk vind het heel handig dat je de Sweakers ook in teenslippers kunt dragen. Op weg naar het zwembad droegen mijn dochters vaak teenslippers. Doordat ze hun Sweakers op de hotelkamer al konden aantrekken, scheelde dat een extra handeling. Het werd gewoon onderdeel van hun dagelijkse routine en zwemoutfit. Als dit niet had gekund, en je ze ter plekke bij he zwembad moet aantrekken, is de kans toch groot dat je het vergeet of ze kwijtraakt.

ockyz-zwemsokken_ervaringen-sweakers_review-ockyz_goodgirlscompany

Maar mijn kind doet dat niet!

Nu zullen er vast ouders zijn die nu opmerken dat hun kind niet rond het zwembad rent. Zo denk ik ook over mijn bloedjes. Maar als ze dan vlug dribbelend over hete tegels die nat zijn lopen, kunnen ze toch uitglijden. Ook beklommen we vele glibberige natte traptreden als we van een metershoge glijbaan af wilden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder anti-slip op dat soort traptreden vind ik het net iets minder veilig. Daarnaast gaven ze mijn kinderen ook meer grip tijdens het spelen in het waterpark. En we maakten een keer mee dat een van de kinderen haast onderuit ging maar nog net haar grip kon houden. Toen waren we toch maar blij dat ze haar zwemsokken aan had.

In de 1 minuut video laat ik je een impressie zien van wat mijn kinderen allemaal op en rond een zwembad doen. Zonder dat ik ze waarschuw of een oordeel uitspreek. Waarschijnlijk zal je bepaalde taferelen wel herkennen.

Hoe zorg jij voor veiligheid in en rondom een zwembad?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Zwemhulpmiddelen voor kinderen | GoodGirlsCompany
  10 mei 2018 at 09:31

  […] Sweakers voorkomen uitglijden in het zwembad […]

 • Reply
  Zwemmen in open water? Dit zijn de 8 grootste risico's!
  7 mei 2018 at 23:30

  […] Okyz sweakers voorkomen uitglijden in zwembad […]

 • Reply
  Ockyz Sweakers de anti-slip zwemsokken uitglijden voorkomen
  24 oktober 2016 at 06:01

  […] lees je een uitgebreide review van onze […]

 • Reply
  Emy
  1 oktober 2016 at 14:55

  Hey wat leuk, deze watersokken ken ik helemaal niet!!! ze lijken me erg handig en hygienisch, aangezien ze niet met hun blote voetjes over de tegels gaan. En ja, mijn kids rennen ook wel eens te hard in het zwembad, hou mn hart altijd vast! Dankje voor de tip!

 • Reply
  Josephine
  26 september 2016 at 14:06

  Dank je wel voor de tip!

 • Reply
  Josephine
  25 september 2016 at 19:40

  Oeh, zoiets zoek ik ook al heel lang – voor mezelf! Handig dat je hierover blogt Josan (leuke blog!), ik wil ze gelijk gaan aanschaffen. Maar ik twijfel over welke maat ik moet kopen, want met een grote maat 38 val ik precies tussen 35-38 en 39-42. Vond jij dat ze klein vielen, of bijvoorbeeld in het water wat uitzakten of juist strakker werden? Ik hoor het graag.
  (En oh ja, ik ren niet door het zwembad hoor.. ;)).

  • Reply
   Josan
   25 september 2016 at 20:30

   Hallo Josephine, dank je wel voor je leuke reactie.
   Ik heb ze zelf niet gedragen. Had ik beter wel kunnen doen want ik ben wel enorm onderuit gegaan 🙂
   Ik kreeg niet de indruk dat de kinderen er hun tenen in moesten proppen of dat ze erg uitzakten. In principe zaten ze als gegoten. Maar ik persoonlijk zou voor 39-42 gaan. Nu ik ze na onze vakantie op 60 graden in de wasmachine heb gewassen zijn ze enigszins gekrompen. Ik weet dus niet of ze ze nu nog passen.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!