Family Diary Persoonlijk

Video: ochtendroutine op de eerste schooldag

21 augustus 2019
ochtendroutine op de eerste schooldag

Wij zijn de eerste regio die weer naar school moet. Daarom deed ik dit jaar eens iets speciaals: ik filmde hoe de ochtendroutine op de eerste schooldag verliep.

Ochtendroutine op de eerste schooldag

Lezers waren namelijk al langere tijd nieuwsgierig naar hoe dat er dan in mijn huishouden aan toe gaat. En als je anderen tips geeft, kan je dan zalf ook niet achterblijven. Dus een hectische maandagmorgen na de zomervakantie leek me perfect om te laten zien dat ik ook maar een mens ben. Vergeten beschimmelde broodjes uit schooltassen vis. En er last minute echter kom waar de luizenzak is.

Klik hier als je het niet goed kan zien

Ook leuk om te lezen:

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]