Beautiful mama Dagjes uit Lifestyle

Obey your body Afriderm

27 december 2014

Enkele weken geleden moest ik in Amsterdam zijn voor een aantal afspraken. Ik houd van de hoofdstad. Het is er zo levendig! Bovendien kun je er leuk winkelen. Heerlijk om nieuwe winkels te ontdekken, inspiratie op te doen en je mee te laten voeren. Zo ontdekte ik de winkel Obey your body. Of eigenlijk, ontdekte het mij terwijl ik door Magna Plaza liep.

Het leuke aan Amsterdam vind ik dat je midden op straat aangesproken kan worden om een nieuw product te proberen. Meestal heb ik geen interesse, maar deze keer was het anders. De verkoopster van Obey Your Body liet mij kennis maken met Afriderm. Een huidverzorginslijn speciaal voor de donkere huid. Allereerst werd mijn handen onder handen genomen met de Afriderm exfoliating body scrub. Na afloop voelde het heerlijk glad en zacht. Vervolgens mocht ik de Afriderm peeling gel proberen. Ook deze had een soortgelijk resultaat. Om het af te maken, werd mijn huid verzorgd met de kalmerende Afriderm Body butter. Wat ruikt deze lekker!

Obey your body_Afriderm_ervaringen met Obey your body_recensie Obey your body

Ervaring met Afriderm Body butter

Uiteindelijk liep ik de winkel uit met mijn Afriderm Body butter. Een heerlijk product om mijn huid na een lang warm bad mee te verwennen. Iedereen die een donkere huid heeft, weet hoe funest het Nederlandse weer kan zijn Droge lucht afgewisseld met kou en veel binnen zitten zorgen er al snel voor dat de glans van je huid veranderd in een asgrauwe laag. Smeren, smeren en nog een smeren is hoe je dit voorkomt. Maar zelfs al smeer ik regelmatig mijn huid in, niet alle producten zijn even effectief. Ondanks veelbelovende reclames is mijn ervaring dat veel reguliere huidverzorgingsproducten mijn huid onvoldoende hydrateren. Ik ben dan ook altijd op zoek naar iets nieuws.afriderm-body-butter-obey your body ervaringen

 

De eerste keer dat ik mijn Afriderm Body butter gebruikte, viel het me meteen op hoe makkelijk smeerbaar dit is. Ik gebruikte hem in de avond direct na een warm bad. Ik had niet veel van het product nodig om mijn huid in te smeren. Na afloop voelde mijn huid zijde glad en gehydrateerd aan. Tot mijn verbazing bleef mijn huid wel 2 dagen lang soepel en glad aanvoelen! Daar waar ik bij andere producten vaak ’s ochtends al bij moet smeren omdat mijn huid al weer droog en grauw is. Voorlopig blijf ik deze body butter dan ook gebruiken en ik ben heel benieuwd wat het voor mijn groeiende buik doet.

Obey your body Afriderm_review_ervaringen Obey your body_cosmetica_beauty_mama_dark skin

Voordelen

  • exclusief; de formule is special gemaakt voor de donkere huid
  • kalmeert; aloe-vera en natuurlijke oliën kalmeren de geïrriteerde huid
  • beschermt; voorkomt een grauwe droge huid
  • makkelijk aan te brengen; wordt snel door de huid opgenomen
  • natuurlijke ingrediënten; waaronder natuurlijke oliën, shea butter, Q10, mineralen uit de Dode zee, Omega 3 & 6, rozemarijn en geen parabenen.

Ervaringen Obey your body_beauty_cosmetica_Afriderm

Nadelen

Schrik niet van de prijs want de producten zijn erg aan de prijzige kant. Al legde de verkoopster mij uit dat er verschil kan zitten tussen de prijs in de winkels en webshops.Afriderm_geen parabenen_dark Skin_Obey your body ervaringen

Nieuwsgierig geworden? Koop Obey Your Body online of laat jeverwennen in de shop. Deze vind je in Magna Plaza aan de Niewezijds Voorburgwal 182 in Amsterdam.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!