Spelen

Num Noms lunchbox & Num Noms Lumières

14 mei 2017
Review-Num-Noms-Lumières-GoodGirlsCompany

De Num Noms waren al razend populair. Maar sindskort is de collectie uitgebreid met de Num Noms lunchbox en de Num Noms Lumières. Ook deze zijn super schattig en als je ze ziet, wil je ze allemaal hebben… .

Num Noms, de schattige geurende minifiguurtjes zijn al een tijdje een hit. Logisch want ze alles in zich om wat meisjes leuk vinden. Ze zijn klein, onweerstaanbaar schattig en er zijn e rook nog eens een heleboel. Sinds dit voorjaar kun je jouw collectie uitbreiden met een serie lichtgevende Num Noms: Num Noms Lumières. Hier zijn er ruim 85 van waaronder special edition personages.

Num-Noms-lunchbox-Num-Noms-Lumieres-GoodGirlsCompany

Wat zijn Num Noms?

Num Noms zijn eigenlijk zachte giguurtjes die allemaal een eigen geur hebben. Ze bestaan uit twee delen. De Nums zijn de zachte figuurtjes. Deze stapel je op de Noms, de hardere binnenste figuurtjes. Daardoor krijg je verschillende geurencombinaties. Bovendien hebben ze allemaal hun eigen verrassing; zo zijn er Noms met: wieltjes, lipgloss, een stempel en nu ook met een lampje. Verder zijn er nu ook extra grote Num Noms. Num Nom in een jar. Deze nieuwe Num Nom is een pluche knuffel, die lekker groot is zodat je veel te knuffelen hebt. In tegenstelling tot de normale Num Noms is deze knuffel groter en zachter. Maar hij is nog steeds erg knuffelbaar. Daarnaast kan je het potje gebruiken als handige opberger voor je kleine Num Noms.

Num-Noms-lunchbox & Num-Noms-Lumieres-GoodGirlsCompany

Num Noms lunchbox

Voor de video pakten we de Num Noms lunchbox uit. In deze lunchtrommel zitten tien geurige Nums, één verrassings-Num en twee Noms. Als extra verrassing zijn er lunchboxes waar stempels en een gummetje in zitten. De eerder beschreven lunchboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maaltijdthema’s.

Grappig want je herkent ze ook echt als fruit of groentes. In die van ons zaten onder andere ook donuts en snoepjes. En dat rook natuurlijk heerlijk zoet! Door opbergvakjes in de handige maaltijdbox raak je ze niet kwijt. Na het spelen Berg je jouw Num Noms er makkelijk in op. Zo houd je ze allemaal bij elkaar. Maar je kan de koffer ook heel makkelijk mee nemen naar een vriendinnetje.

Num-Noms-lunchbox-Num-Noms-Lumières-GoodGirlsCompany

Num Noms Lumières

Helemaal happy word je van de Num Noms Lumières. Deze geven licht. Door op hun hoofdje te drukken krijg je een echt disco-effect. Het leukst is het dan natuurlijk om er in het donker mee te spelen. Of speel er verstoppertje mee. Doordat ze in een gesloten verpakking zitten, is het elke keer weer een verrassing welke je krijgt. De Num Noms Luncjbox kost 18,99 en de Lumieres 4,99 per stuk.

Is jouw kind al fan van de Num Noms?

Je koopt ze hier:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]