Reviews Spelen video en vlogs

Num Noms Lights

28 maart 2018
Num Noms lights kopen

Num Noms Lights geven licht in twee kleuren! Met de leuke speelgoedverrassing in een doosje maak je leuke hippe fashion sieraden.

Goed nieuws! Met de lancering van Num Noms serie 4 krijg je nu 120 nieuwe speeltjes. Om te verzamelen en mee te spelen. Maak met deze super schattige speeltjes meer dan 3000 zoete geurcombinaties! Elk pakket heeft een verzamelmenu, ga op zoek naar personages uit de speciale editie en verzamel alle Num Noms. Hoe meer je er verzamelt, hoe meer geurcombinaties je kan maken.

Num Noms lights

Video Num Noms Lights

Maak je eigen een fashionstatement met zelf gemaakte geurende nagellak of glitter lipgloss met een smaakje. Maak je trendy outfit compleet met je Num Noms Lights ring. Deze geeft meer liefst twee kleuren licht.

Num Noms zijn een mix van schattigheid met een snufje verrassing. Ze bestaan uit twee delen. De Nums zijn geurige en flexibele figuurtjes met een heel eigen persoonlijkheid, zij vormen de buitenkant van de Num Noms. Een Nom is een lief figuurtje met geparfumeerde nagellak of geurige glitterlipgloss met smaak of een lichtgevende Nom. Als je de Nums bovenop de Noms stapelt, kan je maar liefst 3000 zoet geurende combinaties maken. Met zoveel geurige combinaties is het recept altijd perfect.

Num Noms lights ring

Num Noms lights ring kopen

Num Noms light mega pack

Ontwerp je eigen accessoires en draag Num Noms nu fashionable als ring! Stapel de Nums boven op de Noms om meer dan 300 zoet geurende combinaties te maken. Geleverd in een zoet sappak met één van de geparfumeerde Nums, een geheime Nom die licht geeft in maar liefst twee kleuren. Wil jij weten of je alle Num Noms verzameld hebt? Kijk op het verzamelmenu en spaar ze allemaal! Er zijn twee series verkrijgbaar, ook is er een Lights Mega Pack beschikbaar met wel acht verrassings Nums en drie ringen!

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Josan
  19 maart 2015 at 21:03

  Hallo Berdien,

  Leuk dat je meedoet. Spannend hoor

 • Reply
  Josan
  19 maart 2015 at 13:02

  Hallo Dayenne,

  Leuk dat je meedoet 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]