Spelen video en vlogs

Num Noms in a jar review + winactie

8 juni 2017

Num Noms in a jar zijn de nieuwste aanwinst in de Num Noms familie. De onwijs schattige Num Noms knuffels zijn super zacht en ruiken ook nog eens heel lekker. Wij hebben ze al en jij kan er ook eentje winnen! Wat je daarvoor moet doen zie je in onze nieuwste video!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

Num Noms in a jar

Sinds we de Num Noms lunchbox hebben uitgepakt is Miss B helemaal weg van de Num Noms. Het succes ervan wordt waarschijnlijk grotendeels verklaart doordat je er zoveel van zijn. En ja die moet je allemaal hebben, want elk figuurtje ruikt anders.

De Num Noms in a jar zijn de iets grotere knuffelformaat van de welbekende kleintjes. Je hebt zes verschillende varianten, waaronder een met abrikozen en cup cake geur. Die van ons ruikt naar aardbein ijs. Heerlijk natuurlijk in de zomer. Het knuffeltje is aan de bovenkant gemaakt van zachte fleece stof. Als je erin knijpt, voel je aan de onderkant al de zachte pitjesvulling. In ons huishouden is dat echt een favoriete vulling voor knuffels. Het handige potje kan je bovendien gebruiken om je kleine Num Noms in op te bergen. Zo raak je ze niet meer kwijt. Num Noms Surprise in a jar kosten €12,95 per stuk.

Num-Noms-lunchbox-Num-Noms-Lumières-GoodGirlsCompany

Win een Num Noms in a jar

Sins enkele weken zijn we weer fanatiek videotjes aan het maken. Zowel ik als de oudste dochters vinden het super leuk om te doen. Achter de schermen hebben we veel plezier. We zien graag ons aantal aantal abonnees stijgen, maar willen alvast onze trouwe fans bedanken. Daarom geven we een setje Num Noms in een jar weg. Deze kan van jou zijn.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

Extra kans maken?
 • Geef de video een duimpje omhoog op YouTube
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 15 juni 2017. De winnaar krijgt na 16 juni  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Heb jij de Num Noms in a jar al in de winkel gespot? Wat is jouw favoriete geur?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Melissa Van Stipdonk
  13 juni 2017 at 10:05

  Wat superleuk zeg en wat een leuk filmpje (nu wil iedereen het toch, haha). ik waag graag een kansje!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  11 juni 2017 at 21:54

  Superleuk. Ik weet niet hoe ik n bericht op YouTube moet achterlaten! Zucht haha.

 • Reply
  Dhini
  10 juni 2017 at 18:26

  Cute! Ik doe mee

 • Reply
  Marian B
  8 juni 2017 at 20:20

  Leuk. Ik doe graag mee.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]