Films & Series

Nu te zien op Netflix | Falling inn love

31 augustus 2019
Falling-inn-Love-Netflix-The Millennial Mom

Netflix heeft ‘em weer geflikt! Na het succes van romcoms zoals To all the boys I loved before, The Kissing booth en Isn’t it lovely staat er een nieuwe must-watch online. Falling inn love. Deze romcom heeft alles wat je nodig hebt voor een avondje ontspannen bankhangen.

Hadden jouw engeltjes afgelopen week nog vakantie? Na dit weekend is het gedaan met de pret en zitten ze weer daar waar ze thuishoren: op school. Heb je het gevoel dat jij nu toe bent aan een vakantie maar laten je portemonnee of je verplichtingen dat niet toe? Neem het er dan dit laatste weekend even van. In het kader van terug komen in het schoolritme gooi je die kinderen lekker op tijd in bed en duik jij lekker ontspannen met iPad, laptop en een glasje wijn in bed om Falling inn Love te kijken.

Falling inn love

Okay de titel is een beetje suikerzoet en -spoiler- geeft ook al meteen  aan in welke richting het verhaal ontwikkelt. Hoofdpersonage Gabriela Diaz (Christina Milian) gaat onherroepelijk verliefd worden.  Maar dat mag de pret niet drukken. Carrièrevrouw Gabriela wint online een herberg in Nieuw Zeeland. Haar stomme ondergewaardeerde baan en vriendje met bindingsangst laat ze achter zich en verhuist naar de andere kant van de wereld. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het ook, beseft ze als ze voor het vervallen huis staat dat in de verte nog vaag iets weg heeft van de foto.

Gelukkig blijkt elk nadeel zijn voordeel te hebben. Hunky Kiwi (zo heten mensen uit Nieuw-Zeeland toch?!) Jake Taylor (Adam Demos) wil haar wel helpen met het repareren van haar herberg. En ja je ziet alle cliché’s voorbij komen. Van stuntelen, verzetten tot toegeven. Heerlijk voorspelbaar maar daarom niet minder leuk. Het verhaal doet een beetje denken aan Something New. Ook in deze film stond een gemengde relatie centraal. Werd aannemer gespeeld door een Aussie maar toch. Zelfde laken een pak.

Leuk zwijmelvermaak

review Falling inn Love op Netflix

Wat Netflix in hun Originals goed doet, is dat ze ruimte bieden aan diversiteit. De café eigenaren zijn gay. De vrouwen in Falling inn Love zijn zelfstandig en runnen hun eigen bedrijf. De mannen hebben respect voor vrouwen. Ja er is zelfs geen bedscene te zien, voor degenen die dat belangrijk vinden. Het is een prima film om samen met je tienerdochter te kijken. Voor het geval die nog niet naar bed hoeft en je in het kader van quality time haar langer op laat dan de rest.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]