Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

New in: Noppies via OTTO

20 november 2015
Noppies-Otto-GoodGirlsCompany

In de zomer bestelde ik kleding via OTTO voor mijn oudste dochter. Ik gaf toen aan blij verrast te zijn. Natuurlijk kende ik OTTO vanuit mijn jeugd. Mijn moeder bestelde er vroeger ook regelmatig kleding voor mij. Nu ik groter ben, vind ik het leuk om te zien dat een bedrijf met zijn tijd is meegegaan. Ook in het aanbod. Zo kocht ik nu opnieuw een setje via Otto. Op mijn blog wil ik moeders inspireren met kleding voor het hele gezin. Daarom leek het mij nu een leuk idee om kleding voor het allerjongste gezinslid te bestellen. Zo kan je meteen zien wat OTTO voor een babykleding heeft.

Speciaal voor miss C bestelde ik een leuk setje uit de babycollectie van Noppies. Verrassend, want het heeft de kleur roze.

Noppies herfst winter 2015-Otto-GoodGirlsCompany-feestkleding voor meisjes

Waarschijnlijk hoef ik je niet al te veel te vertellen over het kledingmerk Noppies. Het merk maakt  kleding voor baby’s tot kinderen in de maat 122. Het is mijn persoonlijke ervaring dat de kleding een hoog draagcomfort heeft en lang mooi blijft.
Je kan het dan ook prima voor een volgend kindje gebruiken. Dat ik drie dochters heb, betekent voor mij niet standaard dat ze elkaars kleding afdragen. Ze hebben alle drie hun persoonlijke voorkeur. Door ervaring weet ik ook wat de een wel staat en de ander niet.

Noppies Liz-Noppies wingter 2015-GoodGirlsCompany-mooie kinderkleding-ervaring met Noppies-GoodGirlsCompany

Leuks van OTTO

Otto heeft een erg uitgebreid  assortiment met kledingstukken van Noppies. Dat maakte kiezen een beetje lastig. Dit broekje Fay vond ik erg leuk, maar na lang wikken, wegen, mandje vullen en verwijderen koos ik uiteindelijk voor het broekje Liz van Noppies.

Na drie dochters heb ik de kleur roze wel gezien, toch maak ik voor Noppies graag een uitzondering. Hun kledingstukken hebben vaak een kleur roze die ik aan durf te merken als ‘mooi’. Ja, dat kwam uit de mond van een moeder die erg haar best doet haar baby niet in roze te kleden. Dit keer ging ik genadeloos voor de bijl. Stiekem zijn de kleertjes namelijk wel heel erg leuk. Het roze broekje lijkt gebreid en zit heerlijk comfortabel. Noem het casual met een beetje luxe. Hte grijze shirtje vond ik ook een goede keuze. Het zorgt voor een stoer accent tussen al het roze.

Noppies winter 2015-Otto-GoodGirlsCompany

Mijn dochter draagt haar setje vaak in het weekend. Op de zaterdag als we een lekker rustig dagje thuis hebben. Na een hele week in de crèche (met natuurlijk de beruchte crèchekleding) is het voor mijn meisje prettig wanneer ze in het weekend lekkere comfortabele kleding kan dragen. Omdat ik er zelf bij ben en enigszins invloed kan uitoefenen op hoe vies ze wordt, kies ik dan vaak voor merkkleding.

Het gebreide broekje is lekker warm. Wel een must omdat nu ze wat mobieler wordt, ze vaak op het speelkleed op de grond ligt. In te dunne kleding voelt ze dan vaak al snel iets te koud aan.
Het shirtje is gemaakt van mooi katoen en heeft 2 knoopjes aan de hals. Ook zo’n must. Mijn kinderen hebben namelijk best wel een groot hoofd. Regelmatig heb ik ruzie met shirtjes waar alleen maar elastiek in zit. Dat volstaat voor ons gewoon niet. Leuk detail is dat er een glimmend draadje langs de hals verwerkt zit. Op de foto’s zie je het niet zo, maar dat geeft het shirtje wel iets feestelijks en dus leuk als feestkleding voor Kerst of Oud & Nieuw.

Noppies via Otto

 

Mijn Noppies wishlist

Met haar 6 maanden is mijn jongste dochter geen new born meer. Jammer, want die kleine kleertjes hebben iets heel schattigs. Gelukkig is veel kleding van beschikbaar tot maat 74. Prima voor mijn meisje die nu net in maatje 68 past. Hierboven heb ik een aantal leuke musthaves voor je verzameld. Vooral de dikke vestjes zijn handig. Op deze leeftijd is een jas vaak niet nodig. Met een dik (buiten) vest is je kleintje goed beschermd tegen de koud en past het moeiteloos in kinderwagen of draagdoek.

De vorige keer had ik al ervaren dat de service van OTTO uitstekend is. Maar deze keer kreeg ik een waardebon. Verrast hoerdoor las ik de reden; het had ietsje langer geduurd dan normaal.  Mij was het nog niet opgevallen, maar zoiets is natuurlijk altijd mooi mee genomen! De volgende keer deel ik een kledingstuk van mijn middelste dochter die maat 116/122 heeft en 6 jaar is.

 • Reply
  Huisvlijt
  20 november 2015 at 11:24

  Ik vind het lieve kleertjes allemaal. Het enige nadeel vind ik vaak de prijzen van noppies. Die waren destijds in ieder geval relatief wat duurder.

 • Reply
  Jennifer
  20 november 2015 at 11:10

  Aah, Noppies is zo leuk! Schattige kleertjes staan er op je wishlist, maar die doe ik mijn jongetje maar niet aan. 🙂

 • Reply
  eigenwijsje2014
  20 november 2015 at 09:18

  Die kleertjes zijn inderdaad prachtig!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!