Mama Positiekleding

Noppies Active wear

26 juli 2015
Noppies Active wear-voordelen sporten tijdens zwangerschap-GoodGirlsCompany-positie sportkleding

Noppies Active wear is een sportlijn speciaal voor zwangere vrouwen. Tijdens de zwangerschap wordt sporten aangeraden. Sporten tijdens de zwangerschap heeft een aantal voordelen. Het houdt je fit en je krijgt er energie door. Het zorgt ervoor dat je conditie op pijl blijft of zelfs verbetert. Ook zou je minder last van zwangerschapskwalen hebben. Bovendien bevordert het de nachtrust. En niet onbelangrijk, je krijgt er een betere uithoudingsvermogen voor de bevalling door.

Tijdens de zwangerschappen van mijn vorige dochters sportte ik niet. Bij Miss G. zat ik maanden na de bevalling dan ook bij de fysiotherapeut wegens bekkeninstabiliteit. En ook na de bevalling van miss B. bleef ik op sommige momenten last houden van mijn bekken. Dit zou mijn laatste zwangerschap worden en ik wilde het goed doen; ik zou gaan sporten. Of mijn ijzer nu laag was of niet, ik sleepte mij zelf op zaterdagochtend naar het sportzaaltje waar ik een cursus zwangerfit volgde. Sporten onder het toeziend oog van een fysiotherapeut. Met resultaat. Tot nu toe (ik juich nog niet te hard) heb ik nergens last van.

Noppies Active wear-voordelen sporten tijdens zwangerschap-GoodGirlsCompany-zwangerschapsbadpak

Hoe goed sporten tijdens de zwangerschap ook is, vaak is het een uitdaging om passende sportkleding te vinden. Terwijl je buik groeit, groeien je oude tops en T-shirts vaak niet mee. Dat probleem had ik ook. Heel vervelend die T-shirt die bij je borsten te ruim zitten en rondom je buik te strak. Ook broeken met elastiek waren niet altijd helemaal mijn ding. Gelukkig is er vanaf nu Noppies  Active wear. Een kledinglijn voor de sportieve zwangere vrouw. Zoals je van Noppies gewend bent, sluit de active wear collectie naadloos aan op je zwangere lichaam zodat je comfortabel met een buikje kunt sporten en bewegen. De sportkleding is gemaakt van stevige en elastische stoffen die ondersteuning geven. Ook rekken ze genoeg mee zodat je ze tot aan het einde van je zwangerschap kan dragen.  De materialen hebben een speciale coating die vocht en transpiratie snel opneemt  zodat je, je droog en fris blijft voelen.

Noppies Active wear-voordelen sporten tijdens zwangerschap-GoodGirlsCompany-positie sportkleding-sporten

Vanaf nu volg je zwangerschapsgym of yoga in een van de stoere flashy outfits van Noppies Active Wear. De items uit de collectie zijn makkelijk te mixen en matchen. Kies voor trendy grafische prints in zwart, grijs en fuchsia. Combineer ze waardoor je opvallende of juist neutrale kledingsets krijgt. Voor elke zwangerschaps sportactiviteit heeft Noppies de juiste items ontworpen. Van yoga- en joggingleggings tot (medium impact) sportbeha’s en tops. Ook aan de warming-up en cooling-down  is gedacht. Dit doe je in een lekker longsleeve van heerlijk zachte jersey. Vanaf juni verkrijgbaar in onze Noppies brandstores, via www.noppies.com en in de maternity boetieks bij jou in de buurt.

Prijzen beginnen bij €35,99.

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!