Lifestyle

De leuke poppen van Noodoll

12 februari 2015

Bij het zien van de leuke gekleurde  stoffen poppen van Noodoll kan je niet anders dan glimlachen. De wereld van Noodoll bestaat uit vrolijk gekleurde poppen, stationery, books en accesoires voor je smartphone. De Taiwanese ontwerpster  YiYing Wang bedacht Noodoll tijdens haar studie aan het prestigieuze Central Saint Martins in London. Door haar achtergrond zie je ook Aziatische kawaii invloeden terug. De figuurtjes doen je denken aan de Aziatische anime cartoons. Met deze duidelijke stijl heeft het niet alleen Azië maar ook de rest van de wereld veroverd.

Noodoll_roze konijntje

De poppen van Noodoll zijn gemaakt van heerlijk zacht fleece en goed gevuld. Hierdoor zijn ze  lekker knuffelbaar. Het schattige neusje dat op de stof geborduurd is, heeft de vorm van een hartje. Subtiel en o zo schattig! Deze charmeur verovert al snel het hart van je kleintje.

Noodoll_2013_0395 copy

Poppen van Noodoll

Ook dit wolkje is eigenlijk te schattig om een angstaanjagend donderwolkje te zijn. De  duidelijke contouren zijn herkenbaar voor je kleintje en het bijpassende bliksemschichtje maakt dit kussen helemaal af. Stoer, knuffelbaar en lief tegelijk. Ook leuk als kraamcadeautje voor ouders die niks hebben met dat mierzoete baby gedoe.

Noodoll_2013_0278 copy

Naast poppen verkoopt het merk ook briefpapier, kaarten een posters in de herkenbare eigen style. De bovenstaande vrolijke cards zijn leuk om te versturen. Maar het is haast net zo leuk om ze zelf per post te ontvangen. En waarom zou je ze dan weggooien bij het oud papier. Koop een leuk fotolijstje en hang ze aan de muur. De bijpassende prints fleuren elke saaie muur op. In kinder- woon- of werkkamer.

Noodoll_2013_0547 copy

En wat leuk is voor je huis, is ook leuk voor je persoonlijke devices. Met de vrolijke gadgethouders geef je je smartphone of tablet een vrolijk uiterlijk. Bovendien voelt het ook nog een lekker zacht!

In Nederland zijn Noodolls verkrijgbaar bij:

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!