Spelen

Mommy Monday winactie Nijntje 2-pack

13 november 2017
Nijntje_2pack_Vader-Pluis_Nijntje

Ik weet niet wat het is, maar kinderen en Nijntje is een match made in heaven. Het welbekende figuurtje van Dick Bruna weet nog steeds kinderharten raken. Dat was vroeger al toen ik nog klein was en tegenwoordig bij mijn dochter Miss C. Ze is helemaal weg van haar Nina uit de Nijntje 2-pack.

Op het kraamcadeaulijstje stond heel duidelijk vermeld dat Miss C Geen Nijntjes mocht hebben. Ik zag mijzelf al eindigen met een aantal van deze exemplaren. Zo origineel zijn kraamcadeautjes meestal niet, dus ik nam al voorzorgsmaatregelen. Ondanks mijn goede bedoelingen heeft ze er dus een heleboel. Zelfs een paar exemplaren van een halve meter. Cadeautjes, natuurlijk want zelf koop ik ze niet. Voor mij moeten ze namelijk het formaat hebben dat je ze makkelijk mee kan nemen. Daarom ben ik ook fan van de Nijntje 2-pack.

Nijntje 2-pack

In de Nijntje 2-pack zitten 2 verschillende speelfiguurtjes. Personages uit de welbekende Nijntje verhaaltjes. Zo heb je  keuze uit drie verschillende sets:

 • Oom vliegenier & knorretje
 • Nijntje en Vader Pluis
 • Moeder Pluis & Nina

Wat ik er leuk aan vind is dat de speelsets voor de rest niet te veel poes pas bevatten. Hte komt dus echt een beetje aan op de fantasie van je kind. In de afgelopen weken heb ik al een hele ontwikkeling mee gemaakt. Van Nina die zwijgzaam overal neergezet wordt. Er wordt niet echt een gesprek mee gehouden, maar ze moet er wel bij zijn. Tot het moment waarop we nu zijn Nina die ook zogenaamde thee krijgt uit een kopje en een koekje!

Nijntje-2pack_Vader_Pluis_Nijntje

Win een Nijntje 2-pack

Miss C geniet al een paar weken van haar Nijntje 2-pack. In de verpakking zat de moeder van Nijntje en Nina. Het bruine konijntje uit het gelijknamige boekje Nijntje en Nina. En ja, er is natuurlijke en reden dat ik juist voor deze verpakking koos.

Speciaal voor de Nijntje fans onder ons mag ik een een Nijntje 2-pack weggeven.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en deel jouw favoriete Nijntje boekje
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Je koopt hem hier:

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 20 november 2017.  De winnaar krijgt na 21 november 2017 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  450 YouTube abonnees winactie & minimaliseren | GoodGirlsCompany
  2 april 2018 at 22:30

  […] New Mom: Milestone cards, Je kind als proefkonijn, drinkflesje van Tijgertje, de nieuwste Oei ik groei, Nijntje […]

 • Reply
  Lyn
  18 november 2017 at 20:40

  Superleuk voor mijn neefje <3 Mijn favoriete boekje vroeger was Nijntje in het ziekenhuis, die vond ik zooo zielig

 • Reply
  Sophia Grootjans
  17 november 2017 at 22:25

  Ik doe graag mee voor mijn meiden

 • Reply
  Sharee
  15 november 2017 at 02:07

  Onze dochter is ook een echte Nijntje fan. Ik heb het bijpassend huisje al gekocht voor onder de kerstboom. Ze zou zeker blij zijn met deze figuren als aanvulling! Haar favoriete Nijntje boek is Nijntje in de dierentuin!

 • Reply
  Stephanie
  14 november 2017 at 22:04

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 Surinaamse neefjes, superleuk! Het favo boekje van de oudste is ‘Nijntje vliegt’.
  #MommyMonday #GoodGirlsCompany

 • Reply
  Floor Verseveldt
  14 november 2017 at 13:52

  Wat een leuke actie! Graag doen wij mee. Mijn zoontje zijn favoriete Nijntje boek is het Nijntje aanwijs boek.

  🍀

 • Reply
  An Verheijden
  14 november 2017 at 09:32

  Ik ben zo dol op Nijntje en vader Pluis is helemaal te gek. Wat een leuke surprise

 • Reply
  Gerda
  13 november 2017 at 22:36

  Yes wat een leuke prijs om te winnen! Nijntje is zo belangrijk in een kinderleven!! En nijntje aanwijsboek is echt het favoriete Nijntje boekje. Speels, leerzaam maar ook juist omdat er een bruin nijntje in meespeelt.

 • Reply
  Lotte
  13 november 2017 at 20:56

  Een van de eerste woordjes van onze kleine man was ‘Nijntje’! Articulatorisch nog niet helemaal zoals het moet, maar zo lief! Zeker weten dat dit setje helemaal in de smaak zal vallen!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  13 november 2017 at 18:24

  Leuk! Mijn dochter Jara is gek op Nijntje en haar vriendjes. Vooral het boekje over de verjaardag van Nijntje is een succes hier. Ook kijkt ze graag naar de musical op YouTube.

 • Reply
  wendy van zetten
  13 november 2017 at 18:10

  Zou deze prachtige set heel graag voor mijn nichtjes willen winnen die een groot fan zijn van nijntje nu maar hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen 🍀🍀🍀🍀#Spannend

 • Reply
  Jolanda
  13 november 2017 at 17:10

  Zo leuk! Mijn favoriete Nijntje boek is toch wel ‘het orkest van Nijntje’, met al die instrumenten 🙂

 • Reply
  Marian van Trigt
  13 november 2017 at 15:53

  Oom vliegenier erg leuk voor Rijk

 • Reply
  Mira Schuttevaar
  13 november 2017 at 13:28

  Wat een leuke giveaway! Hier is Kleine Pluis favoriet. Dit boekje heb ik tijdens mijn zwangerschap veel voorgelezen aan oudste zoon en nu vind jongste zoon van 1,5 hem ook geweldig. Hij is een echte Nijntje fan, als hij Nijntje ziet, begint hij te zingen: NIJNTJE…. NIJNTJE

 • Reply
  Serena
  13 november 2017 at 13:22

  a fesa fu miffy 🙂
  Leuk deze Nijntjes! Daar willen we graag een feestje mee vieren!

 • Reply
  Anna
  13 november 2017 at 13:14

  Ik doe heeeeel graag mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  marion poeste thomas
  13 november 2017 at 12:20

  super super leuk  onze babykamer wordt ook een nijntje thema  in oranje en geel en wit… GoodGirlsCompany 1vd 1e nijntjes boekjes is : nijntje gaat naar buiten…. hihi deze 2pack nijntjes staan al op mijn #wishlist wat zou het gaaf zijn een setje te winnen 

 • Reply
  Nadia Lahpor-Hesse
  13 november 2017 at 12:13

  Wat leuk!! Ik doe mee voor mijn zoontje, die dol is op NIJNTIE, zoals hij het altijd zegt. Zijn lievelingsboek is Opa en Oma Pluis, die heeft hij ook van opa en oma gekregen en als ze hier zijn wil hij het altijd met ze lezen.

 • Reply
  Brigitta Peek
  13 november 2017 at 11:57

  Ze zijn hier dol op Nijntje Pluis! Wat zouden ze hier blij mee zijn!

 • Reply
  Evi Huys
  13 november 2017 at 11:23

  Nijntje in de dierentuin blijft hier favoriet bij beide kinderen.
  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Anna
  13 november 2017 at 11:18

  Mijn zoontje is dol op Nijntje. Het boekje Nijntje in de Dierentuin is favoriet

 • Reply
  Ruby
  13 november 2017 at 10:36

  Zoo leuk! Ons lievelingsboekje is kleine pluis. Die hebben we denk ik wel 100x voorgelezen tijdens mijn zwangerschap!

 • Reply
  Shirley
  13 november 2017 at 10:34

  Zou zo leuk zijn voor mijn zoontje 😁

 • Reply
  Bernadette v.d. driest
  13 november 2017 at 10:24

  Zo leuk! Wij zijn dol op nijntje. Iedere avond voor het slapen wordt nu kleine pluis voorgelezen. Want onze dame wordt binnen 2 weken grote zus! Wij gaan duimen🍀🍀🍀

 • Reply
  Adrie
  13 november 2017 at 10:17

  Wij hebben (ook) 3 meiden en afgelopen weekend hebben de 2 groten een verlanglijst geknutseld, ook voor kleine zus van bijna 2. En natuurlijk staan daar een heleboel Nijntje spullen op. Want daar zijn we dol op. Wat zou het gaaf zijn om zo’n lief setje te winnen voor ons cadeautje Jenna.

  • Reply
   Adrie
   13 november 2017 at 10:20

   Oh en Jenna’s lievelingsboek is Nijntje in de Dierentuin…

 • Reply
  Marloes
  13 november 2017 at 10:13

  Hahaha, zo herkenbaar. Tijdens de zwangerschap van de eerste vond ik alles met Nijntje verschrikkelijk! Maar ondertussen heeft Nijntje al veel goeds gedaan in de vorm van boekjes, filmpjes en het museum. Ons favoriete boek is Het Feest van Nijntje.

 • Reply
  Nanine
  13 november 2017 at 09:59

  Opoa en omoa Pluis (op zijn Utregs)
  Ik denk dat mijn tweeling van bijna 2 het Nijntje pakket super gaaf vinden.

 • Reply
  Kristel
  13 november 2017 at 07:43

  Hier echte nijntje fans dus we wagen een kansje. Hier zijn 2 boeken erg favoriet van nijntje:
  Nijntje gaat naar school en Nijntje viert feest.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 november 2017 at 07:41

  zo leuk voor kleinzoon quinn #duimen

 • Reply
  van2naar3
  5 juni 2017 at 22:01

  Precilla den Daas (FB)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!