Spelen

Nieuwe cadeautjes van SES Creative

24 september 2016
ses-creative_goodgirlscompany_cadeau-ideen-voor-sinterklaas

Door het warme weer zou je het bijna vergeten. Toch is het over een aantal weken echt zo ver. Dan komt die stoomboot weer aan. Tijd voor SES Creative om alvast hun nieuwste collecties te lanceren. Zo ben je lekker op tijd voor de Feestdagen. Dit jaar bestaat de collectie uit een knikkerbaan, eigen Sieradenlijn, My First Colourball, Mega kralenset en ik leer vormen herkennen.

 Heb jij de eerste grote speelgoedboeken al ontvangen? Met December voor de deur zijn kinderen alweer druk bezig om hun verlanglijstje samen te stellen. Mijn dochters. Ook we doen niet aan Sinterklaas, maar dat betekent niet dat ze minder druk zijn. Ze zijn allebei jarig en ook moet er een pakje onder de kerstboom… en misschien zit er nog wel wat leuks in de schoen! Want daar doen we dan wel weer aan. Maar als mama wil ik ook verantwoorde cadeaus geven. Speelplezier verenigen met speelgoed dat ook leuk is voor de ontwikkeling en creativiteit van mij kind. Speciaal voor de ouder die iets leuks en creatiefs zoekt, zet ik hierbij de leukste creatieve cadeaus van SES op een rijtje.

ses-creative_my-first-colorball_goodgirlscompany

SES Creative My first Colour ball

Tijdens de weken voor Sinterklaas krijgen kinderen al genoeg Pepernoten, chocolademunten en schuimpjes. Daarom is het leuk om je kind eens te verrassen met een klein cadeautje in de schoen in plaats van snoepgoed. En ook voor je portemonnee zijn budgetvriendelijke Sinterklaascadeautjes onder de 5 euro leuk. SES heeft een ruim aanbod aan kleine hobbysets, die perfect zijn als schoencadeautje. Voor de allerkleinsten kun je denken aan My first Colourball. Deze bal met zes verschillende kleuren wasco is de perfecte manier voor kinderen om kennis te maken met kleuren.

ses-creative_ik-leer-vormen-herkennen

Zijn je kinderen al ietsje ouder? Met ‘Ik leer vormen herkennen’ leert je kindje spelenderwijs verschillende vormen herkennen. Zoek de juiste vorm en kleur en versier zo de voorbedrukte kaarten.

ses-creative_knikkerbaan-print

SES Creative Knikkerbaan

Daarnaast zijn er ook stoere knutselsets. Zoals deze leuke knutselbaan. Superleuk voor de technische meisjes onder ons die niet van al dat roze houden. En natuurlijk ook voor de mama’s die graag technisch bezig zijn. Het zorgt gegarandeerd voor vele uren speelplezier in de kerstvakantie. Kinderen bouwen de hele achtbaan zelf van karton. Ze kunnen alle onderdelen uitknippen, vouwen en aan elkaar plakken. Met de handleiding erbij kan het niet fout gaan. De achtbaan heeft allerlei loopings, trechters en spiralen en vier verschillende routes. Elke keer is het weer spannend welke route de knikker kiest.

ses-creative_eigen-sieraden-ontwerpen_goodgirlscompany

Eigen sieraden ontwerpen

Is je dochter meer een meisjesmeisje? Dan vindt ze het misschien wel leuk om haar eigen sieraden te maken. De Mega kralenset van SES bevat alles wat ze daarvoor nodig hebben. De set bestaat uit een groot assortiment aan kralen, zoals glaskralen, transparante kralen, kunststof kralen, maar ook bedeltjes, waxkoord, nylondraad en elastiek. Met de speciale ontwerptool kunnen de jonge ontwerpers vooraf hun kralen sorteren en in de goede volgorde leggen. Geef de Mega kralenset met Sinterklaas, dan steelt je kleine meid tijdens het kerstdiner de show met de mooiste sieraden!

Prijzen

Deze en andere creatieve producten van SES Creative zijn online en bij speelgoedwinkels verkrijgbaar;

 • My first colourball: €4,99
 • Ik leer vormen herkennen: €5,99
 • Knikker achtbaan: €11,99
 • Mega kralenset: €12,99

Kijk voor meer informatie en coole prijsvragen op SES of Facebook.

Ben jij al bezig met de feestdagen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Van gaans
  25 september 2016 at 08:46

  Wat een leuke artikelen en ook voor een leuke prijs. Zeker iets om te onthouden!

  • Reply
   Josan
   25 september 2016 at 20:32

   Klopt die prijsjes zijn leuk. Ik geef ze meestal met kinderfeestjes van vriendinnetjes. Krijgen ze toch kwalitatief mooi spul voor een kleine prijs.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!