Beautiful mama

Nieuw: Mádara cosmetics gezichtsmaskers

17 december 2014

Sinds  de oprichting van Mádara is er veel vraag van consumenten naar maskers. Mádara heeft samen met schoonheidsspecialisten, onderzoek gedaan naar trends en de specifieke beauty routines en wensen van de Mádara gebruikster. Zo ontstond het beste resultaat. Op basis van d euitkomsten van het onderzoek zijn er twee maskers ontwikkeld die in zowel grote als in kleine probeerverpakkingen verkrijgbaar zijn.

MADARA_MASK_PEEL_60+12ML

Mádara peel mask

Peelen is een belangrijke routine in de beautysalon. Het nieuwe Mádara AHA Peel Mask is speciaal ontwikkeld voor thuispeeling maar geeft het effect van een professionele schoonheidsbehandeling.

Dit product op basis van natuurlijke fruitzuren en vitamine C van kweepeer, melkzuur en verzachtende vlierbloesem zorgt voor een frisse, stralende en egale huid. Het masker is effectief, zacht, gemakkelijk zelf te gebruiken en verhoogt de effectiviteit
van andere gezichtsproducten. Het reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen waardoor werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen. Mádara Peel Mask speciaal is geschikt voor de doffe, vermoeide of ouder wordende huid en helpt bij ouderdomsvlekjes, lijntjes, verstopte poriën en acne. Het actieve AHA peeling masker is Eco Cert gecertificeerd. Mádara Peel Mask is niet geschikt voor de kwetsbare, hyper-sensitieve huid.

MADARA_MASK_Detox_60+12ML

Mádara detox Mask

Klei is een belangrijk en bekend reinigend ingrediënt. In het Noord Europese Letland, waar Mádara wordt gemaakt en waar de meeste actieve ingrediënten uit de producten vandaan komen, ligt midden in de bossen een bijzonder meer. De klei in dit meer is circa 4000 jaar oud, zeer rijk aan mineralen en komt van een diepte van 7 tot 9 meter.
Het nieuwe diep reinigende Mádara Ultra Purifying Mud Mask (DETOX) is gemaakt op basis van deze mineraalrijke Nordic klei. Het reinigt de huid, revitaliseert, verkleint de poriën en maakt de huid fris. Het masker bevat aminozuren, waterkers als antioxidant en talg regulerende algen om onzuiverheden tegen te gaan en gezond huidherstel te bevorderen. Het masker boost de microcirculatie, optimaliseert de hydratatie en
draagt bij aan een gezonde glow.

Madara Cosmetics_beauty_beauty blog_fashion_mama_eco-organic

Mádara is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. Mádara produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van Mádara omvat meer dan 40
natuurlijke producten in verschillende lijnen zoals gezichtsverzorging, deco cosmetica, lichaamsverzorging, haarproducten en baby & kids verzorging.

Mádara heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten met tenminste 99% van natuurlijke oorsprong. Daarnaast wordt tijdens het productie- en verpakkingsproces zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij.
Mádara Organic Skincare is verkrijgbaar bij de betere drogisten, natuurwinkels- en gezondheidswinkels en online via onder meer www.madaracosmetics.nl.

  • Mádara Peel Mask is verkrijgbaar in 12,5ml (€5,50) en 60ml (€23,50)
  • Mádara Ultra Purifying Mud Mask (DETOX) is verkrijgbaar in 12,5ml (€5,50) en 60ml (€23,50).

Als je deze feestmaand Mádara Cosmetics bestelt via www.vitaminstore.nl profiteer je bovendien van de  actie 2+1 gratis.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!