Beautiful mama

Nieuw en uniek de eerste Black Beauty Box +winnen

7 november 2016
eerste-black-beauty-box_goodgirlscompany

Eindelijk bestaat hij: de Black Beauty Box. De eerste beauty box voor vrouwen met een donkere huid. Hoog tijd! Hoewel de wereld laat zien steeds meer open te staan voor alle vormen van schoonheid, lopen de meeste merken nog steeds hopeloos achter. Tijd om daar verandering in te brengen. En het leuke is…jij prachtige vrouw met een tintje kan er een winnen!

 Volgens mij heb ik wel eens verteld over hoe lastig het voor mij is om beautyproducten te kopen. Kijk maar eens rond op de afdeling van een drogist of parfumerie. De donkerste foundation komt niet eens in de buurt van de tint die ik gebruik. Op de beauty afdeling kan ik vaak niet mijn soort shampoo’s en andere spullen vinden. Onbewust gaat hier toch een boodschap vanuit. Blijkbaar valt mijn huidskleur en mijn haar niet onder wat men associeert met schoonheid.

Waarom de Black Beauty Box nodig is

Niet alleen ik krijg deze boodschap. Ook mijn dochters groeien er mee op. Raken er aan gewend dat dit nu eenmaal zo is. Daarom vind ik het belangrijk om gekleurde rolmodellen voor ze te hebben. Favoriet van de beide meiden is Lupita. Wat geweldig dat we in een tijd leven dat Lupita op de covervan Vogue staat. Niet met glad haar maar met kroeshaar en Afrikaande kledij. Ook Taraji P. Henson (a.k.a. Cookie van Empire) timmert hard aan de weg. Met haar eigen lipstick die ze meg uitbrengen voor het bekende make-upmerk MAC! Black beauty in al zijn veelzijdigheid is begonnen aan een inhaalslag.

Het idee achter de Black Beauty Box

Vele gekleurde vrouwen met mij herkennen die zoektocht naar de juiste tint foundation. Of dat we in de toko staan en een man moeten vragen naar het juiste product voor ons haar. Als donkere vrouw is het nog steeds lastig om producten te vinden die passen of advies te verkrijgen bij ons haar, huid, lifestyle & fashion. En hebben we iets gevonden dat perfect bij de behoeftes en kleur van onze huid past? Dan betalen we meteen de hoofdprijs.

Met het introduceren van de Black Beauty Box, wil Branded by Beauty hier verandering in brengen. De Black Beauty Box is daarmee de eerste beauty box voor de gekleurde vrouw. Zoals dat bij beauty boxen hoort, bestaat de inhoud uit een hoop goodies. Dankzij de Black Beauty Box, kun je als vrouw, met voor alle meer dan 50 tinten bruin, kennis maken met nieuwe merken. Dus laat je inspireren door tips & tricks van de professional en ontdek welke technieken bij jou passen. Probeer nieuwe producten uit en laat jezelf verwennen met de diensten, die je tegen een zeer voordelig tarief worden aangeboden of zelfs geheel gratis zijn. Dit kan dankzij de samenwerking met beauty partners.

Wat zit er in de Black Beauty Box?

Wat er precies in zit, dat verklap ik nog niet. Ontdek de inhoud van de eerste Black Beauty Box op 3 december 2016, tijdens het Locked & Loose event (Kids edition) in Rotterdam in het Wereldmuseum, de voorverkoop start op 17 oktober 2016 en zolang de voorraad strekt!

De Black Beauty Box kost €17,50 en wordt in 2 versies uitgebracht. Een editie voor de vrouw en 1 voor moeder en kind, speciaal voor het event Locked & Loose Kids editie. “De waarde van de Black Beauty Box ligt ver boven de aanschaf waarde. En voor deze eerste editie pakken wij extra uit!” Aldus het team Black Beauty Box

Je koopt de black Beauty box hier:

Kijk voor meer informatie op:

Black Beauty Facebook

uniek-in-nederland-eerste-black-beauty-box_goodgirlscompany

Win een Black Beauty Box

In samenwerking met Branded by Beauty mag ik een Black Beauty Box moeder en dochter editie weggeven. Wat is er nu leuker dan samen met je dochtertje samen een beauty dag te houden? En je wint 2 moeder-dochter kaarten voor de Locked & Loose Kids editie event in Rotterdam

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Mag altijd, maar niet verplicht: volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 100 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zaterdag 14 november 2016. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt dinsdag 15 november via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  Judith
  9 november 2016 at 13:55

  De box alleen voor vrouwen ga ik meteen bestellen voor mijn lieve zus als kerst cadeau, ze woont in Spanje en daar is de keuze dramatisch. Ik doe mee voor mijn vriendin en haar 2 dochters! Die zouden dit geweldig vinden!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  9 november 2016 at 11:18

  Fijn dat er zo’n box is. Maar ik heb geen donkere huid. Dus S6 allemaal aan diegene die hem wel nodig hebben.

  Groetjes xxxx Claudia.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  8 november 2016 at 09:05

  #jezoumaarmogenwinnen

 • Reply
  Elaintje
  7 november 2016 at 22:00

  Ik had deze al voorbij zien komen en heb serieus getwijfeld of ik hem zou bestellen en laten bezorgen hier in Suriname. Of bestellen en dan tot volgend jaar wanneer ik weer terug ben in Nederland bij mijn moeder laten staan haha. Gewoon puur, omdat dit echt zo nodig is. Nee, ik hoop dat de box dan nog bestaat en dan wacht ik gewoon nog 8 maanden. Succes met de actie!

 • Reply
  Van gaans
  7 november 2016 at 21:38

  Wauw dit is echt een mijlpaal!
  Het is hoog tijd dat het schoonheidsideaal wordt aangepast. En dat Beauty producten voor de donkere huid / haar makkelijk te krijgen zijn en betaalbaar.
  Ik doe graag mee met deze toffe winactie!!

 • Reply
  Marian Zw.
  7 november 2016 at 13:30

  Als mama van drie meiden is dit natuurlijk echt een geweldige prijs. Ik loot heel graag mee.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!