Fashion

NEW IN: T-shirt van Object

8 augustus 2015
Smit Mode-Object T-shirt-outfit of the day-GoodGirlsCompany

20 juli schreef ik in mijn blog dat ik een T-shirt van Object bij Smit Mode gekocht had. Ik beloofde jullie ook nog dat ik foto’s zou maken. Maar de weken daarna was het koud. Te koud om in een luchtig T-shirt rond te huppelen. De foto’s moesten wachten tot betere dagen. Zodra de eerste zonnestralen zich weer in onze tuin lieten zien, wist ik dat mijn tijd gekomen was. Mijn oudste dochter was in haar nopjes want ze mocht eindelijk mama’s camera een keer gebruiken. En ik? Ik deed mijn best er modelwaardig uit te zien. Benieuwd na het resultaat? Kijk dan vlug verder.

T-shirt van Object-Smit Mode-GoodGirlsCompany-fashion blog-10 weken na bevalling

Wie wel eens in mijn kledingkast gekeken heeft, weet dat ik een chronisch tekort aan T-shirts heb. Regelmatig sta ik daar met verbazing na te kijken en erover na de te denken. Ik heb namelijk geen idee hoe dat zo gekomen is. Bovendien kan ik me ook niet herinneren dat ik dagelijks met ontbloot bovenlijf door het leven ga. Maar in vergelijking met alle jurken komt mijn stapel met shirts er maar bekaaid af. Vandaar dat ik eens in de zoveel tijd een poging doe om dat tekort aan te vullen.

T-shirt van Object-Smit Mode-GoodGirlsCompany-fashion blog

Dit keer koos ik voor een witte tuniek met pailletten van Object. Iets wat ik normaal niet zo snel zou kiezen omdat ik een enorme koukleum ben. Wanneer ik er dan iets overheen draag, ziet toch niemand die extra glimmertjes. Nuchter Nederlandse als ik ben, kies ik dan voor iets simpels. Degelijk maar saai. Dit keer moest het anders. Noem het de invloed van de hormonen. Of dat ik nu maanden van positiemode erg happy ben nu weer iets fashionabels te kunnen dragen. Maar zonder lang nadenken klikte ik het aan in de webshop en niet gek veel later had ik het besteld. Pas bij levering dacht ik: wat moet ik daar nu bij dragen? Gelukkig had ik nog een shortje liggen en lieve bloemensandaaltjes. Om de look af te maken combineerde ik het met een paar shiny armbanden.

Smit Mode-kleding van Object-GoodGirlsCompany-shopping-Primark-shopping

Smit Mode-kleding van Object-GoodGirlsCompany-shopping_Primark

Ik vind het resultaat goed gelukt. Ook ben ik erg trots op mijn 10 weken na de bevalling post-baby body. Nu ik weet dat ik weer wat meer ‘gewone’ kleding pas, zal ik vast en zeker vaker gaan winkelen. En hopelijk heb ik ooit dat chronisch te kort aan T-shirts aangevuld.

Sandalen Primark-GoodGirlsCompany-Smit Mode

Steal my style

 • T-shirt: Object
 • Sandalen: Primark
 • Armbanden: Primark
 • Short: H&M ( had ik al een jaar)

Q: Wat vind je van mijn allereerste outfit post? Zou je het leuk vinden om vaker outfit postst op GoodGirlsCompany te zien?

Button voor samenwerking

 • Reply
  Lisa
  11 augustus 2015 at 23:07

  Staat je goed! Ik hou van outfit posts dus zou ze van jou ook wel vaker willen zien 😉

  • Reply
   Josan
   13 augustus 2015 at 22:20

   Thanks ja ik moet er nog Fleming mee krijgen

 • Reply
  Karen
  9 augustus 2015 at 15:35

  Ik vind het je geweldig staan. Ook de combi is heel leuk. Ik word hebberig van dat shirt. Ik wil het nu ook 😉

 • Reply
  lin mommysworld
  8 augustus 2015 at 23:20

  Wauw ik vind dat shirt echt heel erg gaaf!! Leuk met de armbanden en slippertjes erbij!

 • Reply
  Tamara
  8 augustus 2015 at 09:29

  Mooooi! En ben jij net bevallen joh? Pfff! Hahaha ik wou dat ik alweer zo’n figuur had!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]