Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Girls Outfit Meisjeskleding Moeder & Kind

GIRLS OUTFIT: Mart Visser Kids

23 juli 2015
Mart Visser Kids-Mart Visser online kopen-GoodGirlsCompany-exclusieve kinderkleding

Ik houd van de verschillende zomeruitverkopen. Toen ik een lief setje van Mart Visser Kids zag, kon ik het niet laten. Deze moest ik hebben voor Miss G. haar kledingkast had even een update nodig want ze groeit erg snel. Zoals je weet, heeft zij een vrij klassieke kledingstyle.

In de afgelopen jaren heeft ze heel wat pettiskirts gedragen, maar deze zijn allemaal te klein en richting Miss B gegaan. Toen ik er één in haar maat zag hangen was ik opslag verliefd. Je kan nooit genoeg petticoats hebben. Ook het bijpassende vestje moest ik hebben. Recent was ze uit een vestje gegroeid. Tot op heden had ik nog geen nieuwe gevonden. Als je er dan zonder echt te zoeken direct tegenaan loopt MOET je dat wel als een tekening zien. Het perzik roze kleurtje staat haar perfect.

exclusieve kinderkleding-Mart Visser Kids-GoodGirlsCompany-Mart Visser online kopen

Mart Visser Kids

De Mart Visser Kids collectie is echt zo’n kledingcollectie voor kleine dametjes. Voor meisjes die niet kunnen wachten totdat ze hun moeders kleding en dito hoge hakschoenen kunnen dragen. De kleding is  volwassen, maar ik vind dat het je dochter nog wel kind laten zijn.

Mart Visser Kids-GoodGirlsComapny-petticoat kopen-Mart Visser online kopen

Het perzik roze T-shirt  heeft een ronde hals en korte mouwen. Hij draagt soepel omdat hij gemaakt is van zacht katoen met wat stretch. Zo trek je hem makkelijk over je hoofd. Met mijn dochters grote krullen bos is een dat altijd wel handig. De opdruk luidt ‘smart’. Een grappige knipoog naar de achternaam van Mart. Nu was het shirtje €5,- ( normaal € 17,50).Mart Visser Kids-GoodGirlsComapny-Mart Visser online kopen

exclusieve kinderkleding-Mart Visser Kids-GoodGirlsComapny-Mart Visser online kopen

Perzik roze petticoat

De perzik roze petticoat heeft een tule bovenlaag. De tailleband is van metallic zilver. Dit komt ook terug in de zoom langs de rok. Ook heeft de petticoat een onderrok waardoor hij mooi bol blijft staan. Ik kocht hem voor €7- ( normaal 24,99). Ik kocht ook nog een soortgelijk rokje in crèmewit voor beide meiden. Wederom voor €7,-.

exclusieve kinderkleding-Mart Visser Kids-GoodGirlsCompany-Mart Visser online

Vestje

Daarbij kocht ik een vestje in precies dezelfde kleur. Dit vestje is perzik roze maar er is een zilveren glittertje doorheen verwerkt. Hierdoor past het perfect bij het rokje en het T-shirt dat een zilveren opdruk heeft. Op de voorkant zitten twee steekzakjes. Hier kan je echt spulletjes in stoppen. Het heeft lange mouwen met geribbelde boordjes. Net zoals het T-shirt heeft het vestje en rond halsje en je sluit het met knoopjes aan de voorkant. Het kostte mij € 5,- ( normaal €19.99)

GoodGirlsCompany-Mart Visser Kids-petticoat kopen-Mart Visser online

Ik kocht ook nog wat andere items uit de collectie. Zoals deze sweater en deze petticoat. Voor zowel Miss G. als Miss B. In totaal was ik maar 41 euro kwijt. Best goed voor 7 kledingstukken. Over het algemeen is V&D niet mijn winkel. Ze veranderen de indeling zo vaak dat ik zelden kan vinden wat ik nodig heb. Maar door de Mart Visser Kids collectie ga ik zeker weer wat vaker kijken. Ik ben ook benieuwd of er een wintercollectie komt. Veel items zijn bij V&D al weer uitverkocht, maar online wel verkrijgbaar.

 • Reply
  Janske
  23 juli 2015 at 11:51

  Dat heb je goed gescoord! Leuke combi zo bij elkaar! Die sweater is trouwens ook super tof! Ik hou van sale shoppen! Daar word ik zooo blij van 🙂 Ik heb zelf ook ooit een mooie Mart Visser jas bij de V&D gescoord voor de helft vd prijs…best leuk om een keer iets van een bekende designer te dragen toch! 🙂 Leuke foto’s ook 🙂

  • Reply
   Josan
   23 juli 2015 at 21:48

   Dank je. Ik liep er toevallig tegenaan. Anders had ik het waarschijnlijk nooit gedaan. Ja sales shoppen vind ik ook leuk. Echt zo blij als een kind word ik daarvan

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 juli 2015 at 10:42

  Ik vond het shirtje wel okay, maar met de rok er bij vind ik het een prachtige outfit!

  • Reply
   Josan
   23 juli 2015 at 21:48

   Dank je wel

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!