Meisjeskleding

NEW IN Buffalo jumpsuit

11 augustus 2015
Buffalo jumpsuit-GoodGirlsCompany-Otto-kinderkleding kopen bij Otto

Voor Miss G. bestelde ik een jumpsuit van het merk Buffalo bij Otto. Toen ik klein was, bestelde mijn moeder wel eens kleding bij Otto. Regelmatig kregen we zo’n mooie grote catalogus met daarin nieuwe kleding. Zodra ik kon schrijven, vond ik het mijn heilige plicht om mijn wensen kenbaar te maken. Er werden kruisjes en pijltjes gezet. Ook werden items uitgeknipt. Alles om er voor te zorgen dat ik kreeg wat ik wilde. Inmiddels heb ik zelf 2 dochters. Die zijn waarschijnlijk iets minder uitgekookt, maar ook zij hebben wel wensen. Vooral Miss G. heeft zo haar eigen style. Tegelijkertijd heeft ze ook een probleem: haar lengte. Ze is misschien nog maar 8, maar heeft al de lengte van een tiener. Een uitdaging want niet alle tienermode vind ik geschikt voor een 8 jarige. Gelukkig hebben ze bij Otto veel kinderkleding. Ook in haar maat.

Kinderkleding kopen bij Otto-Otto-GoodGirlsCompany-Buffalo jumpsuit

Als je naar kinderkleding zoekt, biedt Otto je verschillende mogelijkheden. Zo kan je kinderkleding uitzoeken op kleur. Ideaal wanneer je prinsesje bijvoorbeeld alleen maar roze draagt. Ook kan je kiezen op kledingmaat. Bovendien is het mogelijk om meerdere maten tegelijk te selecteren. Soms past mijn dochter maat 140. De andere keer is dat te klein en moet ze eigenlijk maat 152 hebben. Of misschien wel tussenmaatje 146. Door ze alle drie te selecteren, kan ik kijken welke kledingstukken er in deze maten beschikbaar zijn. Het is een handig hulpmiddel om betere inkoopkeuzes te maken.

GoodGirlsCompany-Buffalo jumpsuit-Otto-kinderkleding kopen bij Otto

GoodGirlsCompany-Buffalo jumpsuit-kinderkleding kopen bij Otto

Het handige aan Otto vind ik dat ze verschillende kleding hebben in de maat van mijn oudste dochter. Zo zijn er mooie gelegenheidsjurken. Jurken waarbij je niet bang hoeft te zijn dat de bovenkant te bloot is en de onderkant te kort. Kortom ideaal voor een bruiloft, verjaardag of ander feestelijk event. Ook hebben ze stoere sportkleding. En voor de moeders die kleding van biologisch katoen belangrijk vinden, is er ook keuze.

Buffalo Jumpsuit-Kinderkleding kopen bij Otto-Otto-GoodGirlsCompany-Buffalo jumpsuit

Buffalo Jumpsuit-Kinderkleding kopen bij Otto-Otto-GoodGirlsCompany

Miss G. is echt een meisjesmeisje. Dat houdt in jurkjes, rokjes kantjes en randjes. Voorheen graag in roze, maar nu ze iets ouder is, mag het ook wel wat stoerder. Jumpsuits zijn haar nieuwe favoriet. Waarom? Ze zitten lekker. Iets wat erg belangrijk is voor spelende kinderen. Die van mij zitten namelijk niet de hele dag netjes op een stoel maar willen ook graag spelen. Dan speelt het draagcomfort van kleding een belangrijke rol. Ook zijn ze makkelijk te combineren. Een T-shirt eronder of een vestje erover en voila ze kan er weer tegen aan.

Buffalo jumpsuit-Otto-kinderkleding kopen bij Otto-GoodGirlsCompany

Zoals ik eerder beschreef, kocht ik een jumpsuit van Buffalo. Hij is gemaakt van een zachte viscose mix, heeft een all-over grafische print en verstelbare bandjes op de rug. Daarnaast hebben de broekspijpen een driekwart lengte. Bovendien heeft hij steekzakken aan de voorkant. Zo kan je dochter er ook nog spulletjes in stoppen. Omdat het middenin de zomer is, kocht ik hem in maat 152. Misschien nu iets te groot, maar dan kan ze hem volgend zomer ook nog aan. Bij het zien van haar Buffalo Jumpsuit was ze ook helemaal happy. Natuurlijk wilde ze maar wat graag een outfit shoot doen.

Steal my style

 • Jumpsuit Otto
 • Schoentjes Primark
 • Haarband Primark

Q: Wat vinden jullie ervan? Waar let jij op wanneer je kleding voor je kind koopt?

 

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  12 augustus 2015 at 09:44

  Hij staat haar erg leuk! Zelf draag ik nooit jumpsuits want ze lijken me zo lastig als ik naar de wc moet!

 • Reply
  Marguerita
  11 augustus 2015 at 13:44

  Leuke outfit! En toffe fotolocatie heb je gekozen ook, wij shopten idd vroeger ook altijd uit de Otto catalogus

 • Reply
  Tamara
  11 augustus 2015 at 10:55

  Leuke jumpsuit! En wauwwwww wat een bos haar zeg!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]