Lifestyle

Netflix Stream Tag

3 april 2016
Netflix Stream Tag-GoodGirlsCompany

Na lang uitstellen besloot ik in oktober om dan eindelijk ook overstag te gaan. Netflix zou ook onderdeel worden van huize GoodGirlsCompany. Waar mijn dochters meteen een gat in de lucht sprongen  was ik sceptisch. Tot dan toe keek ik zelden tv. Ik gun mijzelf die rust niet. Maar beetje bij beetje zat ik ook steeds vaker rustig op de bank een programma of serie te kijken die ik leuk vind.

Mad Men season 4-Netflix

Wat was het moment dat je een abonnement nam op Netflix?

Dat was in het najaar.

Hoe vaak kijk je Netflix?

Ik kijkk Netflix wanneer ik zin heb. De ene week ik zat veel de andere week wat minder. Meestal begin ik met 1 aflevering en dan blijf ik hangen…van het een komt het ander en voor ik het weet ben ik 5 afleveringen verder! Terwijl ik mij amper rust gunde voor 1 aflevering.

Waar kijk je Netflix?

Ik kijk Netflix voornamelijk thuis en dan in de woonkamer op tv. Maar nu ik ontdekt heb dat ik dus op 2 verschillende schermen kan kijken, zoek ik ook wel eens de rust van mijn slaapkamer op om ongestoord een aantal afleveringen van mijn favoriete series te kunnen kijken. Dit vind ik handig met series die niet geschikt zijn voor mijn dochters. Zo kan ik overdag even iets kijken zonder dat zij er iets van mee krijgen.

Reign op Netflix-GoodGirlsCompany-

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet leuk vind?

Momenteel dus niet. Toen ik pas een abonnement had, vroeg ik natuurlijk wat ik moest zien. Orange is the New black kwam regelmatig voorbij. Dus ik begon er met veel nieuwsgierigheid en hoge verwachtingen aan. Maar ik vind het dus niet leuk… . Ik heb mij door een aantal afleveringen heen geworsteld, maar besloten er mee te stoppen. Het leven is te kort om stomme series op Netflix te kijken.

Wat is je favoriete Netflix hapje en drankje?

Als ik tv kijk, ga ik daar niet bewust voor zitten met een hapje of drankje. Als ik honger heb pak ik iets te eten en wil ik drinken dan loop ik even naar de keuken. Grote kans dat ik een glas water pak en als snack iets gezonds.

New-Girl- NetFlix

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?

Ja! Op date night kijken we soms wel eens een aflevering Modern Family. Dat vinden we allebei erg leuk.

Wat is je favoriete Netflix Original?

Voor zover il weet is House of Cards de enige Original serie die ik kijk. Meestal kijk ik series die ook op andere ( buitenlandse) zenders kwamen.

Wat zijn je top 5 Netflix-aanraders voor volwassenen?

 1. Modern Family – Hilarisch, briljant en herkenbaar. Gewoon kijken.
 2. Reign – Lees hier mijn 7 redenen waarom je dit moet kijken.
 3. Nashville – Vanwege de lekkere country muziek en het verhaal.
 4. House of Cards – behoeft geen uitleg
 5. The New girl – over een meisje die 3 jongens als huisgenoten heeft.

Welke 5 series kijken je kinderen graag?

 1. Mister Peabody & Sherman show
 2. Barbie Live in de Dreamhouse
 3. Lego: Friends
 4. VeggieTales
 5. The Croods

Welke serie zou je niet snel kijken?

Ik denk dat dit Pretty Little Liars. Ik hoor er alleen maar gehypte reacties over waardoor ik denk dat het tegenvalt en ik het langdradig vind.

Is Fuller House worth the hype?

Wat is je favoriete acteur en actrice uit een Netflix-serie?

Ty Burrel als Phil Dunphy in Modern family. Ik moet altijd lachen om zijn dommigheid.

Welke series zijn momenteel volgens Netflix jouw beste keus?

Mijn lijstje met top pics is altijd een allegaartje. Dat komt omdat de kinderen ook op mijn account kijken en mijn man ook. Mijn top pics bestaat dus uit kinderseries en romkoms (dat kijkt mijn man, niet ik). Ik kijk graag documentaires en heb een aantal vaste series die ik kijk. Dat houdt het zoetsappige lijstje een beetje in evenwicht.

Op welk volgend seizoen kun je niet wachten?

Seizoen 2 van Reign. Gelukkig staat die sinds gisteren voor mij klaar.

Welke series/films zou je graag op Netflix willen zien?

Empire. Dat keek ik vorig jaar op Fox, maar Fox deed juist datgene wat ik haat aan tv zenders. De programmeringen omgooien. Ik zat een aantal keren tevergeefs klaar…en toen was ik er klaar mee en heb ik nooit meer verder gekeken.

Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Jawel hoor. Ik ben er niet afhankelijk van. Wel zou ik dan gewoon minder tv kijken. Netflix heeft mij weer aan het tv kijken gekregen. Gewone tv kijk ik niet omdat er toch nooit wat op is als ik iets wil zien.

En heb jij ook Netflix? Wat zijn jouw favorietjes die je graag wilt delen?

Deze tag is bedacht door Linda. Wil je hem overnemen, vermeld haar dan even als bedenker.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Tag Mijn kind houdt van, wat zijn de favorieten van jouw kinderen
  10 april 2016 at 10:36

  […] Als het zeg maar een goede reden heeft dat ze voor een scherm rond hangen. Dan kijken ze iets op Netflix. Nu ze allebei kunnen lezen, kan ik steeds vaker ‘normale’ films met ze kijken. Ze zijn […]

 • Reply
  Frank
  4 april 2016 at 16:12

  Voor mijn vrouw en mij is Netflix de uitvinding. We kijken samen heel vaak naar series maar balen er wel van dat sommige seizoenen zolang op zich laten wachten. Des al niet te min is Netflix heel fijn(ook voor ons zoontje)

  • Reply
   Josan
   6 april 2016 at 20:36

   Hahaha Frank, ja dat is het probleem als je een serie killer bent. Ik loop nog te ver achter dus voorlopig kan ik wel vooruit 🙂

 • Reply
  Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  3 april 2016 at 22:38

  Ik vind Netflix erg fijn en leuk maar ik kijk er zelf niet zoveel naar. Mijn kinderen iets meer, ik vind het aanbod aan tekenfilms dan ook erg fijn.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Een kijkje in ons leven