Games en apps Reviews Spelen video en vlogs

NERF Nitro Longshot smash

12 november 2017
NERF Nitro Longshot smash-GoodGirlsCompany

Mijn dochter bleek stukken beter met de NERF Nitro Longshot smash overweg te kunnen dan ik. Dat leverde een paar gênante beelden op. Je ziet het in onze nieuwste video waarin we hem testen.

Op ons blog delen we vaak onze liefde voor Nerf met je Meestal kiezen we dan voor Nerf Rebelle, maar zoals ik al in dit blog vertelde, gaat Nerf op den duur meer de uniseks kant op. Ook meiden blijken het schieten met de foam pijltje namelijk helemaal te gek te vinden.

NERF Nitro Longshot smash blaster-GoodGirlsCompany

Video NERF Nitro Longshot smash

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Review NERF Nitro Longshot smash blaster-GoodGirlsCompany

Wat is de NERF Nitro Longshot smash blaster?

Nerf Nitro is een nieuwe lijn. Dit keer heb je geen foam pijltje om mee te schieten, maar foam auto’s. Stop ze in de Longshot Smash-blaster. Trek de hendel naar achteren, richten en schieten maar. Hij beschikt over veel kracht waardoor je de auto’s met een hoge snelheid lanceert.

Natuurlijk kan je met elkaar wedijveren over wie het verste komt. Maar het leuke is dat deze set ook nog met een springschans komt. Super leuk om de auto’s overheen te schieten. Of schiet ze dwars door de obtsakels. Hij wordt namelijk geleverd met een aantal pionnen.

In de verpakking zit het volgende:

  • De Nitro Longshot Smash-blaster
  • een lange springschans
  • twee foamauto’s met plastic wielen
  • vier obstakels en
  • een handleiding.

Review- NERF Nitro Longshot smash blaster-GoodGirlsCompany

Review NERF Nitro Longshot smash

Ik testte de NERF Nitro Longshot smash samen met Miss G. Zoals je in de video kan zien, duurde het even voordat ik onder de knie had hoe je met de blaster moet schieten. Nee, het is niet moeilijk, maar er blijkt een extra veiligheidsmechanisme op te zitten. Aan de onderkant zit een rode knopje. Deze wordt ingedrukt als je de blaster op een plat oppervlak zet. Het duurde even voordat ik dat doorhad. Groot voordeel daarvan is dat kinderen dus niet rennend in het luchtledige op elkaar kunnen schieten.

NERF Nitro Longshot smash blaster review-GoodGirlsCompany

Toen ik het eenmaal doorhad, hebben we ons ontzettend leuk vermaakt met NERF Nitro Longshot smash. De auto’s laden makkelijk in en je kan er grote snelheden mee halen. Door de verschillende uitbreidingsets heb je ook veel keuze in auto’s.

Hier koop je de NERF Nitro Longshot smash

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]