Baby's en kinderen Verzorging

Natuurlijke babyverzorging deel 2

21 januari 2015
Natuurlijke babyverzorging-alternatieven voor Zwitsal-GoodGirlsCompany-Naty-Petit en Jolie-Aubrey Natural-Organic Babies-Greenpeople

Vorige week publiceerde GoodGirlsCompany haar ultieme lijst met natuurlijke babyverzorgingsproducten deel 1. Producten op basis van natuurlijke, biologische ingrediënten zonder parabenen, synthetische kleur- en geurstoffen. In dit blog stellen we je aan nog een aantal mooie groene merken voor. We hopen dat onze blogs bijdragen aan dat (aanstaande) ouders een bewustere keuze voor voor huidverzorgingsproducten kunnen maken. Dat onze lijst bijdraagt aan de opheffing van vooroordelen of onderbuikgevoelens als ‘Het is heel duur” en “Ze zijn veel minder goed verkrijgbaar”.

Aubrey Natural-Baby-en-Kids-natuurlijke babyverzorging-baby allergisch voor Zwitsal-GoodGirlsCompany

Aubrey Natural Baby & Kids

Aubrey Organics
Al bijna 40 jaar maakt Aubrey Organics natuurlijke verzorgingsproducten in Amerika. Alle producten zijn 100% natuurlijk en daardoor ook heel geschikt voor de gevoelige baby- en kinderhuid. De verzorgingslijn bevat biologische grondstoffen, wordt handgemaakt en in kleine hoeveelheden geproduceerd. Aubrey Organic test geen enkel product (of grondstof) op dieren. De verpakkingen zijn eenvoudig en milieubewust!
Omdat Aubrey Organics kiest voor zo zuiver mogelijke producten, gebruikt het geen emulgatoren. Voor ouders betekent dit dat ze iedere keer als ze een Aubrey Organic babyproduct gebruiken de flacon even goed moeten omschudden. Prijzen beginnen bij € 11,95 en lopen op tot € 13,95. Verkrijgbaar bij Liever Natuurlijk en Greenjump.

Organic babies and kids by Greenpeople-natuurlijke huidverzorging voor kinderen en babies-GoodGyrlsCompany-alternatieven voor Zwitsal

Organic babies

Organic babies
Organic Babies biologische babyproducten bevatten 100% natuurlijke en meer dan 90% actieve biologische ingrediënten. De producten zijn zacht genoeg en zeer geschikt om te gebruiken bij een gevoelige huid of eczeem. Ze geven diepe hydratatie aan de huid en werken rustgevend bij pijnlijke irritaties. Alle producten zijn zonder Sodium Lauryl sulfaat (SLS), parabenen, ftalaten,alcohol (ethanol) of kunstmatige geur-en kleurstoffen. Uiteraard zijn de producten niet getest op dieren. Prijzen beginnen bij € 4,50 en lopen tot € 19,50. Verkrijgbaar bij de Knappe Kikker en Biocare Online.

Naty babycare-Naty babyverzorging-natuurlijke babyverzorging-GoodGirlsCompany

Naty

Naty
Waarschijnlijk ken je Naty al van de Nature Babycare eco luiers. Een groen alternatief voor wegwerpluiers. Maar Naty heeft ook een verzorgingslijn voor baby’s. De hele benadering achter Naty by Nature Babycare is natuurlijk. Waar mogelijk maken ze gebruik van materialen uit natuurlijke bronnen. De Naty by Nature huidverzorgingslijn is 100% hypoallergeen en bevat geen parabenen of SLS. Prijzen beginnen bij € 2,05 en lopen tot € 16,95 Naty is verkrijgbaar bij Big Green Smile, Etos, Ekoplaza.

Logona Kids-natuurlijke biologische huidverzorging voor babys zonder schadelijke stoffen-GoodGirlsCompany

Logona Kids

Logona
Logona Kids reinigt en verzorgt de kinderhuid op milde wijze met het beste uit de natuur Denk daarbij aan biologische calendula, kamille en kostbare oliën. Logona biedt bBescherming en verzorging voor de gevoelige kinderhuid met een kwaliteit die Öko-Test maar liefst meermalen als zeer goed heeft beoordeeld.

Petit & Jolie-natuurlijke babyverzorging-GoodGirlsCompany-huidverzorging zonder conserveringsmiddelen

Petit & Jolie

Petit & Jolie
Op de website staat : “Wat puur is wil je puur houden … ‘ En dat geldt zeker voor de allerkleinste. De natuur biedt zoveel mooie ingrediënten om fijne, verzorgende en liefdevolle producten van te maken. Dus Petit & Jolie gebruikt géén synthetisch ingrediënten, want dat is nergens voor nodig”. De producten bevatten geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen of zeep. Petit & Jolie wil het beste voor jou en de natuur. Vanuit de visie iets goeds te willen betekenen voor mens en milieu ondersteunt Petit & Jolie het weeshuis New Life home Trust. Prijzen beginnen bij € 6,95 en lopen tot € 9,95. Verkrijgbaar in hun webwinkel, bij Big Green Smile en GreenJump.

MADARA- Oat & Linden shamppo-natuurlijke babyverzorging-organic babycare-babyverzorginsproducten-GoodGirlsCompany

Madara

Madara Organic Baby & Kids
Mádara staat voor energie uit de natuur, gecomprimeerd in effectieve producten. Verzorging zonder minerale oliën, parabenen en andere onnatuurlijke stoffen waar kinderen (en volwassenen) geen baat bij hebben. Op GoodGirlsCompany schreven we er al een blog en plog over en we kunnen je vertellen dat het heerlijk ruikt. Prijzen beginnen bij € 11,50 en lopen tot € 14,50. Mádara Organic Skincare is verkrijgbaar bij de betere drogisten, natuurwinkels-en gezondheidswinkels, via www.madaracosmetics.nl en Vitaminestore.nl

Eco kid organic-natuurlijke babyverzorging-GoodGirlsCompany-allergisch voor Zwitsal

Eco.Kid

Eco.kid
Eco.kid is een biologisch gecertificeerde verzorgingslijn die natuurlijke producten maakt voor de bestrijding van luizen en insecten. Waarom een natuurlijke lijn? Omdat de kinderhuis als en spons is. Het absorbeert schadelijke stoffen uit verzorgingsproducten veel makkelijker dan die van volwassenen. Daarom bevatten de producten van eco kid geen parabenen, siliconen, sulfaten, kunstmatige geur- en kleurstoffen of chemische conserveringsmiddelen. eco.kid producten bevatten grondstoffen die 100% zijn. Het is ontstaan vanuit de overtuiging dat er een betere manier is om voor de dagelijkse verzorging van onze kinderen, en het milieu waarin wij leven, te zorgen. eco.kid is bedoeld voor een gezondere levensstijl voor kinderen en onze planeet.

Eco.kid is gemaakt in Australië en wordt gemaakt met Australische inheemse plantenextracten in combinatie met oude plantaardige wijsheden vanuit de verre uithoeken van de Amazone jungle tot aan de regenwouden van Azië.Inmiddels bestaat de lijn onder andere uit Daily Tonic Leave-in Conditioner, Larry Lice Comb (metalen luizen en netenkam), Lice Bomb hoofdluis bestrijding, Outback Jack sprayen Prevent Shampoo. Prijzen beginnen bij € 8,95 en lopen tot € 26,95. Verkrijgbaar via hun websiteGreenJump en Ekoplaza.

Toen ik dit blog al gemaakt had, ontdekte ik een nieuw merk: LoveRock.

Reviews:

Regelmatig testten wij de besproken producten. Lees hier onze reviews over:

Bekijk hier mijn video met natuurlijke verzorgingsproducten.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!