Meisjeskleding

Naturino wintercollectie 2016

3 juni 2016
Naturino wintercollectie 2016-GoodGirlsCompany-blog event-kinderschoenen

Samen met andere bloggers werd ik uitgenodigd voor het Naturino blogevent. Zo had ik alle ruimte om de Naturino wintercollectie 2016 te bekijken en ook meteen die van Falcotto mee te pikken. Deze Fashion Friday til ik vast een tipje van de sluier op. De schoenen zullen pas eind juli begin augustus hun weg naar de winkels vinden, maar een dan weet je vast welke schoenen je op de wishlist kan zetten.

Naturino blogevent-GoodGirlsCompany

Beeld je een in; een idyllisch Italiaans landschap. De zon schijnt over de glooiende heuvels op een stadje dat oud is. Rijk aan cultuur omringd door prachtige wijngaarden en dichtbij de prachtige zee. Dat deze plek ene vruchtbare bodem is voor het ontstaan van die als een brandend vuurtje de wereld over gaan, is niet zo verwonderlijk. Zo ontstond Falc, het moederbedrijf van Naturino en later Falcotto. Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken van baby- en kinderschoenen.

Naturino blogevent-GoodGirlsCompany-winterschoenen

Verschil Naturino en Falcotto

Vaak worden de merken Naturino en Falcotto in een adem genoemd. Het was mij ook al opgevallen dat onder het logo van Falcotto de naam Naturino staat. En als je dan weet dat beide merken ook nog uit dezelfde stal komen, begrijp je waarschijnlijk wel mijn verwarring. Wat is nu het verschil? Countrymanager Martijn Warmer legde het tijdens het Naturino blogevent duidelijk uit. Naturino maakt vooral kinderschoenen voor al wat oudere kinderen.

Naturino wintercollectie-GoodGirlsCompany-winter

Falcotto kinderschoenen-GoodGirlsCompany

Mary janes-Naturino-ballerinas-GoodGirlsCompanyFalcotto-GoodGirlsCompany-winterschoenen

Falcotto is eigenlijk de schoenen lijn met pre walkers. Dat zijn schoentjes die je baby’s en dreumessen gebruiken in de fase dat ze van kruipen naar lopen gaan. Schoentjes waar de eerste stappen op gezet worden. Die daarom een flexibele schoenzool hebben, stevigheid bieden maar genoeg ruimte voor de groeiende kindervoet om zich te ontwikkelen.

Falcotto-schoenen-winterschoenen-GoodGirlsCompany
schattige meisjesschoentjes-GoodGirlsCompany-ballerinas voor babysFalcotto winter 2016-babyschoenen-GoodGirlsCompany

Naturino wintercollectie 2016

 De Naturino wintercollectie 2016 kenmerkt zich door stoere robuuste kinderschoenen in verschillende kleuren. Stevig en degelijk voor de kindervoet en tegelijkertijd alles behalve saai. Opvallende prints zoals tijger, studs en rijke materialen zoals leer maken de Naturino wintercollectie 2016 helemaal compleet. Als de dagen korter worden, het buiten koud, nat en druilerig is mogen je schoenen best voor een sprankje glitter en glamour zorgen. Dat zie je terug in glamour metallic materialen, glitter veters, stofjes waar een sparkle doorheen is verwerkt.

sneakers met studs-GoodGirlsCompany-Naturino wintercollectie 2016

laarzen-GoodGirlsCompany-winter 2016

Naturino AW 2016-GoodGirlsCompany

Naturino-GoodGirlsCompany-winter

Naturino-halfhoge sneakers-GoodGirlsCompany

naturino kinderlaarsjes-Goodgirlscompany

Naturino koop je bij:

Wat vind jij van de Naturino wintercollectie 2016?

Liefs Josan

 Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Marguerita
    5 juni 2016 at 12:12

    Gaaf! Vooral die sneakers. Helaas kon ik zelf niet bij dit event zijn, maar was wel heel benieuwd naar de collectie. Mooi!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]