Meisjeskleding

Nieuwe meisjeskleding | Nathalie Lété x H&M

18 maart 2019
Nathalie Lete- HM- GoodGirlsCompany

Afgelopen weekend viel mijn oog op de Nathalie Lété x H&M in de etalage van onze plaatselijke vestiging. Gebloemde outfits die perfect bij het voorjaar passen. Het weer is er nog niet naar, maar kijken kan geen kwaad.

Weet je het nog? Vorig jaar had de Zweedse kledinggigant al een samenwerking met Michelle Morin. Dit resulteerde in een kledinglijn vol kledingstukken met prachtige prints. En zo op het eerste gezicht lijkt de Nathalie Lété x H&M collectie dan ook op de eerder genoemde collectie. Vier de lente met onze exclusieve samenwerking met de Parijse kunstenares, Nathalie Lété: een wereld vol bloemen, tropische prints en levendige kleuren!

Video Nathalie Lété x H&M


Wie is Nathalie Lété?

H&M is verheugd om een samenwerking met de in Parijs gevestigde Nathalie Lété te onthullen, een wereldberoemde kunstenaar die zich bezighoudt met illustraties, textiel, keramiek en schilderijen. De capsulecollectie bevat verschillende van Lété’s kleurrijke en poëtische kunstwerken als prints op een breed scala aan kinderkleding en accessoires. De collectie is vanaf begin maart verkrijgbaar in geselecteerde winkels wereldwijd en online.

Nathalie Lete collectie HM

samenwerking Nathalie-Lété-x-HM-GoodGirlsCompany

Voorjaarskleding HM

De H & M-samenwerking is een kinderkledingcollectie voor baby’s en kinderen met een breed scala aan levendige t-shirts, jassen, jeans, jurken, jumpsuits, korte broeken en zwemkleding. De kleurrijke dieren- en bloemenprints van Nathalie Lété zijn de sleutelwoorden. Al haar ontwerpen beginnen met schilderijen in acrylverf met de hand, die vervolgens kunstzinnig worden gerangschikt om een fantasierijk en leuk verhaal te creëren.

kleding Nathalie-Lété-x-HM-GoodGirlsCompany

Inspiratie voor deze collectie

Voor deze H & M-samenwerking bracht Lété een tropische jungle tot leven met kameleons en tijgers, samen met haar iconische weergave van bloemen met katten, vogels en konijnen. “In mijn werk creëer ik een fantasieland voor mezelf. Een land dat ik met andere mensen wil delen om ze te laten dromen. Het gaat allemaal om bloemen, dieren, vogels, naïviteit en kleuren. Ik wil een cocon creëren die overal geluk en harmonie brengt. De relaties tussen de verschillende elementen vertellen verhalen, verhalen die een prachtige sfeer creëren.

Mijn favorieten

Ik denk dat je wel begrijpt dat het hart van deze meisjesmama een sprongetje maakt bij het zien van al die leuke kleding. Vooral wanneer je de prijzen ziet. Veel items kosten namelijk nog niet eens 25 euro. Ze zijn verkrijgbaar in baby en tienermaatjes. Ik houd van bloemenprintjes. Helemaal in de zomer! Leuk is dat er zelfs ondergoed en schoenen zijn!  Mijn favoriete items zijn sowieso de gebloemde jumpsuits. Maar ook het satijnen piloten jack staat hoog op mijn verlanglijstje.

Nathalie-Lété-x-HM-GoodGirlsCompany

Nathalie Lete X HM- GoodGirlsCompany

nathalie-lete-hm-GoodGirlsCompany

Shoppen doe je hier. Welke items MOET jij echt hebben?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!