Baby's en kinderen Verzorging

NAÏF babycare

1 december 2014
Natuurlijke babyverzorgingsproducten-NAIF babycare-GoodGirlsCompany-alternatieven voor Zwitsal-pure babyverzorging

NAÏF babycare lanceert een nieuwe verzorgende en verzachtende crème voor de babybilletjes: de NAÏF Diaper Cream. De crème bevat ingrediënten die helpen om luieruitslag te voorkomen en te herstellen. De Diaper Cream van NAÏF is verrijkt met vitamine E en Bisabolol (kamille) voor een hydraterend effect. Daarnaast bevat de crème meer zinkoxide dan de gemiddelde billencrème, voor een verzachtende en beschermende werking. Bovendien is de crème makkelijk uit te smeren. En natuurlijk ruikt hij net zo lekker als de andere verzorgingsproducten van NAÏF babycare.


Zoals je van NAÏF babycare gewend bent, bevat ook de billencrème alleen de beste natuurlijke ingrediënten, zoals oliën van katoenzaad, zoete amandel, macadamia en avocado. De crème heeft een vocht inbrengende werking en is verrijkt met vitamine E, bisabolol (kamille) en zinkoxide (15%). De Diaper Cream is hypoallergeen, PH huid neutraal en dermatologisch getest. Daarnaast bevat NAÏF babycare géén ingrediënten die mogelijk schadelijk en/of irriterend kunnen zijn voor de gevoelige babyhuid, zoals minerale olie (aardolie), SLS/ SLES, chemische conserveringsmiddelen (zoals bijv. parabenen) en PEG.

Babyverzorging zonder schadelijke ingrediënten

Het nieuwe baby care merk NAÏF babycare maakt verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen. NAÏF is opgericht door Sjoerd Trompetter en Jochem Hes, twee jonge ondernemende vaders. Het gebrek aan kwalitatief hoogwaardige producten voor hun eigen kinderen, gaf de doorslag om hun banen op te zeggen en een eigen productlijn voor baby’s te starten. Een babyverzorgingslijn zNAÏF babycare-natuurlijke babyverzorging-babyverzorging zonder parabenen-GoodGirlsCompany-kindje allergisch voor Zwitsalonder schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten. NAÏF babycare, omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Op dit moment bestaat de NAÏF babycare lijn uit 7 producten: Shampoo, Wasgel, Bodylotion, Massage Olie, Badolie, Vette Crème en de billencrème.

“Ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig.”

Waar is NAÏF babycare te koop?

NAÏF is verkrijgbaar in de betere apotheken (o.a. Boots, Service Apotheken en Mediq), warenhuizen (o.a. Bijenkorf en Sissy Boy Homeland), cosmetica speciaalzaken (o.a. SOAP Treatment Store en Cosmetics and Care). Maar ook kinderwinkels ( zoals Koter & Co, Imps & Elfs, Moeders Mooiste en Sterre & Tijl), high-end hotels (o.a. Het Conservatorium Hotel en The Grand), de duurzame supermarkt Marqt en via de eigen website. Daarnaast werkt NAÏF babycare samen met verschillende kinderdagverblijven , ziekenhuizen en kraamzorginstellingen. Zo wordt NAÏF sinds 1 september 2014 gebruikt op de kraam- en kinderafdeling van het toonaangevende Bronovo Ziekenhuis.

NAÏF babycare-natuurlijke babyverzorging-pure babyverzorging-baby allergisch voor Zwitsal

Nu het babyverzorgingsmerk Nederland heeft verovert, kijkt het verder over de grenzen. In de komende maanden zal NAÏF onder meer de US, België, UK, Duitsland en Spanje langzaam gaan veroveren. De prijzen van de NAÏF babycare producten variëren van € 9.95 tot € 15.95.

Kijk op naifcare.com voor meer informatie en verkooppunten, volg NAÏF babycare op Facebook voor het laatste nieuws en abonneer je op NAÏF’s playlist met favoriete kinderliedjes via Spotify.

 • Reply
  Loverock natuurlijke huidverzorging - GoodgirlsCompany
  14 maart 2015 at 18:19

  […] parabenen, synthetische kleur- en geurstoffen. Merken als Sophie de Giraf, Petit & jolie, Naif Babycare, Earth Mama Angel Baby’s, Naty en Organic babies stonden in dit overzicht. Fijne producten voor […]

 • Reply
  Bezoek aan de Negenmaandenbeurs 2015 - GoodgirlsCompany
  1 maart 2015 at 16:19

  […] Een geur die ik persoonlijk erg lekker vind bij new borns. Ook moest ik natuurlijk even langs bij NAIF babycare. Sinds ik Sjoerd in januari ontmoette timmert NAIF aardig aan de weg met hun heerlijke producten. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!